Ahojte,mnohokrát mám nejakú interakciu s ľuďmi, príjemný rozhovor,všetko super a cítim sa tak fajn,že sa prestanem kontrolovať nejak a poviem niečo ,čo mi moc na spoločenskom kreditné nepridá,skôr pôsobím v tej chvíli možno ako trapka.Čo s tým,asi nemám sebavedomie alebo ja neviem.
Neboj, tiež to tak mám 😁
Ale máš možno až príliš veľké sebavedomie.
Ja som často sarkasticka a ironická, vždy sa prvá príhovorim, snažím sa, aby reč nestála, rada podpichujem. A niekomu sa môže zdať môj humor ako trápny. 🤷
Sebavedomie máš vysoké ale sebareflexiu asi značne nízku.
Povedz nám konkrétny príklad
Možno je niekedy menej viac.
ja zas poviem čo si myslím priamo narovinu a aj do očí🙂 alebo najskôr dačo trepnem až potom si uvedomím že som prestrelila a nemusela som to tak povedať ale už je neskoro🙂 odjakživa to takto mám že ma huba predbehne a x krát si poviem že si dobre premyslím ale málokedy to vyjde
To je ten povestny syndrom “predbiehavej papule”. Ked tvoj mozog iba s hrozou bezmocne sleduje, co tvoja huba hovori. 😂
A je nim postihnuty z casu na cas kazdy.
@moonlight1210 🤣🤣🤣🤣
@bloger možné je aj to
@obkladac veď toto
@liusa82 áno,aj ja si večne vravím..
Áno jasne si to predstavil - a aj v nadpise témy kde si nesprávne použil - a miesto zlučovacej odporovaciu spojku. Máš rozpor medzi časťou mozgu, ktorá chápe - príjma informácie a časťou, ktorá spracováva reakciu a vytvára odpoveď na podnet. A to znamená, že sa viac musíš zamerať na odstránenie tohto rozporu vlastným uvažovaním o nadväznostiach pojmov slov, ktoré chceš použiť v reakcii. Preto pracuj individuálne nad textami v rôznych fórach a všímaj si zmysel a syntax v textoch a uvažuj nad tým čo a ku čomu je uvádzané v súlade a čo v rozpore.
@aga_aga Tvoju radu si prečítam viackrát,nech viem presne,čo myslis
@aga_aga inak rada to môže byť užitočná👍
neboj, na mna nemas v tomto som macher :/
@dagmarovita si zlatá👌
No v podstate má s tým spoločné sebauvedomovanie sa v danom momente a je to opísateľné aj ako problém so sebavedomím ideš pod tlakom okolností do skratu a začneš sa rozpájať v sebakontrole, prúd energiu nejde v obvode, ale si nájde koryto pre svoj tok spôsobí to pôsobenie zvýšeného napätia a to je stavebným prvkom pre bludné kruhy a zacyklenie sa v nich. Je to postupné a veľmi pomalé vo videní nebezpečenstva na konci, ktoré však nastúpi nečakane a naraz v plnom výkone svojho pôsobenia. Také niečo prebieha aj pri dosiahnutí vrcholu v sexuálnych aktivitách. Kedy sú niektorí ľudia vo vrcholnej fáze mimo sebakontroly. Preto je vhodné sa so sebou zbližovať a spoznávať sa individuálne, byť zamestnaný sebakontrolou vo všetkých činnostiach aj v tej mysľou prevádzanej. Človek musí dostať výkon svojej energie pod plnú kontrolu a nie naopak aby priebeh výkonu energie sledoval ako divák.
@aga_aga dakujem
Myslím, že to stava každému. Mne teda veľmi často. 😅