Dobrý chcel by som sa zdôveriť ohľadom svojho vzťahu … od decembra sme začali spolu chodiť .. potom som odišiel do zahraničia .. priateľka prišla za mnou všetko fungovalo fakt super … ale ako sa vrátila odo mňa začala ako keby mať odstup .. menej časté telefonáty odpisovanie jednoslovne .. po príchode domov cudne privítanie a striedanie nálad počas dňa .. alebo niekedy to bolo že som sa citil ako jej kamarát a nie priateľ .. po poslednom rozhovore povedala že sme išli rýchlo na to všetko a že chce sa spoznávať a ostať na teraz ako kamaráti 🤔 čo si o tom myslieť ? Pár dni sa stretávame ale ona nejaví ani záujem o stretávanie a je veľmi odmerana .. áni pohľad úsmev nič .
Krátka známosť, ktorá neprerástla do vzťahu, nič nezvyčajné. Ukončite stretávanie.
@chodec15 ale fungujú, len musia obe strany chcieť
@mikasa_ackerman aj ja si myslím ale takáto otočka o 360 stupňov je čudná
proste ta nechce a pouzila overenu frazu- budeme kamaradi ... neozyvaj sa jej zi si svoj zivota hotovo ..
@grof_monte_christo no ale toto známosť nebola ona mi predstavila aj rodinu vsrtko fungovalo a zrazu sa to otočilo … keby bola aspoň taká že jedna somnou na rovinu
sim ta,vies klko ludi je takych .. pre mnohych povedat lubim ta je ako povedat dobre rano .. hold taky je zovot
@semi1639 možno ty si to vnímal, že je všetko v poriadku. Takýto rýchly spád musí mať svoje opodstatnenie. Keď je žena spokojná, prečo by chcela byť zrazu kamarátka? Niekde sa stala chyba. Však kľudne si aj poplač. Ju už naspäť nedostaneš. Keď raz cuvla, spraví to znovu a len by si sa viac trápil. Žien je kopec okolo teba 😉
@evkakorcek pravdivo píšeš .. ja by som len najradšej vedel čo bolo dôvod nech sa posuniem ďalej
@semi1639 po precisteni komina dostala do hlavy viac kysliku a si uvedomila, ze mate spolu nejake rozdielne nazory, ktore su neni v sulade s jej predstavami. Nechce ta zranit, lebo v niecom si rozumiete, ale buducnost si predstavuje asi skor s inym Jozkom, ktoremu uz otvorila moznosti ho najst.
@semi1639 tak sa jej normálne spýtaj. Uvidíš či bude uprimna
@evkakorcek povedala že je veľa na nu toho a sme šli príliš rýchlo na to … takže dam jej čas a uvidíme
našla lepší objav? prepáč ak som sa ťa dotkla...
@deti95060810 no musíme ist ďalej ale vsrtko sú dohady
@chodec15 nie vzdy, ja som sa s mojim manzelom poznala tyzden, ked sme zacali vztah na dialku. 8 mes sme fungovali takto (+ vikendy vacsinou spolu). Potom sa stahoval ku mne a po roku a pol svadba.
Ale suhlasim - slecna chce vztah ukoncit, no nechce to povedat priamo....
@princezna_bosorka hlavne keby povedala dôvod a ide sa ďalej ale žiaľ nepovie
@semi1639 zistila, ze vam to nefunguje.