Ahojte to ozaj tak vadí ? Stretávam sa s ľuďmi ktory sú extra aj vynikajú vo všetkom . Ja som taká skromna tichá myš. A vidím že ľudia ma dávajú bokom že som pre nich nezaujímava.
Myslíte že je to len zlá "spoločnosť? Sú to stretnutia rodinné a ich priateľov takže by som sa asi sama a nimi len tak nestretla.
Ja sa prijímam taká aká som aj keď som mala a tým problém . Vzdy sa našiel niekto kto mi to dal najavo ,tu moju povahu
Ja som tiež nejak vyčlenená z kolektívu, keď je viac ľudí pokope. Ale ja si s nimi nemám čo povedať, nie že by som nebola spoločenská. Viem sa rozprávať, zabávať, aj povedať si svoj názor a prebojovať sa. Ale vyberám si, s kým a pre koho.
@dominika2801 tichost nerovná sa skromnost
Ja som introvertka, čiže mne najviac vyhovujú skupiny do 4-6 ľudí a mám rada aj ten svoj čas bez slov
Spolocnost. Drzim prsty nech si najdes kamaratov co ta pustia k slovu a budes pre nich zaujimava. Tiez som ticha mys a s niektorymi ludmi sa citim nanic ze ani sa neviem do debaty zapojit.
@zmrzlinka2021 ja som to netvrdila prvá...napísala to ona v príspevku o sebe...teda...vychádzala som z toho ;)
Vôbec si nemyslím, že je to zlé... Je super, že sa beries taká aká si... Myslím si, že keby sa niekto tiež chcel k tebe prihovoriť a viesť s tebou rozhovor, ticho by si neostala... skrátka nikdy nerob nič nasilu 🙂 v dnešnej dobe je skromnosť veľmi vzácna...takto si ako diamant medzi kameňmi 🙂