Niekedy trepnem nevhodné a trápne poznámky

25. sep 2023

Ahojte,mnohokrát mám nejakú interakciu s ľuďmi, príjemný rozhovor,všetko super a cítim sa tak fajn,že sa prestanem kontrolovať nejak a poviem niečo ,čo mi moc na spoločenskom kreditné nepridá,skôr pôsobím v tej chvíli možno ako trapka.Čo s tým,asi nemám sebavedomie alebo ja neviem.

ankare
25. sep 2023

Myslím, že to stava každému. Mne teda veľmi často. 😅

valeria_h
25. sep 2023

Neboj, tiež to tak mám 😁

bloger
25. sep 2023

Ale máš možno až príliš veľké sebavedomie.

ankare
25. sep 2023

Ja som často sarkasticka a ironická, vždy sa prvá príhovorim, snažím sa, aby reč nestála, rada podpichujem. A niekomu sa môže zdať môj humor ako trápny. 🤷

vulka
25. sep 2023

Sebavedomie máš vysoké ale sebareflexiu asi značne nízku.

ankare
25. sep 2023

Povedz nám konkrétny príklad

obkladac
25. sep 2023

Možno je niekedy menej viac.

liusa82
25. sep 2023

ja zas poviem čo si myslím priamo narovinu a aj do očí🙂 alebo najskôr dačo trepnem až potom si uvedomím že som prestrelila a nemusela som to tak povedať ale už je neskoro🙂 odjakživa to takto mám že ma huba predbehne a x krát si poviem že si dobre premyslím ale málokedy to vyjde

moonlight1210
25. sep 2023

To je ten povestny syndrom “predbiehavej papule”. Ked tvoj mozog iba s hrozou bezmocne sleduje, co tvoja huba hovori. 😂

A je nim postihnuty z casu na cas kazdy.

olivia1425
25. sep 2023

@moonlight1210 🤣🤣🤣🤣

autor
25. sep 2023
autor
25. sep 2023

@bloger možné je aj to

autor
25. sep 2023

@obkladac veď toto

autor
25. sep 2023

@liusa82 áno,aj ja si večne vravím..

aga_aga
25. sep 2023

Áno jasne si to predstavil - a aj v nadpise témy kde si nesprávne použil - a miesto zlučovacej odporovaciu spojku. Máš rozpor medzi časťou mozgu, ktorá chápe - príjma informácie a časťou, ktorá spracováva reakciu a vytvára odpoveď na podnet. A to znamená, že sa viac musíš zamerať na odstránenie tohto rozporu vlastným uvažovaním o nadväznostiach pojmov slov, ktoré chceš použiť v reakcii. Preto pracuj individuálne nad textami v rôznych fórach a všímaj si zmysel a syntax v textoch a uvažuj nad tým čo a ku čomu je uvádzané v súlade a čo v rozpore.

autor
25. sep 2023

@ankare
@valeria_h ďakujem

autor
25. sep 2023

@vulka sebareflexia je,len či včasná,to už neviem😏
@aga_aga no

autor
25. sep 2023

@aga_aga Tvoju radu si prečítam viackrát,nech viem presne,čo myslis

autor
25. sep 2023

@aga_aga inak rada to môže byť užitočná👍

dagmarovita
25. sep 2023

neboj, na mna nemas v tomto som macher :/

autor
26. sep 2023

@dagmarovita si zlatá👌

aga_aga
26. sep 2023

No v podstate má s tým spoločné sebauvedomovanie sa v danom momente a je to opísateľné aj ako problém so sebavedomím ideš pod tlakom okolností do skratu a začneš sa rozpájať v sebakontrole, prúd energiu nejde v obvode, ale si nájde koryto pre svoj tok spôsobí to pôsobenie zvýšeného napätia a to je stavebným prvkom pre bludné kruhy a zacyklenie sa v nich. Je to postupné a veľmi pomalé vo videní nebezpečenstva na konci, ktoré však nastúpi nečakane a naraz v plnom výkone svojho pôsobenia. Také niečo prebieha aj pri dosiahnutí vrcholu v sexuálnych aktivitách. Kedy sú niektorí ľudia vo vrcholnej fáze mimo sebakontroly. Preto je vhodné sa so sebou zbližovať a spoznávať sa individuálne, byť zamestnaný sebakontrolou vo všetkých činnostiach aj v tej mysľou prevádzanej. Človek musí dostať výkon svojej energie pod plnú kontrolu a nie naopak aby priebeh výkonu energie sledoval ako divák.

autor
26. sep 2023

@aga_aga dakujem