Nie je to veľmi?

28. jan 2024

Mame v rodine podnikateľa teda pracuje iba z domu. Jeho žena je na materskej. Ich dieťatko ma už rok. Odkedy majú dieťa všade ho fotí. Prvý pohľad z okna na rukách. Prvá kaša. Prvé jablko nastrúhane.Každú návštevu u lekára. V čakárni. Cesta autom k lekárovi. Atď. Nemôže z domu lebo dieťa je na neho naviazané viac ako na mamu. keďže celé dni je doma s manželkou a dieťatkom. Ja si neviem predstaviť v našom malom mestečku aby u pediatra takto pobehoval s foťákom v ambulancii. Nie je to až veľmi? A ci neskor keď dieťa pôjde do škôlky ci nebude plakať viac za oteckom? Lebo keď klasický otec pracuje niekde vo firme tak 8h.nie je s dieťatkom. Len mamka je s dieťatkom doma.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
28. jan 2024

@monsterablue prosím?

0silvia0
28. jan 2024

Raz ho to prestane bavit, mozno pri druhom dietati.

januska12323
28. jan 2024

Tak asi im to tak vyhovuje, nie? Neviem prečo by si dieťa nemohli užiť obaja keď na to majú príležitosť.

alex49
28. jan 2024

to nech si diskutuje muž z manželkou, teba do toho nič

ovaaa
28. jan 2024

Každého osobná vec, treba sa starať o to svoje.

simsalabim
28. jan 2024

Nechapem, co riesis? Nepoviem, keby dieta tyrali. Ale toto? A predstav si, ze niektore deti su doma s tatinom a nie mamou…

zobaka
28. jan 2024

moze si robit co chce, moze ti to ist na nervy, ale jeho to bavi

mell27
28. jan 2024

Nie, nie je to veľa a ty sa staraj o seba 😃

autor
28. jan 2024

@mell27 ďakujem prvá odpoveď na moju konkrétnu otázku.

marca12
28. jan 2024

Nesud. Nech si kazdy foti kolko chce. Kazdy ma zalubu v niecom inom. Navyse je to prve dieta,pri druhom uz mozno tolko nebude fotit. Aspon budu mat krasne spomienky v dospelosti.

anjelicek26
28. jan 2024

Je to ich dieťa alebo tvoje? Co dnes ľudia riesia😅😶Otec sa nevenuje -zle. Otec sa venuje-zle.

autor
28. jan 2024

@marca12 nesúdim to nie len to bola otázka. Obyčajná otazka

autor
28. jan 2024

@anjelicek26 no ľudia tu na fóre riešia rôzne témy.

lindous
28. jan 2024

Neviem čo konkrétne myslíš, či to že všetko fotí - to je možno veľa, ale nikomu tým neubližuje, nerobí zle a je to jeho vec, pre niekoho možno úsmevné, ale úplne v pohode … alebo to, že dieťa je na neho tak naviazané - ja nevidím rozdiel v tom, či je to na mamu alebo na otca a prečo by to v jednom prípade (mama) malo byť ok a v druhom (otec) príliš… veď je pekné, že sa stará, zaujíma, buduje si vzťah

autor
28. jan 2024

@lindous asi áno ďakujem za odpoveď

stanulienkat
28. jan 2024

@monsterablue v každej téme sa píše slovo nezáviď. 😁Už som sa bála, že v tejto teme to nepadne.🤣🤣 Co by ako mala závidieť? Fotky?
Autorka -Áno, je to choré a na hlavu, alebo nikomu to neubližuje a je to ich vec. Ja mám takú kamarátku. Len mám tú smolu, že ona každému tie fotky aj ukazuje.😏

lienka.7
28. jan 2024

@autorka no.... ľudia sú rôzni. Aj tu na fóre sa nájde pár takých "exemplarov". Ja mam kamosku, ktorá na FB postovala všetko (a to doslova) odkedy vstala až kým nešla vstať (vrátane foto). Extremom pre mna bolo už keď si kupovala nejaké tričko a dala tam 36! Rôznych foto. Na to som jej napísala, že este mi chýba zdokumentované koľko krát bola na wc. 🤦‍♀️ Nerieš proste.
A k tej naviazanosti...ci uz jedna alebo druha strana je extrem. "Vrati" sa im to všetko neskor. Mimo tému, môj bol s prvou aj na materskej (hneď po mne), a žiadna extrémna naviazanost na neho nehrozí. Vždy ide malá ako prve za mnou.

viestta
28. jan 2024

Vela vysvetluje male mestecko... Najlepsie by bolo aby si rozhodnutie nechala na nich. Ty si mysli svoje, mas na to pravo, ale oni nech sa zariadia ako im vyhovuje.

autor
28. jan 2024

@lienka.7 áno ta na viazanosť je asi individuálna u detí máš pravdu

autor
28. jan 2024

@viestta ok tak

diewcatqoo
28. jan 2024

Za mna to otecko kapanek prehana. Mne by to vadilo, keby som sa cakajuc v lekarni nechtiac ocitla na fotke cudzieho dietata v ich albume, nehovoriac este, keby ma vycapili niekde online. Dufam, teda, ze aspon foti tak, ze tym neobtazuje ostatnych v cakarni.
Btw, dnes pracuje velmi vela ludi z domu. Aj moj muz pracuje z domu, ja tiez. To s tym absolutne nesuvisi, na koho sa dieta naviaze.

lujza123
28. jan 2024

Škandál! Otec sa teší zo svojho dieťaťa! A ešte si ho aj fotí!
A dieťa dokonca bude za ním plakať v škôlke, no úplná nehoráznosť aby dieťa malo nejaký vzťah s otcom ! Otcovia su určení len na spermie a zarábanie peňežov!!!

No moja, rýchlo volaj žandáre (a redakciu nového času), lebo sa z toho vaše malé mestečko nespamätá

autor
28. jan 2024

@stanulienkat zvláštne je koľko útočných odpovedí došlo. Ak považujem nejakú tému za vyslovene hlúpu tak nereagujem. Človek na fóre ma možnosť fakt položiť otázku úvahu akú chce a čaká jednoduchú odpoveď na položenú otazku nie útočné typu nezávidít staraj sa o seba atď.. Čo už..

autor
28. jan 2024

@lujza123 ok moja ďakujem peknú nedelu

janai1
28. jan 2024

Takže tebe vadí, že sa otec stará o dieťa? Keď dieťa plače za matkou tak je to okej ale keď plače za otcom tak to je zlé?

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mima1608
28. jan 2024

No a? Aj ja našu malú všade fotím 😀 má 7 mesiacov a 300 fotiek v albumoch a v mobile ich mám hádam aj 3000. A nie, nemyslím si, že je to veľa, baví ma to a ona aspoň bude mať všetko zdokumentované.

stanulienkat
28. jan 2024

@monsterablue ano, je to ich vec. Ale stale nerozumiem, co je tam na zavist? Nic.

autor
28. jan 2024

@mima1608 ďakujem. Fajn