Nižší partner

30. máj 2024

Nepritahuju ma nizsi muzi odo mna, ale jedneho mam fakt rada no je o hlavu nizsi. Je medzi nami aj chemia no ten vyskovy rozdiel mi vadi. Je to mna zamilovany uz druhy rok. Je aj eozumny. Ale ten vyskovy rozdiel, preco nevyrastil?! Co by ste robili vy?! Predtym mal vyssiu priatelku, aj ked nie az o hlavu a ja nizsieho velmi davno....teraz ma pritahuju viac vyssi, ale tento je kamarat, dobry znamy, je aj sympaticky, ale o hlavu je dost, asi nie kazdy si na to zvykne, ja asi nie...asi nie sme si sudeni. Vy mate taky vyskovy rozdiel s partnermi?

dzulli1980
30. máj 2024

Je o hlavu nižší? ... to koľko máš? 2 metre?

maxalla
30. máj 2024

Nemam, som nizka ale asi by taky velky vyskovy rozdiel vadil aj mne... bohuzial

sisska96
30. máj 2024

Prečo by mala byť 2 metre? Však sú muži aj 160 cm alebo menej. Akože aj mne by vadil nižší, je taky divný na pohľad. Radšej ostante kamoši

autor
30. máj 2024

@dzulli1980 to je co za otazka.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vilma7
30. máj 2024

Trochu nižší ôk, ale o hlavu by asi vadilo už aj mne.
Ja mam vyššieho o necelých 10 cm. Tiež nie veľa, ale stačí.

jarnajar
30. máj 2024

Bude ti to vždy vadiť, nechaj ho, nech si nájde takú, ktorá s tým bude OK. Je ich dosť.

sissy27
30. máj 2024

Pre niekoho povrchne, ale mna musi partner aj fyzicky pritahovat. A o hlavu nizsi partner by ma asi tiez nepritahoval, neviem. Vzhladom k tomu, ze mam 160cm, tak o hlavu nizsi by uz fakt bol asi prilis nizky a priznam sa, ze takeho som este asi ani nestretla.
Ale poznam tri vztahy, kde je chlap vyrazne nizsi od partnerky a ocividne s tym problem nemaju.

yelena159
30. máj 2024

Tak niektoré ženy chcú, aby sa cítili, ako v najbezpečnejšej a tepľučkej, pohodlnej pevnosti, keď ich partner objíme. Preto chcú partnerov vyšších.

babkaland
30. máj 2024

Rovno si si sama odpovedala. Keď ti vadia nižšší tak sa ani netreba pýtať ostatných lebo čo? Aj keby všetci povedali že im to nevadí, čo z toho máš? Tebe to vadiť bude. Mne to napríklad nevadí. Vídavam bežne také dvojice dokonca na sídlisku máme taký extrém že muž je aj o dve hlavy nižšší on nejaký okolo 160 troaslík a hentá vyššia ako ja. A fungujú aj dieťa majú. Stále ich vídavam niekam ísť.

reanda
30. máj 2024

ak ta odradi taky detail, ako vyskovy rozdiel, tak to asi nebude laska ako hrom.. kasli na to
alebo mu nasad korunu 😀

sashka22
31. máj 2024

Až kým som nespoznala svojho, tiež som si myslela, že cez také nejde vlak 😃 ale schová každého do vačku, aj keď je nízky. Naučila som si to nevšímať, ma pre mňa iné kvality, navyše on vedľa mňa chodí ako páv a vôbec mu to nevadí, že som vysoká...mám 182 cm. Neľutujem, že som do toho šla.

simca115
31. máj 2024

My s mužom máme medzi sebou rozdiel pár cm ,možno 4. Mám rada opätky ale vyzerám pri ňom smiešne. Ale aby som s ním kvôli tomu nebola je nonsens. Keď niekoho ľúbiš nezáleží na výške.

slovenka753
31. máj 2024

ja mam 180 cm takze celkom dost muzov je odomna podstatne nizsich. osobne mi to je prave kvoli mojej vyske jedno, na vacsinu ludi sa pozeram zvrchu. manzel ma len 174 cm.

