Nikomu sa nepáči môj priateľ

3. nov 2024

Ahojtec pisem to tu preto lebo uz som zúfalá a inak si už neviem pomôct. Každý mi hovorí že mam nechať svojho priateľa lebo že sa ku mne nehodi a vyzerá hrozné… rodina, priatelia, a tď… je pravda že nie je moc pekný ani nevyzerá boh vie ako ale chova sa ku mne veľmi dobre, je pracovitý stará sa o mna lubi má je mi verný, rozumieme si vo všetkých stránkach… Vyzorovo vyzera tak že mu trosku jedno oko uteka ale on to ma už odmalička… je troska viac pri sebe je vyšší a je taký kus že sa zanedbáva čo sa týka vyzorovo… sme spolu iba pol roka a zatiaľ nám to klape je zlaty a veľmi dobre sa ku mne správa… rodičia tvrdia že to je len preto lebo je zúfalý že ho žiadna nebude chcieť lebo že je škaredy a že ak by lepšie vyzeral hneď by má vymenil ale ja si nemyslím že to je pravda. Každý sa mi smeje že skym to chodím a ja som už strašne smutná z toho a ide mi to veľmi na nervy… každému som povedala svoj názor ale každý ma iba zas opäť vysmeje kvôli jeho výzoru… Neviem čo ďalej a ako to mam ignorovať počúvam to každý bozi den že si mám nájsť iného a krajsieho… Vôbec nedokážem byt šťastná… lebo každý má s tým nejaký problém… aj keď viem že si druhých nemám všímať ale nedá sa to lebo stále dookola počúvam to iste denno denne….

colsami
3. nov 2024

"je taký kus že sa zanedbáva čo sa týka vyzorovo…"
To znamena co?

hugoboss1923
3. nov 2024

@colsami No zrejme má mohutnú postavu.

deti95060810
3. nov 2024

skôr si myslím že sa nevkusne oblieka, nemoderne, má nemoderný účes - možno mastné vlasy...

betulinka1
3. nov 2024

Ved ho daj do poriadku. Vyber s nim oblecenie, zober ho barberovi. Nech sa nahodí a aj ani oko nebude vadit. Niekedy chlap potrebuje ženskú ruku.

nikaeli
3. nov 2024

Pre niečo si si ho vybrala. Je ti s ním dobre.
Si ochotná vymeniť ho za krajšieho len preto, že sa nepáči tvojim blízkym? čo tak pomôcť mu v tom, čo sa zmeniť dá? upraviť šatník? čo znamená, že sa zanedbáva?

hugoboss1923
3. nov 2024

Ľudia sú hlúpi, zlí a posmievační, pokiaľ niekto nespĺňa ich kritériá výzoru, obliekania, správania sa atď. To platilo vždy a všade. A potom, keď bolo po ich, tak také vzťahy nakoniec dopadli neslávne. Treba si len svoje strážiť a nedávať na rady druhých.

autor
3. nov 2024

@betulinka1 k barberovi chodí pravidelne je aj cistovny stará sa o seba len nie je až taký ako ostatný chalani v obliekaní nedáva si na tom az tak záležať ale mne to práveže nevadí len druhým to vadi a smejú sa mi že je škaredý aj kvôli tomu oku 🙂

mojemenonikto
3. nov 2024

Chlapa si vyberáš pre seba, alebo pre svoje okolie? Ako hovorí @betulinka1 trochu ho daj do poriadku, nech je na ňom vidno starostlivú ženskú ruku a uvidíš, že sa zrazu zo žabiaka môže stať princ. Môžeš ho potom všetkých posmievačom hrdo ukazovať. Prajem vám nech vám to vydrží a budete spolu mať úžasný život. Napokon to možno budeš ty, kto sa bude smiať naposledy 😉

lindous
3. nov 2024

Keď prvotná zamilovanosť vyprchá, možno to začne vadiť aj tebe (nemyslím oko a veci, s ktorými nič nevie robiť, ale to že pôsobí zanedbane, príťažlivosť je proste vo vzťahu tiež dôležitá) a možno aj nie, ale (ak aj sám chce), trochu oživiť šatník by bolo fajn… ale teda známych by som si poriadne upratala, tak že viac by už ani nepípli, nech sa najskôr pozrú na seba, len škoda že neexistuje zrkadlo čo by ukázalo povrchnosť…

enmery
3. nov 2024

To máš čo za primitívov okolo seba?Dúfam, že sú všetci top models a každý deň ako zo žurnálu. Vzhľad by Ti bol naprd, keby tu bol muž, ktorý sa k tebe zle správa. Podstatná si ty a ako sa s ním cítiš, ako koná vo vzťahu k Tebe. Šatník vieš vymeniť hneď, schudnúť pár kg sa dá vždy, ale ľudia, ktorí toto riešia a považujú za dôležité nejakú krásu, to budú mať v hlave vždy vymetené.

earlgrey
3. nov 2024

Vek?

janinah
3. nov 2024

Nie jedneho dospeleho muža sme operovali na škulenie ked sa išiel ženiť,preco ho neposles na ocné vyš?

jankatralalajka
3. nov 2024

Hlavne je to ze sa lubite kašlať kto si čo mysli. A čo keď je “škaredý” ty s nim si nie oni. Lepšie menej pekný s ktorým si rozumieš a ľúbiš ako krásavec čo všade podvádza a stará sa len o seba

anjelicek26
3. nov 2024

Ako baby pisu, ponapravit satnik, pomoct schudnut, to vie zena viac menej usmernit, ked chce... skulenie k ocnemu a uvidite... malokedy je to nenapravitelne.

