Ahojte, som si všimol že tu píše aj kopu žien "nešťastne v láske". Nevedia nájsť chlapa s ktorým by si rozumeli, aby mali spoločné záujmy, hodnoty. Aj slobodné mamičky, ktoré si nevedia nájsť partnera.
Keď je žena s dieťaťom tak to není záťaž, len skôr je v tom problém že ženy priťahujú "debili" 🙂
Keď čítam a počúvam od žien ako sa sťažujú, že sú s hlupákom, ktorý si ju neváži alebo nebodaj ju bije tak otázka je že prečo ženy to akceptujú a sú v takom vzťahu stále? 🙂
Ja keď som bol vo vzťahu a sme si spolu nerozumeli resp. nemali spoločne hodnoty tak sme šli od seba a ostali dobrí kamaráti a nie na silu držať vzťah aj keď to neklape.
Toto obdobie nemám rád, je to také depresívne, hlavne keď je človek slobodný a by chcel zdieľať zážitky, niečo spoločné 🙂
Až včera som to začal cítiť keď som prvú noc strávil v novom dome a je to omnoho väčšie ako v byte kde som býval celý život. Ani nepomohlo keď som si otvoril víno 😀
Ono je pravda, som to pochopil keď už mám 30 rokov, že je to komplikovanejšie, lebo už človek rieši hodnoty, povahu a nie len vzhľad ako keď som mal 20 rokov 🙂
Ešte dobre že v okolí mám rodinu a veľakrát ma navštívia alebo idem k rodičom zas na byt. Asi som moc spoločenský typ a nemám rád samotu 😀😁
Ako to máte vy? Ako riešite to keď ste sami? slobodný? A hlavne teraz v tomto období keď sú krátke dní a zväčša trávime dní v domácnosti 🙂
@94romi94 Ked som bola sama,tak som ostavala dlhsie v praci,chodila kazdy den cvicit a vyhladavala som take aktivity,aby som domov prisla co najneskor a netahal sa mi vecer. Do prace som chodila spojom a nie autom aj to mi natiahlo cas prichodu domov. Vtedy som aj vela sila,hackovala,ale to su skor aktivity pre zenu. Neviem,co by chlap mohol robit cez dlhy zimny vecer. Ja si pamatam,ze som dokonca na silvestra isla sama do penzionu,aby som nebola doma. Nechcela som byt s rodicmi a kamosi boli popareni,takze to ma tiez nebavilo s nimi niekam chodit.
načo ti je dom samému? To by ma nebavilo
Treba si nájsť vhodnú partnerku a skúsiť začať samostatne žiť a k rodičom môžeš chodiť, ja som rada keď syn (29 ročný) príde domov a má tiež už svoj dom, len na Vianoce sa im má už narodiť dieťa, tak asi bude chodiť menej.
@94romi94
ja už som myslela po prvých vetach, ze to je forma zoznamovacie inzerátu. Ci som trafila ale urobil si to veľmi premyslené a nepriamo 😁?
Zeny, hlavne matky, ostávajú s kretenmi preto často, ze zial nemajú kam ísť. Su to obete násilia, maju za sebou aj obdobne detstvo a nevedia vyjsťzo začarovaný kruhu. Rafsej pôjdu naďalej cestou, ktorú poznajú, aj keď je na 💩 akoby zvolili uplne nový nepoznané začiatok.
To s tou 30kou a hodnotami si celkom trafil Hlavne uz clovek nadobudol nejaké skúsenosti v zivote, vo vzťahoch a vie co (ne)chce.
Prečo si sam, nemáš kamosov? Ôk večer nema každý čas ci chuť sa stretnúť ale inak?
Víno odporúčam výhradne len keď ti bude fajn. Ja som si sama fľašu otvorila 2x vvzivote. To bolo také 6% šumivé 😁 Dlhodobá pn, stresy v praci a vtedy som sa konečne skladník a bolo mo fajn. Tesila som sa kludu, pokoju a začala mať znova radosť zo života. Vtedy som si to víno otvorila, a pri komédii vypila. Priatela to dosť pobavilo, keďže to nebol môj štýl. Ale mne z toho nič nebolo, tiez som to pila pol dna 😄 To len taka nevyžiadanej rada.
