Prosím o radu, kontaktoval ma jeden muž cez net ohľadom pozvania na kávu, odmietla som pretože v tom čase som mala ešte nedoriešený vzťah … o com on vie pretože som mu to povedala
Bolo by odveci po 3 mesiacoch mu napísať že prijímam pozvanie? Chcela by som ho spoznať
Nikdy som prvá nepísala žiadnemu chlapovi ale tu cítim že chcem, už len či neklesnem v jeho očiach .. že sa ozývam prvá
Za mňa v pohode, veď ide o kávu. Hlavne ak vedel prečo si odmietla... Ale buď pripravená, že možno sa zmenili u neho okolnosti.
Podla mna odveci bude,ked mu po 3m napises,ze prijimas pozvanie. Ale ked ho pozves ty, a na kave mu vysvetlis dovod predosleho odmietnutia, odveci to nebude. Podla mna je to voci nemu fer, ze s nim nejdes na rande,ked este nemas ukoncene predosle zalezitosti. Ale mozno sa xa ten cas aj unho nieco zmenilo a odmietne ta.
"Ahoj Peťko, ja už mám svoj problém vyriešený. Ak pozvanie stále platí, rada s tebou pôjdem na kávu."
Žiadna raketová veda
@janai1 Petko Ťa pozyva ,kde a kedy ? 😀
@princkrason čo ti poviem, ja som viac na Jankov 😂
@janai1 este si aj vyberat budes
Normálne napíš či to pozvanie na kávu ešte stale platí.
@princkrason že? tie dnešné ženy už nevedia čo od dobroty 🙄
@janai1 👍 dostane pozvanie na kavu a este z toho urobi scenku
@panonia jasne ze plati a kto to plati? 😉
Ak sa on za ten čas neozval, je zbytočne sa mu pripomínať, že prijímaš pozvanie. Ani nebude pamätať
@princkrason
@janai1 vy dvaja tvoríte pár, že sa tak pekne dopĺňate? 😀
@lonely66 chces sa k nam pridat? 😉😀
@princkrason mixáž 😀
@princkrason počkaj, ale ja už som v partii, nie? myslíš Peťka?
to
@janai1 ho volala na kávu, nie ja...
budes ako zufalka, nerob to... ma sa ozvat sam ci uz mas veci doriesene. keďže tak neurobil ma ta na háku a ozyvat sa mu by bolo dosť trápne
@princkrason no čo už. ste si verní.... to je pekné v dnešnej dobe 😍
Podla mna uplne v pohode. Takto som odmietla pozvanie, lebo som bola zadana. Dnes je z pozyvatela moj manzel🙂
V pohode, chod do toho.
@ankare vsak ja som v pohode a idem do toho 🙂
@princkrason čo si taký 🙄 @lonely66 berieme 😂 využijeme aspoň akcie 2+1
@janai1 draha neblazni, ziadne 2+1 stretka nebudu 😈🙂
@princkrason no dobre, ako chceš. tak raz sa stretnem s tebou, inokedy s ňou. ty sa môžeš pozerať 😀
Áno, bolo by to od veci.