Mame v rodine podnikateľa teda pracuje iba z domu. Jeho žena je na materskej. Ich dieťatko ma už rok. Odkedy majú dieťa všade ho fotí. Prvý pohľad z okna na rukách. Prvá kaša. Prvé jablko nastrúhane.Každú návštevu u lekára. V čakárni. Cesta autom k lekárovi. Atď. Nemôže z domu lebo dieťa je na neho naviazané viac ako na mamu. keďže celé dni je doma s manželkou a dieťatkom. Ja si neviem predstaviť v našom malom mestečku aby u pediatra takto pobehoval s foťákom v ambulancii. Nie je to až veľmi? A ci neskor keď dieťa pôjde do škôlky ci nebude plakať viac za oteckom? Lebo keď klasický otec pracuje niekde vo firme tak 8h.nie je s dieťatkom. Len mamka je s dieťatkom doma.
@monsterablue prosím?
Raz ho to prestane bavit, mozno pri druhom dietati.
Tak asi im to tak vyhovuje, nie? Neviem prečo by si dieťa nemohli užiť obaja keď na to majú príležitosť.
to nech si diskutuje muž z manželkou, teba do toho nič
Každého osobná vec, treba sa starať o to svoje.
Nechapem, co riesis? Nepoviem, keby dieta tyrali. Ale toto? A predstav si, ze niektore deti su doma s tatinom a nie mamou…
moze si robit co chce, moze ti to ist na nervy, ale jeho to bavi
Nie, nie je to veľa a ty sa staraj o seba 😃
@mell27 ďakujem prvá odpoveď na moju konkrétnu otázku.
Nesud. Nech si kazdy foti kolko chce. Kazdy ma zalubu v niecom inom. Navyse je to prve dieta,pri druhom uz mozno tolko nebude fotit. Aspon budu mat krasne spomienky v dospelosti.
Je to ich dieťa alebo tvoje? Co dnes ľudia riesia😅😶Otec sa nevenuje -zle. Otec sa venuje-zle.
@marca12 nesúdim to nie len to bola otázka. Obyčajná otazka
@anjelicek26 no ľudia tu na fóre riešia rôzne témy.
Neviem čo konkrétne myslíš, či to že všetko fotí - to je možno veľa, ale nikomu tým neubližuje, nerobí zle a je to jeho vec, pre niekoho možno úsmevné, ale úplne v pohode … alebo to, že dieťa je na neho tak naviazané - ja nevidím rozdiel v tom, či je to na mamu alebo na otca a prečo by to v jednom prípade (mama) malo byť ok a v druhom (otec) príliš… veď je pekné, že sa stará, zaujíma, buduje si vzťah
@lindous asi áno ďakujem za odpoveď
@monsterablue v každej téme sa píše slovo nezáviď. 😁Už som sa bála, že v tejto teme to nepadne.🤣🤣 Co by ako mala závidieť? Fotky?
Autorka -Áno, je to choré a na hlavu, alebo nikomu to neubližuje a je to ich vec. Ja mám takú kamarátku. Len mám tú smolu, že ona každému tie fotky aj ukazuje.😏
@autorka no.... ľudia sú rôzni. Aj tu na fóre sa nájde pár takých "exemplarov". Ja mam kamosku, ktorá na FB postovala všetko (a to doslova) odkedy vstala až kým nešla vstať (vrátane foto). Extremom pre mna bolo už keď si kupovala nejaké tričko a dala tam 36! Rôznych foto. Na to som jej napísala, že este mi chýba zdokumentované koľko krát bola na wc. 🤦♀️ Nerieš proste.
A k tej naviazanosti...ci uz jedna alebo druha strana je extrem. "Vrati" sa im to všetko neskor. Mimo tému, môj bol s prvou aj na materskej (hneď po mne), a žiadna extrémna naviazanost na neho nehrozí. Vždy ide malá ako prve za mnou.
Vela vysvetluje male mestecko... Najlepsie by bolo aby si rozhodnutie nechala na nich. Ty si mysli svoje, mas na to pravo, ale oni nech sa zariadia ako im vyhovuje.
@lienka.7 áno ta na viazanosť je asi individuálna u detí máš pravdu
@viestta ok tak
Za mna to otecko kapanek prehana. Mne by to vadilo, keby som sa cakajuc v lekarni nechtiac ocitla na fotke cudzieho dietata v ich albume, nehovoriac este, keby ma vycapili niekde online. Dufam, teda, ze aspon foti tak, ze tym neobtazuje ostatnych v cakarni.
Btw, dnes pracuje velmi vela ludi z domu. Aj moj muz pracuje z domu, ja tiez. To s tym absolutne nesuvisi, na koho sa dieta naviaze.
Škandál! Otec sa teší zo svojho dieťaťa! A ešte si ho aj fotí!
A dieťa dokonca bude za ním plakať v škôlke, no úplná nehoráznosť aby dieťa malo nejaký vzťah s otcom ! Otcovia su určení len na spermie a zarábanie peňežov!!!
No moja, rýchlo volaj žandáre (a redakciu nového času), lebo sa z toho vaše malé mestečko nespamätá
@stanulienkat zvláštne je koľko útočných odpovedí došlo. Ak považujem nejakú tému za vyslovene hlúpu tak nereagujem. Človek na fóre ma možnosť fakt položiť otázku úvahu akú chce a čaká jednoduchú odpoveď na položenú otazku nie útočné typu nezávidít staraj sa o seba atď.. Čo už..
@lujza123 ok moja ďakujem peknú nedelu
Takže tebe vadí, že sa otec stará o dieťa? Keď dieťa plače za matkou tak je to okej ale keď plače za otcom tak to je zlé?
No a? Aj ja našu malú všade fotím 😀 má 7 mesiacov a 300 fotiek v albumoch a v mobile ich mám hádam aj 3000. A nie, nemyslím si, že je to veľa, baví ma to a ona aspoň bude mať všetko zdokumentované.
@monsterablue ano, je to ich vec. Ale stale nerozumiem, co je tam na zavist? Nic.
@mima1608 ďakujem. Fajn