Nikdy ma neosloví

renatasijelska
18. júl 2024

Mám problém už dlhšiu dobu nam ňa pokukáva jeden muž pousmeje sa na mňa a tiež sa mi pozerá hlboko do očí ale problém je ten že ani ma neoslovy proste nič a vždy sa skoro vidíme pretože bývame v jednej bytovke :D 😀

zuzap33
18. júl 2024

@renatasijelska, ved ho oslov ty.

peti_2005
18. júl 2024

@renatasijelska oslov ho ty. Hoci aj s prosbou o nejakú pomoc a už komunikovať budete aj dlhšie

viestta
18. júl 2024

Mozno je zadany

sevrin
18. júl 2024

Ja som to zažil na strednej škole, stále som po jednej pokukoval, ona tiež po mne a keď som konečne odvážil ju osloviť, tak ma ignorovala. No tak som jej aspoň trochu ego pohonil.

adka176
18. júl 2024

Zadaný

minenkak
18. júl 2024

@renatasijelska a možno ani netuší, že existuješ

martinkatinka
18. júl 2024

Tak pokukuje, ci sa hlboko pozera do oci? 🤷🙈

retatka
18. júl 2024

Tak ako niekomu chýba očný kontakt tak ho ma niekto zvýšený a pozerá po každom a nič to neznamená .Ženy si ľúbia namýšľať.

renatasijelska
autor
18. júl 2024

@martinkatinka však nie som hlúpa aj minule si naschvál pozeral telefón len aby si mňa obzeral :D 😀 však nie som slepá :D ale myslím si že nemá nikoho pretože som ho ešte nevidela ani zo ženou ani s priateľkou... Len je to čudné proste cítim ako sa mu veľmi páčim a neoslový ma ani sa mi nepozdravi:D len sa mi pozrie do očí pousmeje pozerá pom ne len ja sa hanbím sa naňho tak dlho pozerať :D 😀

renatasijelska
autor
18. júl 2024

@zuzap33 nie ja sa mu neprihovorím :D 😀 taký čudný je ten muž proste :D 😀

renatasijelska
autor
18. júl 2024

@minenkak od veci :D 😀

minenkak
18. júl 2024

@renatasijelska ty máš asi dvanásť však

renatasijelska
autor
18. júl 2024

@minenkak nie mám 27

renatasijelska
autor
18. júl 2024

@minenkak tak čo je to za odpoveď že možno nevie že aj existujem však jasne píšem :D 😀

martinkatinka
18. júl 2024

@renatasijelska tak to bol hlboky pohlad do tvojich oci 🤷

dadka1997
18. júl 2024

Cotujem : naschvál pozeral telefón len aby si mňa obzeral .. to je ako ? 😃😃😃 bud pozeral do mobilu alebo na teba... v 27 si trosku moc naivná...

A keď je divný, prečo ho riesiš ?

renatasijelska
autor
18. júl 2024

@dadka1997 asi máš pravdu :/ 🤔 načo ho budem riešiť akurát som sa dozvedela že je to sukničkár 😀

martinkatinka
18. júl 2024

@renatasijelska nos gate a mas pokoj, prestane si ta obzerat a pozerat hlboko do oci pocas toho ako cumi do mobilu 😉

janickacrazy
18. júl 2024

@renatasijelska Neverím, že je sukničkár. Taký nemá problém osloviť ženu. Nejak mi to nesedí. 🤔

viestta
18. júl 2024

@janickacrazy aby ona za naivnu neostala, tak on sa stal suknickarom...

minenkak
18. júl 2024

@renatasijelska však môže sa dívať cez teba a áno možno netuší že existuješ,to len ty si myslíš ,že sa mu páčiš,takéto sny

renatasijelska
autor
18. júl 2024

@viestta ale nevrav naozaj? Nepíš sem keď nemáš normálne reči dobre ? Naivná môžeš byť akurát ty ! Prečo musíte mať takéto blbé reči podaktorí ako fakt nechápem normálne sem človek napíše aby mi poradili ale podaktorí tu budú drzý prosím nepíšte keď nemáte normálne rady ďakujem !

lia2022
18. júl 2024

@renatasijelska
Čo by si chcela aby ti poradili? Veď sa mu prihovor prvá a uvidíš .. aspoň sa pozdravite či len na seba čumíte a usmievate sa?

renatasijelska
autor
19. júl 2024

@lia2022 len čumíme a usmieváme sa na seba to je všetko ... ale počujem že sa on na každú takto díva tak neviem 🙂 😀