tanyan
3. nov 2024

Ale veď ty ho nechceš predávať, ale chceš s ním žiť...
A tiež by sa mi nepáčilo, keby ma ponižovali s tým, že keby on bol krajší, tak by ma vymenil. Chrám si svoje šťastie. Mať po svojom boku v živote človeka, ktorý ťa miluje a rešpektuje, je na nezaplatenie.

reanda
3. nov 2024

ze 'keby nebol zufaly, isto by ta vymenil za inu'.. pocuj, to tvoje okolie je samy kompliment, nielen k tvojmu frajerovi, ale aj k tebe 😝 .. a akoze ten krajsi, ktoreho si mas najst, ten ta uz nebude chciet vymenit za inu?

lienka9
3. nov 2024

@reanda presne toto mi napadlo,ze si to trocha protireci.
V kazdom pripade,autorka,skuste spolu nakupit,nech sa popyta na nove moznosti korigovania zraku a pod..ak sa bude snazit,ked uvidi,ze ti na tom zalezi,je to velmi dobry znak,ze ta naozaj lubi a vazi si tvoj nazor..v tom pripade by som sa ho drzala a kaslala na ostatnych.

1ryba
3. nov 2024

Si obklopená hlupákmi. To akože človek s utekajúcim okom je na posmech? Oblečenie sa dá vymeniť, ale sprostý rozum tvojich známych nie. Vôbec si tie sprosté reči nevšímaj.

duppka13
3. nov 2024

Poznam osobne dve zeny co maju za manzelov muza bez nohy a jednu co ma muza s umelym okom, vsetci uz maju aj deti. Jeden moj kolega skuli a tiez je zenaty. kasli na ostatnych. Vyzor nie je vsetko ak je tam laska a ucta.

vanilkovazmrzka
3. nov 2024

Neverim ze to je realna tema

jana_eyre_2
3. nov 2024

Bože to čo máš za okolie? 🙄 Mám v okolí viac ľudí s očnou vadou a nikdy by nikoho nenapadlo sa im vysmievať či označiť ich za škaredých kvôli tomu.. toto je totalne dno a robia to len prízemni a úbohí ľudia.. netrapila by som sa kvôli tomu čo mi vravia, ale kvôli tomu že nie som od takýchto ľudí dostatočne ďaleko... Odsťahovala by som sa s priateľom preč a žila svoj život..

dzejn80
3. nov 2024

Tento citat velmi vystihuje tvoje okolie

plamienka555
3. nov 2024

"Krása je len požičaná a raz ju budeme musieť všetci vrátiť".

kandelabra
3. nov 2024

"Lepsie skaredy ako sprosty." Nech si to kazdy vysvetli ako chce...😊

vikiki29
4. nov 2024

Faktom je, že ak z teba opadne tá prvotná zamilovanosť tak ani tebe sa možno nebude fyzicky páčiť. To ale nemení nič na tom, že taketo blbé reči sú veľmi nemiestne, primitívne a prízemné. Skúste na tom jeho zovňajšku nejak spolu popracovať tak ako spomenuli dievčatá.

thirstymonk
4. nov 2024

Zakladať vzťah na kráse je maximálna blbosť. Samozrejme, aj nejaká fyzická príťažlivosť byť musí. Podstatné však je, že sa milujete. Ostaň s ním a na okolie sa môžeš vyprdnuť. A ak by to priveľmi narušovalo váš vzťah a ste si istý (čo sa po pol roku nedá, samozrejme), že budete spolu navždy, tak papá rodina...

slavka1988
4. nov 2024

Smaozrejme muž ma ženu priťahovať ale v neskoršom veku sú ti prednejšie tie veci že sa dokáže postarať o rodinu ,že je na neho spolah,že je verný dobrý adt neriešime už až tak ako schránka vyzera z vonka a myslím si že lepší šatník možno niaky barber a starostlivosť a bolo by vsetko ako ma byt 🙂 vybrala si si ho pre jeho vlastnosti a tie máš na ňom rada ,na ostatnom sa dá pracovať.

miroslava21
4. nov 2024

Ak ide len o obliekanie a tebe to nevadi, tak to neries. Poznam mnoho ludi, ktori su podla mna dogabani a su to dobri ludia. Dolezite je to, ako sa nanho pozeras ty, ci si niekedy povies zeby mohol inak vyzerat, ci sa pristihnes ako rozmyslas ze keby sa viac o seba staral...atd. ak ano, casom sa to bude stupnovat a to by uz mohol byt problem. Ale to sa da vyriesit, poradit mu oblecenie, zmenit zivotny styl pomalicky spolocne, avy zhodil prebytocne kg. Podla tvojich slov sa sprava ale k tebe pekne, rozumiete si. Nepripustala by som si tieto reci, viem je to tazke, ale povedz si krasa nie je vsetko a pekny muz neznamena pekny zivot s nim.

terezka1947
4. nov 2024

Máš zaujímavú rodinu a okolie,keď sa smejú z výzoru človeka a aj keď vidia,že ťa maxrad,že sa k tebe pekne chová,odhováraju ta od neho kvôli nejakým ich estetickým predstávam o kráse.
Veľmi povrchní ľudia,ešte kľudne môže byť,že ten chalan si nájde iné dievča,kt.oceni jeho hodnotu.
A dodam....v živote sa kadečo stáva,choroby ,úrazy ..krása pominie aj vekom,ale hodnota človeka je v niečom inom.
A celkom si neviem predstaviť,čo také strašné môže ten chudák chlap robiť zle v obliekaní....keď píšeš,že chodí v čistom,dokonca k barberovi....

miskakyska
4. nov 2024

...vymenila by som okruh známych... čo sú škôlkari.?.nech sa uvedomia ,dospelí a vysmievať sa...potom od koho deti čerpajú rozumy