Niekedy sa neviem ovládať a veľmi nadávam priateľovi

2. júl 2024

Veľmi sa hanbím ale niekedy sa neviem ovládať a začnem strašne nadávať priateľovi. Nie bez dôvodu ale bývame v BA, on je z východu. Včera sa odtiaľ vrátil a zistila som že sa stretol s jednou známou u ktorej predtým aj nejaký čas býval a ešte keď sme spolu začínali jej písal správy ako ľutuje že sa s ňou nemiloval keď sa spolu každé ráno budili a podobné správy. Strašne som mu vynadala a teraz neviem či mám mať výčitky za to ako som reagovala. Samozrejme že sa mi nepriznal že sa s ňou stretol ale náhodou som videla správy s ňou a keď som sa ho opýtala či spolu boli začal sa vyhovárať že neboli spolu sami ale aj s niekým ale to je hlúposť lebo spolu nemali žiadnych známych. Jasné že správy z dní kedy bol tam mal vymazané a boli tam len možno 2-3 a v nich samozrejme dokopy nič .

mimi_lali
2. júl 2024

Ja občas neviem či som ja tak blbá alebo len niektoré ženy, poslala by som ho do pejči hneď na začiatku keď jej písal že ľutuje že sa s ňou nemiloval.

ssimusska
2. júl 2024

Ako sa dá len tak náhodou uvidieť správu? 😅 Ale z inej strany, krik a nadávky nikdy nič nevyriešia. A tak isto ako píše @mimi_lali, keby viem čo robí na začiatku vzťahu, veľmi rýchlo by ten vzťah skončil .

jaass
2. júl 2024

Nemáš sa za čo hanbiť, ja na tvojom mieste - dovi dopo mu dám

autor
2. júl 2024

@ssimusska on mi niečo ukazoval v telefóne a ja som tam uvidela jej meno tak som sa ho spýtala či spolu boli keď tak bol a on že áno že sa videli.

maminkadeticiek
2. júl 2024

Co tu mas co diskutovat?Okamzity rozchod,nie plytvat energiou a nervami na nadavky.Tu nemas co riesit.

jaskolka
2. júl 2024

Na začiatku vzťahu mal byť hotový z teba, nie písať inej, ako ľutuje, ze s ňou nesexoval🙈Tak poslať niekam si ho mala už vtedy, keď vypisoval také veci dotyčnej.

viestta
2. júl 2024

Ja mam pre teba dve rady:
Neziap, nenadavaj. Veci to nijak nevyriesi, skodis len sebe
Ak mu nedoverujes, ci mas alebo nemas dovod, tak ukonci ten vztah.
A za mna, uz davno si mala toto skoncit, vsak si len nahradnicka, ktora mu dala, ked ta druha nedala... Kde mas sebeuctu?

januska12323
2. júl 2024

Ty by si mala ľutovať, že s tebou spal a poslať ho za kamoškou.

danica2711
2. júl 2024

ostala si s ním aj po tom, čo si "náhodou" videla tie správy, kde ľutoval, že sa nemiloval s inou ženou? Tak čo sa teraz čuduješ, ziapeš a nadávaš?

lindusss2016
2. júl 2024

@jaass ale dovi dopo mu moze dat aj bez nadavok a kriku 🤷

jaass
2. júl 2024

@lindusss2016 veď áno, ja nechápem, ako si niekto dovolí takto sa správať 😤 mne je to úplne cudzie…

jaja9098
2. júl 2024

Nechápem otázke ty sa obvinujes za to že mu nadavas? 😂

alickapusinka
2. júl 2024

Ja len že ak by bol rozumný skončil by s tebou. Nie je normálne že dospela žena kontroluje mobil priateľovi. Za mňa nie je rozumný ak by bol rozumný rozíde sa s tebou.

mimka1402
2. júl 2024

@alickapusinka Rozumiem ako to myslíš, ale on je ten kto jej klamal a počas vzťahu písal inej žene ako ľutuje ze nemali sex. Podľa mňa autorka ho mala dávno kopnúť preč. Keby nebola takáto, ďalej žije v ilúzii a klamstve, že má super muža a pritom muž chodí za inou ženou potajme. Niekedy ísť do mobilu je jediná možná záchrana pred spackanym životom.

domkakvet
2. júl 2024

On ta ma ako rezervu.

autor
2. júl 2024

@mimka1402 lenže ja som mu neliezla do telefónu ,on mi niečo ukazoval v telefóne a videla som tam jej meno tak som sa ho spýtala a keďže už som to videla tak jasné že sa priznal že sa stretli

autor
2. júl 2024

@alickapusinka nekontrolovala som mu telefón.

autor
2. júl 2024

@jaja9098 obviňujem sa z toho že neviem ovládať svoje nervy a proste som vybuchla a strašne mu vynadala lebo viem že to problém nerieši a určite som nemala tak reagovať ako nadávkami

danica2711
3. júl 2024

ale z úvodného príspevku je jasné, že si mu v mobile čítala správy, v ktorých ľutuje, že s ňou nespal, ich stretnutie prišlo až potom, či? Tak tu nesplietaj, že mu nekontroluješ telefón. A keď už, tak si mala konať hneď, keď si to zistila a nie čakať, kým vyvedie niečo ďalšie a potom sa strápniť sprostým ziapaním. Ale počítam, že už si si nasypala popol na hlavu, že si mu vynadala, tak veľa šťastia až do ďalšieho průseru. Dovtedy mu kontroluj usilovne telefón, to je známka šťastného vzťahu