Ahojte babi, nemám žiadnu otázku len ma zaráža,že niektoré ženy čo sú tu ako čítam vyjadrenia pod rôznymi príspevkami akože žasnem fakt sú niektoré také ako keby sem išli len preto aby tú druhú zhodili alebo urazili lebo oni majú za potrebu zhadzovať iné ženy no pozrela by som si ich životy aké sú dokonalé keď majú toto za potrebu🙂môj názor keď nevieš,neporadíš tak nezhadzuj a nevyjadruj sa🤷🏻♀️
Tak vieš, majú nejaký problém a takto ho ventilujú. Ale máš pravdu, je to tu samé urážanie a zhadzovanie. A máš byť vďačná za ich úprimnosť a pravdu 😁
áno to si viem predstaviť..hlavne keď nedočítajú dokonca čo žena píše a potom jej tam píšu aby si to prečítala keď už má za potrebu zhadzovať
Alebo milujem keď sa im niečo nezdá, že autorka pridáva info postupne a len sliedia kde nájsť nejakú nezrovnalosť, autorke to obuchať o hlavu, proste detektívky, že Monk by zelenal závisťou.
Otázka, že prečo autorka píše ako anonym za 3..2..1... 😛
@valeria_h a keby to boli reálne nezrovnalosti a fabulácie ale väčšinou je to len primitívne chytanie za slovíčka pričom všetci dobre vedia čo a ako autorka myslí prípadne nie sú schopné dať si dve a dve dokopy a vymyslia si úplne novú info z tej pôvodnej ale autorka je tá zlá 🤦♀️😂
Áno presne tak 😂píšem radšej anonymne nie že budú sliediť dotknuté ženy po mojich príspevkoch😂
😂😂
podla mna si sem chodia vyventilovat svoje zivotne frustracie osoby sklamane vlastnym zivotom
Najhoršie sú tie, čo ešte navyše aj riešia gramatiku príspevku.. chudinka autorka to ťukala väčšinou na mobile, na maličkej obrazovke, ešte menšej dotykovej klávesnici, kde sa ľahko preťukne a tie ženy riešia kadejaký preklepík...
Inak mala by si vedieť, že babi sa pýše s tvrdým y.
Na MK napíšeš prispevok ze dnes je pekne slnečno a vzdy tam budú príspevky typu:
- veru mas pravdu dnes je krásne, pôjdeme sa s rodinou prejsť
- je slnečno, ale zima, fúka vietor, cele je to divne, takto v januári nema byt
- u nás je ešte krajšie, slnečnejsie, lebo na mňa svietia 3 slnká, ja by som ako ty nežila s jedným jediným. Vlastne bohvie či je u teba slnečno, ved ty vôbec nevieš ako vyzerá normálne slnko
- nieje slnečno ale poloblacno, tato téma je vymyslená
- píše sa “slnečné počasie” nie slnečno, ani sa nedivím ze nevieš ake je počasie ked neovládas gramatiku
@lujza123 presne tak ako píšete😂😂
A keď im rázne odpoviete a nenecháte si s*ať na hlavu tak sa zrazu vytratia🤣frajerky
Som tu chvilu a co som stihla prečítať..no zaráža ma to dosť.Od čisto ženského fóra som čakala viac.A som sklamana.Tiez by som tu asi napísala o radu,no keď čítam reakcie na iné diskusie normalne som vydesena 😂a radsej už nereagujem na nič
@sheila121 Myslím, že ty by si bola v tom zozname na prvej priečke🙈 Ale poteším sa, ak autorka spomenie nejaké nicky😝
@mandarinka555 Ona určite nie, ale ty a tebe podobné 😛
@valeria_h Ty máš čo hovoriť...
Áno, niečo take sa dokonca píše i v pravidlách MK.
Oni by ti vsak hneď vysvetlili, že to robia z titulu úprimnosti 😏