Keď som bola sama, večer som si čítala knihy, pozerala romantiku ci komédie, sila. Také niečo väčšie, ze som aj ro 4tej rána sila 😂 V dome bez susedov to je na toto super. Alebo som meditovať. Obcas prišli kamosky, hlavne jedna. Bývala o 209m ďalej a niekedy aj prespala. Keď nie, dohodli sme sa ze príde jedna k druhej na raňajky 🙂 Ale ja som bola vždy stastne rozidena a vedoma si hesla - lepsie samej ako v blbej spolocnosti.
Co ta baví a mohol by si robiť aj večer sam?
@rozculena lepsie nez byt. Ak je kutil a je rad na cerstvom vzduchu tak v dome sa nikdy nebude nudit.
Kde je pisane, ze dom je len pre rodiny? Ja si to napr tiez plne uzivam. V byte by som sa nudil a rychlejsie upadal do depresie. Dom je pre ludi perfektna vec, lepsie nez aby clovek pozeral na dno poharika.
@svetlonos aj si mierne trafila že nikdy človek nevie či môže na niekoho aj natrafiť túto 😁😁 predsa je tu kopu žien, viacej ako chlapov 😀😁
Tak toto ma aj napadlo ako prvé, zväčša ostanú tie ženy pri týchto kreténov z hľadiska že nemajú ísť kam ísť a inú možnosť nemajú, tie azyláky nemajú význam keď tam sú stratené prípady a zväčša socky 🙂
Len tiež to není riešenie ostať takto vzťahu a o to horšie keď ma dieťa a ono bude mať z toho celoživotné následky .. ja to beriem tak, že veľakrát už je lepšie mať ženu s dieťaťom lebo predsa si prešla životom a bude si všetko viacej vážiť ako nejaké mladé dievča čo ešte nevie sama čo chce od života a je taká poblaznená 🙂
Ešte mám výhodu že v tej obci býva blízko rodina či to je ujo, teta, sesternica, bratranec že vedia sa zastaviť 🙂
Ono je horšie keď je už večer, a hlavne zima že sa nedá nič robiť vonku .. cez pekne počasie je kopu možnosti ale cez zimu není toho moc na výber 😀🙂
Ono je to pravda, alkohol pomôže len v tej chvíli ale potom to je ešte horšie 😀 riešenie to není moc 😀
Meditácia je fajn, to mám rád, chcem takú miestnosť spraviť oddychovú a zároveň meditačnú 🙂☺️
No ja mám rád varenie, cestovanie, pozeranie dobrého filmu či aj kdesi vybehnúť do spoločnosti občas 😀🙂
@bu_bu_bubak To máš pravdu, žijem celý život v byte ale v dome je to iné, je tam viacej možností na realizáciu 🙂 hlavne od tej Jari po Jeseň .. horšie je to cez Zimu že není moc veľa tých možností čo sa dá robiť 🙂
Ale je pravda, že dom je lepší ako byt 🙂
@94romi94 Drzim ti palce aby si si nasiel taku aku hladas a zaplnil novy dom láskou. Vianocne zázraky sa deju. Napis sem aku hladas, možno ti napise.
@bu_bu_bubak to je teda argument,ja dom nemám a nepozerám na dno pohárika.Môj príbuzný dom mal a upil sa k smrti.
Nejako sa to tu mení na zoznamku 😀 Včera týpek, čo sa pýtal na milenky a dnes je tu tridsiatnik s prázdnym domom... Asi už budem chodiť len na bazoš 😂
@mojemenonikto ale veď slobodný tridsiatnik s prázdnym domom je najlepší husband material čo sa dá nájsť 👌😀
@zuzanka.zuzu Áno? A to stačí? Tak už viem, kde robím chybu. 😂 Zbytočne ja ženám píšem a recitujem básne, maľujem ich, počúvam ich, podporujem v ťažkých chvíľach, som vtipný, dokážem navariť aj vymasírovať nohy. A ony vlastne iba chcú manžela, ktorý má tridsať a dom. 🙃 No nič, takto svet prichádza o básnikov 😂
@zuzanka.zuzu hahaha, plne súhlasím 🤪😆
@zuzanka.zuzu presne pre toto nikde nepisem ze vlastnim nehnutelnost, auto ani nic na tento styl... tiez mam 30... raz som cital na youtube komentar v tejto tematike ze chalan hovoril zenam ze robi upratovaca alebo udrzbara alebo take neco. Realita bola taka ze vlastnil firmu co sa tomu venuje. Podla mna pekny filter v tejto dobe..
