Ahojte. Mám pocit, že na tomto svete už nie je nikto, komu by na mne záležalo. Stretávala som sa s jedným chlapom pár mesiacov, zistil, že nie je zaľúbený. Veľmi sme si rozumeli, kontakt postupne začal upadať, no stále mi aj po par mesiacoch chýba.
Následne sa aj moja najlepšia kamarátka začala ku mne správať zle, ja som tu stále pre ňu, ona na mňa nikdy nemá čas a reaguje stále útočne.
Čo mám robiť? Má pocit že som veľmi osamelá a nikdy sa nenájde niekto komu by na mne záležalo.
A tebe záleží na kom? Okrem kamaráta ktorý ťa má na háku?
@suptdi 27..snažím sa len mam teraz horšiu chvíľu
@simona20201309 ja som veľmi empatický človek a stale som sa snažila aj do vzťahu aj kamaratstva dať maximum a ja neviem dostať späť ani stotinu :(
Ak si veriaca, pomodli sa, mne to väčšinou pomáha...
🌻💙🫂
Máš rodinu? Skus viac venovať pozornosť rodine ak ju máš- súrodencom, rodičom... na tom záleží viac a skôr sa ti to vráti.
Ale neviem aké Mare vzťahy v rodine. Koľko máš rokov? Tipujem ze si mladucka
mozno to je tvoj problem ze si az prilis "empaticka" a otravna... zivot nie je o tom aby si mala vkuse pri sebe niekoho ktory by ti daval pocit dolezitosti ... nauc sa zit sama so sebou lebo ak to nedokazes ty ako ta ma zvladnut niekto iny??? clovek je "osamely" len vtedy ked nema v zivote ziadne ciele a nudi sa tam zacne vymyslat
A tebe na sebe záleží? 😇 Môžeš začať od seba.
To prejde, máš len miernu jesennú depku, to je tým počasím. Zabav sa nejako... Obľúbená kniha, film, seriál, uvar si čaj...
Koľko máš rokov?