Nie som moc spoločenská

21. aug 2023

Ahojte to ozaj tak vadí ? Stretávam sa s ľuďmi ktory sú extra aj vynikajú vo všetkom . Ja som taká skromna tichá myš. A vidím že ľudia ma dávajú bokom že som pre nich nezaujímava.
Myslíte že je to len zlá "spoločnosť? Sú to stretnutia rodinné a ich priateľov takže by som sa asi sama a nimi len tak nestretla.
Ja sa prijímam taká aká som aj keď som mala a tým problém . Vzdy sa našiel niekto kto mi to dal najavo ,tu moju povahu

dominika2801
21. aug 2023

Vôbec si nemyslím, že je to zlé... Je super, že sa beries taká aká si... Myslím si, že keby sa niekto tiež chcel k tebe prihovoriť a viesť s tebou rozhovor, ticho by si neostala... skrátka nikdy nerob nič nasilu 🙂 v dnešnej dobe je skromnosť veľmi vzácna...takto si ako diamant medzi kameňmi 🙂

tosomja
21. aug 2023

Ja som tiež nejak vyčlenená z kolektívu, keď je viac ľudí pokope. Ale ja si s nimi nemám čo povedať, nie že by som nebola spoločenská. Viem sa rozprávať, zabávať, aj povedať si svoj názor a prebojovať sa. Ale vyberám si, s kým a pre koho.

zmrzlinka2021
21. aug 2023

@dominika2801 tichost nerovná sa skromnost

zmrzlinka2021
21. aug 2023

Ja som introvertka, čiže mne najviac vyhovujú skupiny do 4-6 ľudí a mám rada aj ten svoj čas bez slov

aiana24
21. aug 2023

Spolocnost. Drzim prsty nech si najdes kamaratov co ta pustia k slovu a budes pre nich zaujimava. Tiez som ticha mys a s niektorymi ludmi sa citim nanic ze ani sa neviem do debaty zapojit.

dominika2801
21. aug 2023

@zmrzlinka2021 ja som to netvrdila prvá...napísala to ona v príspevku o sebe...teda...vychádzala som z toho ;)