Nočné mory alebo trauma. Ponižovanie od bývalých kolegov

katy2704
9. júl 2024

Dobrý deň, chcela by som len vedieť váš názor, pripadne, ci mate podobnú skúsenosť. Pred 5 rokmi na mňa pár ľudí v bývalej práci zinsenovali zákerný plán, o ktorom som nevedela. Následne na to, som o nejaký čas dala výpoveď. Hneď som si našla novú prácu. No od tej spomínanej udalosti ma už 5 rokov prenasledujú nočné mory, sny, v ktorých má bývali kolegovia ponižujú. Snažím sa na to vôbec nemyslieť, no aj po piatich rokoch sa mi o tom raz za mesiac ci dva sníva. Neviem co robiť, aby to prestalo. Ma niekto podobnú skúsenosť? Najnovšie sa mi často sníva aj o tom, že padám hlboko dole, napr. výťahom. Znamená to niečo?

viestta
9. júl 2024

@katy2704 ja vo snoch padam z lesenia. Je to len sen. Mavam ich ked mam stresujuce obdobie.

domkakvet
9. júl 2024

@katy2704 kazdy sa uz asi stretol s neprijemnym kolegom, kolegynou, je dobre si z toho zobrat ponaucenie, ako sa tomu vyhnut v buducnosti, tak si ujasni ake mas z toho ponaucenie a ako zabranis tomu, aby sa ti to uz nestalo, ked budes mat na to odpoved, prestanes sa bat.

sevrin
9. júl 2024

Máš z toho traumu a dusíš to v sebe. Je potrebné aby si sa s tou traumou dokázala po rokoch vyrovnať, možno bude potrebná pomoc psychológa.