deti95060810
31. máj 2024

o hlavu je veľa...
nižší muži mi vadili vždy..

larena
31. máj 2024

Mne by to napr nevadilo😀nedávno tu bola otázka o chlpoch na mužoch a to mi napr vadí😂radšej nízky a oholený ako vysoký a ako koberec😂

doriiis
31. máj 2024

Ja mám 158 CM,takže aj podpriemerne vysoký muž je vyšši ako ja.🤣Ale úplne chápem autorka.Nizky muž ma ani nezaujme.Nepritahuju ma.
My to máme tak,že ja mám 158 CM a muž 190 CM.Som mu akurát po bradavky.😄

autor
31. máj 2024

@sashka22 a je nižší naozaj až o toľko? mám podobnú výšku ako ty

tehulka2011
31. máj 2024

podla mna je ine ked je napr. par zena 180cm a chlap 175cm, to je este ako tak ok, ale napr. zena 165cm a chlap 160cm to nie..

alexis617
31. máj 2024

Mňa vyšší odpudzovalo by ma keby som im vedela na hlavu

sisska96
31. máj 2024

@tehulka2011 aký je rozdiel? Však 5-5 cm je aj tak 😁

sisska96
31. máj 2024

Ja som mala raz rovnakého alebo možno bol nižší o cm 2, ale stále som mala divný pocit že nie je vyšší aspoň 3-4 cm a ešte ani vlasy nemal😅. Manžel je tiež vyšší iba o 5 cm a má také husté vlasy ta optický je ešte trošku vyšší s vlasmi 😅. Ale to stačí, akurát si môžem dať aj opätky a nevyzerame divne. Ale nemám rada opätky😅😅

zuzanka.zuzu
31. máj 2024

aký je sex? ak dobrý, tak nech pozerajú... ak oničom tak by som mu povedala že som sa nezaľúbila 🤷

tehulka2011
31. máj 2024

@sisska96 lebo je ine ak ma chlap 160 alebo 175 cm 🙂 aspon tak to vnimam ja

k47
31. máj 2024

U mna by zas bol minus, keby je prilis vysoky. Nech si nemusim brat rebrik, ked mu chcem dat pusu 😀.

libertz
31. máj 2024

"preco nevyrastil?!" srsly? lol jako lebo clovek si ozaj vybera vysku ked sa narodi boze moj... nema to jak ovplyvnit.. niektori proste "prehrali" v genetickej loterii na plnej ciare, viem dobre jake to je (aj ked vyska to u mna neni)

minenkak
31. máj 2024

Ja mám 174 a muž 162 a môžem povedať,že je to je deň z najväčších chlapov čo poznám,je silný telesne a aj duševne, dokáže zarobiť,má charizmu a vyyyydrz ako málo kto,v športe a aj v posteli

snowflakenel
31. máj 2024

Ak sa s tou vyskou nestotoznujes,,tak nechod do vztahu. Ja by som tiez,nemohla mat nizsieho partnera. Chlap ma byt pri zene chlap a nie krpec. Vyzera.to podla mna smiesne. Par cm je v pohode, no vacsi vuskovu rozdiel by mi vadil. Ale to je len moj nazor.

tamtamka26
31. máj 2024

skušala som to s dvomi, ktorí boli rovnako nízki, ako ja a veru mi to vadilo.

zelenina1
31. máj 2024

Tak si to zhrnme. Mate medzi sebou chemiu, je rozumny, mas ho rada. Napriek tomu ti
osadenstvo modreho konika radi, aby si sa na to vyprdla. 🙂 Naozaj das na nazor nejakej rozvedenej ochechule z anonymneho profilu? .... Ak ho mas rada, kludne to s nim vyskusaj. Ak to bude zle, tak to ukoncis. 🙂 Si mlada, je idealny cas striedat partnerov, poznavat samu seba a zistovat, co ti vyhovuje resp. nevyhovuje. O par rokov uz tento luxus mat nebudes.