Ahojte, chcela by som sa spýtať na názor. Už to bude rok, čo poznám jedného človeka. Stretávame sa, väčšinou uňho. Dobre mi to padlo v prvé mesiace, necítila som sa tak osamelo. No nič sa nezmenilo dodnes. Nikam nechodíme, nič neplánujeme, nič nemáme spoločné. On má momentálne zložitú situáciu a nemôže si dovoliť ísť niekam. To je jedno. Len mne akosi sa nechce čakať na jeho sľuby, lebo už toho na sľuboval mnoho. Navyše nič somnou neplánuje, tak čo budem. Začínam sa pomaly odputavat emocionálne.a myslím, že je to dobre. Prvá polovica leta za nami, nič som ešte nezažila. Tak premýšľam, ze začnem chodiť sama na výlety, lenže úprimne....jemu sa nikam nechce a chcem sa spýtať, či je to blbé. Že ja začnem chodiť a nechám ho tak doma. Navyše nechce sa mi platiť zaňho, keď ja som preňho tiež len, v podstate ani neviem prečo sa somnou stretáva. Tak rozmýšľam, ze začnem podnikať život aspoň pre seba. Co myslite, je to blbé? Možno sa napokon i rozide somnou, keď začnem viac času tráviť bez neho. Ale čo mám robiť, ved takto by mi pri nom život uletel, ten jeho už uletel. Chápem, že jemu už na ničom nezáleží.
Vsak sa s nim rozid ty. Kde je problem?
Život máš len jeden. Žiješ tu a teraz, dnes si tu, zajtra už nemusíš. Neviaž sa na človeka, ktory s tebou nechce žiť a "už mu na ničom nezáleží".
A nie, nie je to blbé.
Čo máš z takého chlapa? Snáď by si nechcela pre svoje deti otca, ktorý nie je schopný zabezpečiť rodinu. Či si myslíš, že v budúcnosti to bude ináč? Užívaj si a kašli z vysoka na neho
Zistila si aký je ,sľubovať môže ešte 10 rokov .nestracaj čas
Samozrejme že chod na výlet, na nakup, na prechadzku, na obed, na kolac, na bicykel, na koncert… sama. Niekoho tam určite stretneš či novú kamarátku, či chlapa, či susedu budú tam všade ľudia a ty sa zabaviš, niečo naučíš a spoznaš….
Moja kamoška randila presne s takýmto výkvetom, ktorý to mal strašne ťažké a stretávali sa iba u neho, u nej, či v aute, lebo on nemal nikdy čas, ani peniaze, ale raz to bude všetko super… ani za svet si nedala povedať, že jemu ide iba o sex, lebo na húlenie, kamošov čas aj peniaze mal, došlo jej to až keď ho našla na zoznamke 😅
Neviem, či je to aj tento prípad alebo tu sa chalanisko fakt tak v živote opustil, ale ty sa nemáš prečo tým nechať ťahať dole, to čo zažívaš nie je plnohodnotný vzťah s budúcnosťou, sama to hovoríš, začni žiť svoj život a myslim, že rýchlo ti aj samej dôjde, že je čas to ukončiť, lebo by som sa nečudovala, keby jemu vyhovovalo, že bude mať od teba klud a nebudeš ho nikam ťahať 😅 hovoríš o platení, výlety sa dajú vymyslieť aj také, že to nestojí ani cent, ak sú jeho problém financie…
Choď sama a od neho utekaj preč.z vlastnej skúsenosti ti hovorím
Podla mna uz vcera bolo neskoro 😀 chod, uzivaj si a nenechaj sa vyuzivat len na to jedno. Vsak ten clovek ti neposkytuje nic...
Uplne suhlasim s @blondiee83, ze uz vcera bolo neskoro odputat sa od takehoto cloveka. Vies co, za mna neexistuje taka situacia u beznych ludi, ze by nemal cas na 2 hodiny ist niekam na prechadzku alebo na kupalisko. Neexistuje. Nechce, nema zaujem, ma ta len na sex. Cize nie ste ziadni partneri, ani nic, proste "friends with benefits" len tebe to on zabudol povedat.
Neprezivaj, zi ...
Ja len tak rozmýšľam, prečo si vlastne s ním? Už len tak zo zvyku zrejme. Alebo zo strachu, že budeš sama (To ale si už aj teraz)...Veď sa s ním rozíď a uveď presne tie dôvody, ktoré si napísala tu...
A prečo by malo byt blbé ísť sam na výlet? Osobne by mi vadilo rok sa stretávať u niekoho v byte a nikam neísť.
Roziď sa
Odid. Uzivaj si. Chlapik fakt nema 5e na kupalisko, zmrzlinu? Luzer.
Vôbec to nie je blbé, choď sama, užívaj si leto, mladosť a život. Možno spoznáš nových ľudí, nestrácaj čas s niekým, kto len doma sedí a nemá 5€ na kúpalisko.
A začni rovno dnes, dnešok vyzerá byť ideálny na nejaký malý výletik 🙂
Toto je o povahe, nie peniazoch.
Takýto domáci typ nepôjde nikam ani s miliónmi na účte.
Je toľko aktivít zdarma či za pár eur, turistika, bicykel, kúpať sa na jazero, opekať pri ohni, autom sa vyviesť niekam čosi ugrilovat, odviesť sa vlakom a pozrieť si nejaké mesto, pamiatky atd …
Ked si povaha ze ta nebavi sedieť doma tak skratka s takymto človekom nieste kompatibilný. Sú oblasti vzťahu v ktorých kompromisy moc nefungujú a toto je zrovna jedna z nich. Vzdy bude jeden z vas nešťastný, ty ked budete sedieť doma a on ked bude musieť niekam ist a nebodaj míňať peniaze.
@autorka napísala "v podstate ani neviem prečo sa somnou stretáva."
Myslím si, že to jediné je jasné - za všetkým hľadaj sex. Takže pokiaľ mu podržíš alebo vyhoníš bude s tebou, pretože má z toho úžitok. Ale čo máš z toho naoplátku ty? Sľuby?
Choď na výlet, na vychádzku, na túru,... a určite tam stretneš množstvo lepších chlapov, s ktorými sa aspoň príjemne porozprávaš. Ja vždy túru začínam sám alebo deťmi a na vrchole sme už skupinka. 😉
Klobúk dole pre tebou ,že si to s ním vôbec rok vydržala .Za mňa tieto typy mužov ,čo prežijú život doma pred telkou a mobilom a len prežívajú nie sú .To už radšej sama a žiť naplno ,tešiť sa zo života lebo tieto typy berú človeku len energiu do života .
Si mu dobrá len na sex.