@94romi94
ešte by som ti poradila jedno ohladom matiek s detmi. Ty ocakavas od nich vďačnosť - cele zle. Si idealista.
A po ďalšie- vies aký vie byť náročný vztah aj s vlastným dietatom a partnerom?? Nezhodnete sa vo výchove, každý má nejaké vzorce správania sa z vlastného detstva (casto debilne).
Ist do vzťahu s partnerom, ktorý už deti ma a ty nie - môžeš pekne padnúť na ústa.
Toto je vyšší level pre hodne vyzretych jedincov, teda pokiaľ to ma viesť k úspešnému spoluzitiu. Ak mas minimálnu možnosť, nekomplikuj si to cudzími detmi. A to bez urážky, klobúk dole pred všetkými rodinami, ktoré takýto mix bravúrne zvládli!
My sme s mm tiez mali naše predstavy o výchove a vo všetkom sme sa zhodli! Až kým prišli deti a obdobie vzdoru - potom nám "dali do drzky" naučené vzorce z našej minulosti. A s tým nerata takmer nikto 😉
Takže všetky najlepšie predsavzatie a presvedčenia sú tí na figu, pokial nemáš vyriešený minulost. A to stále hovorím o vlastných detoch, ktoré ľúbiš najviac na svete a za ich o ránu ani ako anjel neváhaj takíto, keby ich niekto ohrozi na zivote.
Vzťah s partnerom, ktorý už dieta ma a kadečo si prešli nebodaj, je náročný.
Mam to čiastočne v okolí a viem o com píšem. Naši rozvedení a vždy boli chapavejsie u otca zeny matky ako bezdetne zeny.
Možno si výnimka z pravidla ale hlavne neocakavaj od matiek oveľa väčšiu vďačnosť, lebo im poskytne strechu nad hlavou, prípadne zabezpečenie. To je nastavenie na takmer jasnú frustráciu.
Ale veľa šťastia ti prajem aj tak 🙂
Neviem či si sa len chcel pochváliť, že máš nový dom 🤔, alebo si tu hľadáš známosť... Ja mám psov a mačky, aj keď som rada medzí ľuďmi, ešte radšej som medzí zvieratami, a užívam si keď som mimo civilizácie.
@libertz lol ale takéto zmýšľanie je príliš simplexné, ba až hlúpe 🤭 pretože žiadna ambiciózna kočka (lekárka, advokátka a pod.) hoci by mala to najlepšie srdce a charakter si za životného partnera a otca svojich detí nevyberie 30ročného upratovača, takáto brigáda by bola ok možno pre vysokoškoláka (i tu by bolo otázne prečo nemaká v odbore ktorý študuje a nebuduje si kontakty a skúsenosti) 😀 takže toto môže osloviť na YouTube akurát tak cieľovku chalanov so životnými poistkami v detskej izbe ale nárokmi na miss world 😜 samozrejme ešte závisí akú ženu vlastne pán majiteľ hľadal, ak mu stačí jednoduchšia submisívna žena ktorej životnou náplňou bude navariť chutný obed, tak by tento filter "upratovača" mohol fungovať....
@libertz Toto je podľa teba dobrý filter? Asi ako, keď krásna žena posiela potenciálnym záujemcom na zoznamke fotku škaredej, ako svoju? A až ten, kto ju bude chcieť, aj ako škaredú, bude ten pravý? Je to presne tak, ako píše @zuzanka.zuzu . Žena na istej inteligenčnej úrovni si nebude začínať s upratovačom, práve preto, že upratovačov nerobia chlapi, ktorí majú inteligenčne, vedomostne, schopnosťami... na viac. Takže ho vyradí, ako niekoho, s kým si nebude mať čo povedať. Čiže pán majiteľ firmy si pod sebou píli konár sám a ešte sa teší, aký dobrý filter si vymyslel. Alebo je to len pre YouTube, lebo realita je taká, že skôr upratovač, či údržbár predstiera, že je majiteľ firmy. Lebo vie, že tak má proste väčšiu šancu.
