Mám problém už dlhšiu dobu nam ňa pokukáva jeden muž pousmeje sa na mňa a tiež sa mi pozerá hlboko do očí ale problém je ten že ani ma neoslovy proste nič a vždy sa skoro vidíme pretože bývame v jednej bytovke :D 😀
@renatasijelska oslov ho ty. Hoci aj s prosbou o nejakú pomoc a už komunikovať budete aj dlhšie
Mozno je zadany
Ja som to zažil na strednej škole, stále som po jednej pokukoval, ona tiež po mne a keď som konečne odvážil ju osloviť, tak ma ignorovala. No tak som jej aspoň trochu ego pohonil.
Zadaný
@renatasijelska a možno ani netuší, že existuješ
Tak pokukuje, ci sa hlboko pozera do oci? 🤷🙈
Tak ako niekomu chýba očný kontakt tak ho ma niekto zvýšený a pozerá po každom a nič to neznamená .Ženy si ľúbia namýšľať.
@martinkatinka však nie som hlúpa aj minule si naschvál pozeral telefón len aby si mňa obzeral :D 😀 však nie som slepá :D ale myslím si že nemá nikoho pretože som ho ešte nevidela ani zo ženou ani s priateľkou... Len je to čudné proste cítim ako sa mu veľmi páčim a neoslový ma ani sa mi nepozdravi:D len sa mi pozrie do očí pousmeje pozerá pom ne len ja sa hanbím sa naňho tak dlho pozerať :D 😀
@zuzap33 nie ja sa mu neprihovorím :D 😀 taký čudný je ten muž proste :D 😀
@minenkak od veci :D 😀
@renatasijelska ty máš asi dvanásť však
@minenkak nie mám 27
@minenkak tak čo je to za odpoveď že možno nevie že aj existujem však jasne píšem :D 😀
@renatasijelska tak to bol hlboky pohlad do tvojich oci 🤷
Cotujem : naschvál pozeral telefón len aby si mňa obzeral .. to je ako ? 😃😃😃 bud pozeral do mobilu alebo na teba... v 27 si trosku moc naivná...
A keď je divný, prečo ho riesiš ?
@dadka1997 asi máš pravdu :/ 🤔 načo ho budem riešiť akurát som sa dozvedela že je to sukničkár 😀
@renatasijelska nos gate a mas pokoj, prestane si ta obzerat a pozerat hlboko do oci pocas toho ako cumi do mobilu 😉
@renatasijelska Neverím, že je sukničkár. Taký nemá problém osloviť ženu. Nejak mi to nesedí. 🤔
@janickacrazy aby ona za naivnu neostala, tak on sa stal suknickarom...
@renatasijelska však môže sa dívať cez teba a áno možno netuší že existuješ,to len ty si myslíš ,že sa mu páčiš,takéto sny
@viestta ale nevrav naozaj? Nepíš sem keď nemáš normálne reči dobre ? Naivná môžeš byť akurát ty ! Prečo musíte mať takéto blbé reči podaktorí ako fakt nechápem normálne sem človek napíše aby mi poradili ale podaktorí tu budú drzý prosím nepíšte keď nemáte normálne rady ďakujem !
@renatasijelska
Čo by si chcela aby ti poradili? Veď sa mu prihovor prvá a uvidíš .. aspoň sa pozdravite či len na seba čumíte a usmievate sa?
@lia2022 len čumíme a usmieváme sa na seba to je všetko ... ale počujem že sa on na každú takto díva tak neviem 🙂 😀
@renatasijelska, ved ho oslov ty.