Ahojte, mala by som otázku, kde ste si našli kamarátov? Študujem a pracujem, v práci nie je čas na nadväzovanie kontaktov, sme tam dosť rozdielni. Na koníčky moc už času nemám, keď už, tak ho trávim sama, so psíkmi alebo rodinou. Z aplikácii ako tinder Badoo, nemam pocit, že by som našla niekoho, kto by bol na dlhodobé bavenie sa. Väčšina sa odmlčí, bez vysvetlenia prestanú písať, alebo sa vyhovárajú. Poradili by ste mi nejaké appky, alebo vaša názory na to? Ďakujem
pises, ze studujes, tak v skole nie je nikto?
Na badoo a tinderi si nikdy "kamarátov" nenájdeš 😉 tam ide o viac ako kamarátstvo...skús FB skupiny...napr. turistika, bicyklovanie...tam skôr nájdeš kamarátku/kamaráta...
V praci,pocas konickov,niektorych som spoznala cez inych kamaratov. Ale ja nie som velmi spolocensky clovek,ja ani novych kamaratov nevyhladavam. Skor su to take znamosti,ze pokecame,ked sa stretneme,ale ze by som mala potrebu chodit s niekym na vylety,dovolenky,to nie. Mne staci muz,rodina a par stabilnych kamosiek.
prepac ale studujes a pracujes to mas moznosti az az. Zoznamky ti tiez nerezu hm. Nebude problem v tebe?
Tak nech to máme na poriadku. Prečo by som mala pre toto byť redflagom? Preto, že si nesadnem hneď s prvým pakom? Pracujem s ľuďmi 40+ ktorí už majú svoje deti a vedú o úplných iných veciach konverzácie, v škole som v pohode s každým, ale necítim potrebu zdieľať s nimi svoj život pomimo. Čo je na tom akoze divne?
Ved pes je jeden z najlepsich zoznamovacov. Este tam mozes aj nezavazne zistit o akeho cloveka ide, ci sa Ti oplati blizsie s nim priatelit, ci nie a stretavat bezne nezavazne sa mozete aj nadalej.
My sme sa prestahovali mimo rodne mesto, do par dni som mala xy novych znamych, kvoli psovi - dakujem mu za to ❤️. Dnes z toho nam vela dlhodobych a blizsich priatelstiev, co sa aj mimo vencenia rodinne stretavame a aj vela znamych, len na tie bezne vychadzky. Ja ked sa neponahlam, tak vencim aj 2-3hodiny🙈, kym so vsetkymi pokecam 🤣
Autorka čo robíš vo voľnom čase? Aké máš záujmy? Čo ťa baví?
Asi je to v povahe, so psom sa zoznamis aj ked nechces. My sme sa prestahovali, ja mam uz novych kamaratov a manzel nula. Skus byt viac otvorena. S niektorymi som sa stretla doslova na ulici, s inymi v zaujmovych kruzkoch, pri kocikovani, pri venceni, na treningu psa, v praci, v skole, vo fitku. Ano niektore vztahy su povrchne kamaratske ale mozu ta zoznamit s dalsimi ludmi a ti zase s dalsimi, nikdy nevies na koho natrafis, daj tomu sancu
Ja som sa minulý rok vrátil zo zahraničia po 17 rokoch späť na slovensko a zatiaľ som si našiel len jedného kamoša,väčšina je bud s rodinami,deťmi,alebo s priateľkami,manželkami...
Kľudne by som aj tu niekoho spoznal,som z východu,Mi
Mozno si chodiaci red flag s ktorym dobrovolne nikto nevydrzi ak nemusi a ani o tom nevies.