Nikto tu nie je pre mňa, keď to potrebujem najviac

28. apr 2024

Ahojte, posledný cca mesiac-dva mám pocit, že som na všetko sama na celý svet 😢 Nešťastne som sa zaľúbila, po 5 mesiacoch stretávania sme to skončili, síce sme spolu oficiálne neboli, bol mi neskutočnou podporou ktorá mi celý život chýbala, ostali sme síce kamarati a v kontakte ale bolí ma to, že je každý okolo mňa šťastný len ja sa cítim prázdna. Do toho choroba v rodine a s tým spojené obavy a ešte aj najlepšej kamoške leziem na nervy a mám pocit že ja by som pre každeho toho spravila moje maximum za to čo oni pre mňa nič… Proste nemám tých správnych ľudí okolo seba a teraz keď potrebujem podporu v živote tak sama doma plačem. Mám pocit, že keby na tomto svete nie som,tak by sk to nikto nevšimol.
Čo mám robiť? Ako z toho von? Dnes zas len celý deň plačem 😭😭😭

madeincssr
28. apr 2024

🫂

eliskaaerika
28. apr 2024

Ahoj. Ak máš záujem napíš mi súkromne

21katus05
28. apr 2024

Ak chces kľudne mi napíš 🫂💙

klotildabazarik
28. apr 2024

Sed na koni a sťažuj sa, milión ľudí je na tom tak isto a niečo preto robia aby natom tak neboli, daj si inzerát, venuj sa svojim záľubám, a začni si zvykat

limoncino
28. apr 2024

Poznám, človek by sa pre iných rozdal a keď potrebuje oporu, všetci mu ukážu chrbát.

alickapusinka
28. apr 2024

To iste mám ja vždy som pomohla, išla odviezla prišla darovala a nikto si nič nevážil. Ak
som prestala pomáhať tak začali otázky že prečo ak niekto potrebuje pomôcť prečo som už nie ochotná ako predtým že nemám čas že som nervozna na nich a také všelijaké otázky. Ak som aj potrebovala pomôcť tak bol u mňa iba môj muž a moja roky dobra kamarátka ktorá mi vždy pomôže tak isto aj ja jej .Vážim si ju ostatok boli iba TY čo ma využívali a najradšej zadarmo. Stopla som to a už nikomu nedovolím aby ma využíval.

mijo53
28. apr 2024

Veľmi dobre Ti rozumiem, čím viac dobra urobíš, možno viac máš pocit, že ťa nemá nikto rád, tak to bolo aj u Ježiša, dobre robil a dali ho ukrižovať, nečakaj vždy dobro za dobro a nemyslí si, že všetci okolo Teba sú šťastní, len Ty nie. Človek nebude nikdy úplne šťastný, má lásku, nemá prácu, nájde prácu, nemá auto, potom by chcel dom,, ak ho má ,chce chodiť na dovolenky a stále niečo chce a šťastný úplne nebude, lebo všetko nemôže mať

minenkak
28. apr 2024

Každý máme svoj kríž a nemyslím,že si sama, ale každý má svoje hranice , dokedy znesie sťažnosti iných.Nemaj očakávania a určite nie od druhých a neboj bude ešte horšie

marca12
28. apr 2024

Je to len obdobie,ktore prejde a znova vyjde slnko v tvojom zivote. Vyplac sa,polutuj,ale chod dalej. Pouc sa z toho,ze treba mysliet viacej na seba. Nerozdat sa pre inych.

nikoletta1712
28. apr 2024

Ak máš záujem, tak mi kľudne napíš…🙂

kika572
29. apr 2024

Ahoj, kľudne mi môžeš napísať 😊

anouschka5
29. apr 2024

Sorry, ale vzala si na seba úlohu obete - ľútosť nad sebou - egocentrizmus , nik iný ti nenasmeruje život len ty sama, takže sa prestaň ľutovať a zober život do vlastných rúk

anouschka5
29. apr 2024

@klotildabazarik to by musela vybehnúť zo zóny komfortu btw. sťažovateľ je energetický upír tak pozor na to ( aj ja som robievala niekedy bútľavú vŕbu, ale urobila som tomu rázny koniec ) takže odporúčam všetky možné aktivity: najmä šport, kurzy maľovania, jazyková škola - UTV univerzita tretieho veku je tuším už od štyridsiatky ( neviem ) , poznávacie zájazdy ( chodím často )

som_realistka
30. apr 2024

Začni sa venovať sama sebe, myslím tým, nejaký koníček, pohyb, kurz, uvedom si svoju hodnotu pre samu seba, nie pre iných. Šťastnou sa urobíš iba sama, nikto iný to neurobí. A áno, pomáhaj aj druhým, ale iba do takej miery, aby ta úplne "nevyzmykali". Lebo keď celý čas robíš pre iných záchrannú sieť, nikto neakceptuje, že aj ty môžeš tu záchrannú sieť potrebovať.

samimami777
30. apr 2024

Asi budem zlá ale ono treba sa trošku pozerať na veci aj z iného pohľadu ako svojho... Už podľa opisu si veľmi zlomená , ublížená , máš veľmi negatívny pohľad na veci a hľadáš útechu a komu sa sťažovať na život a vyplakať na rameni. Pochop že pre začínajúci vzťah je toto príliš ťažké bremeno. Na začiatku vzťahu sa máte spoznávať, užívať si lásku, vytvárať si pekné spoločné chvíle , byť spolu šťastní a nemôže ti miesto toho robiť neustále bútľavú vŕbu a zdieľať všetko len to zlé s tebou . Je jasné že taký vzťah ho vyčerpával a nechcel ho keď s inou môže mať vzťah bez večných problémov a komplikácií.... Tiež tí priatelia. Ak sa jedná o dočasnú situáciu tak áno, priatelia ťa vypočujú, poľutujú, podporia. Ale ak sa jedná u teba o naozaj dlhý stav kedy sa nevieš sústrediť na nič iné ako len Tvoje problémy a Tvoje pocity tak sa nečuduj že je to pre nich vyčerpávajuce. Musíš sa vedieť predovšetkým Ty Sama pozviechať a Sama riešiť svoju situáciu nech je aká chce a nie stále spoliehať na pomoc a ľútosť iných. Na čas je ľútosť v poriadku ale nie sa ňou nechať pohltiť a nechať si ňou ovládať život a to ti hovorím ako niekto kto prešiel aj prechádza mnohými problémami a ťažkosťami a ver mi, že nikto z môjho okolia by ti to neveril , lebo nech bolo sebehoršie vždy som to zvládla aj zvládam so stýčenou hlavou Sama a nečakala od nikoho ani ľútosť ani pomoc a nenechala si ani tými najhoršími problémami zničiť pohľad na život a prestať si uvedomovať že môj život aj za to všetko stojí a všetky tie zlé časy neznamenajú že nemám pekný život a šťastie že tu som. Musíš sa vedieť obrniť a sama postaviť svojim problémom lebo tie za teba nikto ani nevybojuje ani ti nepomôže. Daj si čas na ľútosť , na uzdravenie ale problémom sa postav tvárou ty sama, nečakaj to po iných