Mimochodom, presne preto aj autor tejto diskusie napísal, že má vlastný nový dom. Lebo tým výrazne zvýšil svoje šance u žien, hľadajúcich partnera.
@h2 no az nato ze hentak kolkokrat moze prilakat aj take ktore by ho chceli len pre ten dom, alebo penaze alebo ine veci co moze pre nu urobit a nie pre to jaky je a kym je. Mozno filter s upratovacom je aj prehnany, ale ista pointa tam je. Faktom je ze dneska spolocnost je strasne materialisticka, povrchna a sebecka. Plno ludi len pozera na to co ten druhy moze pre nich urobit a zaroven nemaju ani vlastnu sebareflexiu. Vidim to velmi casto vselikde. Aj preto si clovek vazi ludi co vidia aj ine veci nez len toto. Penaze mozu byt a potom nemusia. A potom take osoby zmiznu jak nic lebo sa vytratilo to co ich tam "drzalo".
@libertz Človek si vyberá partnera, ako komplexnú bytosť, nepozerá len na jednu jeho konkrétnu stránku. A pre každého je dôležité niečo iné. Pre chlapov väčšinou vzhľad tej ženy, pre ženy zase, povedzme, že schopnosti muža, postarať sa o rodinu, keď mu ona napríklad porodí dieťa a bude naňho odkázaná. Čiže neodsudzovala by som ženu, ktorá hľadí aj na túto schopnosť muža, zarobiť, postarať sa, podeliť sa o vlasné zdroje... Tak, ako muža nepriťahuje neatraktívna žena, ženu zase nepriťahuje neschopný muž. Kto z nich je povrchnejší? Ťazko povedať.
@h2 jakoze ked chce rodinu/decko tak samozrejme toto chapem prihliadat na tuto stranku viacej. Ale ja som pisal skor tak vseobecne. A ano to co pises je vo vacsine pripadov pravda, ale je tam zase viacero podrobnych faktorov napr. aj ten vyzor, lebo trebars na zoznamkach vacsina zien si vybera ozaj len tych najkrajsich... a naopak chlapi daju likes uplne ze hocikomu.. v dnesnej dobe uz je to vselijak. Tolko chalanov co neustale simpuju... lenze dneska je plno zien ale aj chalanov co absolutne nemaju ani sebareflexiu a chceli by vsetko, pricom nedavaju pomaly nic. Mne sa napr. tento rok stalo zo zoznamky jedna holka co vyzerala normalne, priemerne tak hned jako prve sa ma pytala kde robim a potom kolko zarabam a taketo veci. Hned som to poslal kade lahsie...
@94romi94 minule som čítala zaujímavý príspevok, že veľa žien si vyberá zlých chlapcov a potom sa tým dobrým chodia ako kamarátom vyplakať na rameno🙂Zvykneš si na bývanie je to veľká zmena si šikovný a určite nájdeš nejakú čo to ocení.Ja, keď som začala bývať sama po praci som išla k rodičom a do nového len prespať🙂
Stále som si pripadala ako v cudzom a veľmi sama.A čo robiť neviem zavolať kolegu, kamarátov zahrať si Fifu ísť na trhy, veď aj, keď si bol v byte tak si mal nejaký program, náplň dňa.Uprimne už by som nechcela mať menej rokov teraz je to zoznamovanie a priority nejaké divné.Do fitka nechceš chodiť, plaváreň venovala by som sa iba sebe, tak si plánuj a pozeraj ako na jar zveladis záhradu😉
Lol takto lacno sem dat inzerat a hrat to na zaujem o inych 😁
@foterlotor má dom, čiže vie robiť, zarobiť a je sám... Tam bude nejaký mega problém 😏
@94romi94 mňa to doma až tak netrápi. Väčšinou mi to príde ľúto v obchode, pri takej "každodennosti", ak niekto zdieľa také pekné veci spoločne ako pár alebo ako rodina :D
Ale sviatky tiež nemám rada, nie som v pracovnom tempe a je mi smutno.