Nový muž

gerber58
15. nov 2024

Pekný deň. Týždeň píšem s jedným milým mužom. Nepovedal, že hľadá vyslovene vzťah, ale keď sa pritrafí na správneho človeka, tak môže byť. Zatiaľ vyzerá byť v pohode, záujmy mame podobné, nie je až tak môj typ vyzorovo, ale správanie a vystupovanie má dobré. Ale niečo ma pri ňom brzdi. Ešte sme sa nestretli, obávam sa, že sa mu nebudem ako človek páčiť. Ešte to ani nenavrhol. Trochu som bojazliva, potom ako som som bola s využívačom-narcistom. Všímam si, že keď spolu píšeme raz piseme, že mi stále odpovedá a potom niekedy niečo napíšem a vidim, že je aktívny a neodpovie aj 2 hod. Neberte to tak, že chcem, aby mi každú minútu odpovedal, ale tak keď je tam tak mi príde divne, že nepodpíše skôr. Nie sme od seba ďaleko. Čo by ste robili vy na mojom mieste. Komunikovali by ste ďalej alebo dali spiatočku a nepísali si? Priznám sa mám trochu strach.

sszuzu8
15. nov 2024

Spomal trochu

janaolas332
15. nov 2024

@gerber58 veď sa stretnite v prvom rade, si vypisovať do aleluja nemá žiadny význam podľa mňa.

deti95060810
15. nov 2024

zatiaľ by som pokračovala...však koniec koncov o nič nejde...

grof_monte_christo
15. nov 2024

Pokračovala by som, ale nebrala to až tak vážne. Mam oveľa viac rokov ako ty a co ma upútalo na mojom poslednom priateľovi bolo práve to, že odpisoval hned a nenechával ma dlho čakať. Hádam sa ani nestalo, že by bol online a nechal ma bez odpovede. Cez deň sme si pisali malo, lebo obaja pracujeme, ale vecer sme si písali online od prvého kontaktu už každý jeden deň.

joesvk
15. nov 2024

Dala by som na intuíciu.
Skús mu občas rovnako dlho neodpísať. Ak mu to nebude vadiť, tak asi si to neuvedomuje. Keď mu to bude vadiť ,tak spiatočku.

janickacrazy
15. nov 2024

@gerber58 pokračuj v písaní a hlavne netlač na pílu, aj ja niekedy som online a mám otvorených viac stránok a preto neodpisujem hneď, na tom nie je nič zvláštne. Uvidíš, ako to bude pokračovať. Nemáš sa čoho báť. Buď navrhne stretnutie alebo nie. Hlavne nemaj prehnané očakávania.

grof_monte_christo
15. nov 2024

@janickacrazy Ale je rozdiel byt online a neodpísat kamarátke ako človeku s ktorým sa práve zoznamujem cez písanie. Da sa napísať aj niečo krátke s tým, že momentálne som vyťažená.

marcellka32
15. nov 2024

@janickacrazy tak neviem...keď si s niekym píšem, nemám rada, keď správu prečíta a odpovie za 3 hodiny...považujem to za ignoráciu v menšom slová zmysle, pretože ak mu na mne záleží, tak sa snaží byť aktívny v komunikácii

modrykonik33
15. nov 2024

Na základe písania vieš že má správanie a vystupovanie dobre? 😃 Asi sa sklamem, ale písanie nie je realita, stretni sa s ním čím skôr

lonely66
15. nov 2024

@gerber58 chlap má rozpracovaných viac potencionálnych známostí. očividne má záujem minimálne o sex, maximálne o vzťah.
ak je to dobrý chlap alebo z neho máš ten pocit, stretni sa s ním na verejnom mieste, dohodnite kávu alebo obed. zoznámite sa a možno si vôbec nepadnete do oka a možno preskočí iskra. ak preskočí obojstranne, on prestane rozhadzovať siete, zameria sa len na teba. teraz mu nemôžeš zazlievať, že je online a neodpisuje. je možné, že má rozrobené toho viac, ako píšem alebo aj to, čo píšeš ty... že ťa chce namotať a naschvál sa neozve. takže odporúčam stretnutie. už aj podľa osobného kontaktu zistíš, či sa ti pozdáva alebo nie. a nebudeš zbytočne strácať čas. a ani on.

janickacrazy
15. nov 2024

@marcellka32 možno, ale písala, že väčšinou odpovie hneď a len niekedy aj o 2 hodiny, čo pri bežnom zamestnanom mužovi nie je nič nezvyčajné, možno je v práci a nemôže hneď písať, aj keď je online

oli18
15. nov 2024

@gerber58 Niekedy môže mať aj vypisovanie význam. Cez písmená sa dá zaľúbiť. Poznám pár, ktorý sa zaľúbil navzájom cez dopisovanie. Sú spolu skoro 20 rokov.

viestta
15. nov 2024

@gerber58 moze "tam" byt ale moze mat inu robotu. Take ti nenapadlo?

damian85
15. nov 2024

@gerber58 racionálny muž nesedí na telefóne 24 hodín aby odpísal svojej " známosti ". Áno - ženy odpisujú do 5 minút v drvivej vačšine , ale racionálny muž , niečo sem tam tvoriaci , má skutočne iné priority ako odpisovať na whatsapp správy. A bezpodmienečne najlepšie sú tie ktoré tlačia na pílu , a keď sa 30 minút človek neozve prechádzajú od strachu k výčitkam.......

mabenn
15. nov 2024

narcisa nespozna ani skuseny psycholog na prve stretnutia, vzdy to chce cas...je na mieste byt obozretny, ak skusenosti mas, tak aj tu opatrnost tam uz mat budes...uvidis casom, ine sa poradit neda

eviulenka
15. nov 2024

Poviem ti to tak. Moj muz mi odpovedal vzdy hned. On uhanal mna, nie ja jeho. Nikdy som pri nom nezazila ten pocit, ked kontrolujes mobil, co nenapisal a stale nic.
Tak som vedela, ze je to ine. A nie je pravda, ze muzi neodpisuju hned. Kazdy natrafi obcas na taku, ktorej odpise hned, ked sa mu podari byt online. Ked ti neodpisuje 2 hodiny, tak proste nie si ‘ona’. Nie si priorita. Fakt by som byt tebou brzdila.

smoulingirl
16. nov 2024

Mna všeobecne dlhé vypisovačky nebavia a nevidím v nich zmysel, hlavne pokiaľ bývate blízko seba. Skúsenosť mám takú, že pokiaľ sme si s dotyčným sadli cez písmená, tak po pár dňoch už riešil osobné stretko a to aj keď žil cez tri okresy. Ak sa tento k ničomu nemá, brzdila by som sa a asi sa na neho aj vyprdla. Bude to strata času.

mk1111111111
16. nov 2024

Moje nervy, to fakt vsetky cakate, ze kazdy je povinny hned odpisat. Ja si tiez niekedy precitam a ak mam inu dolezitu robotu a nie je to zivot ohrozujuce, odpisem neskor.