Nie je pripravený na vzťah

27. aug 2023

Ahojte baby ale aj muži. Čo by ste robili, ak ste v nejakom vzťahu už dlhšiu dobu, kde vám je ok, máte sa obojstranne radi, pocuvate uz dlho ako lubi, ale, predložené vám bolo vysvetlenie z opačnej strany, že nie je muž pipravený na taky vzťah ako chcete momentalne vy, akože vzťah kde dvaja ľudia sú spolu na život, a bolo vám prednesené, že o pár mesiacov, (nakoľko sú tam závazky, kt. je treba vyriešiť z minulých životov na obidvoch stranách s tým, že vy ako žena ste si doporiadku svoj život dala a už chcete aj žiť, ale jemu to akosi trvá) Pocuvate uz neznesitelne dlho pre Vas kazdy ma nejaky limit a chce si usporiadať veci, niesme na začatku kde je zamilovanosť, a vy tužite robiť aj bežné veci na život, svoj zivot zit, čakala by ste na vyriešenie ? Mne stale ide hlavou, ze ak zena chce vyriesi veci a muz tiez , dokaze si veci usporiadať a hlavne aj kvoli tomu, ze nechce prist o toho druheho. Ale ja mam zmiesane pocity som nervozna, vystresovana dlhu dobu, chcem zit normalne , ale kvoli nemu som obmedzena pohadame sa, vykricim mu veci lebo uz sme v takom stadiu a on je ako zbity pes, ze on ma miluje. Stale mi trepe nejake nezmysli. A predlzuje cas. Doslova predlzuje. Vsak nech nesedi s kamaratmi na kave, ale nech si kupuju byvanie. Či som už tak sprostá a naivná ze som natrafila na idiota kt. zivot uziva co prichadza a v zivote nikdy sa sam nepohne lebo teraz ma z kazdej strany servis? A vsetci su v jeho v okoli ok, a ma ine priority.? Dajte mi nejake typy do kedy by ste cakali, ake ultimatum by ste dali sebe aj jemu a pod. Ci by ste vobec cakali na zazrak alebo by tahal kadelahsie.

januska12323
27. aug 2023

Neviem čo konkrétne potrebuje vyriešiť ale daj mu nejaký čas napr. 2 týždne a keď nepredloží "dôkazy" tak sa rozhodni ako uznáš za vhodné.

aiana24
27. aug 2023

Chlapom to trva pochopit ze zena chce "mat poriadok" vo vztahu. Ale ak dotycny uz ma co-to zazite tak by mohol uz o tom vediet. Opytaj sa jeho ake ultimatum navrhuje. Rozpravajte sa spolu ako si predstavujete svoju buducnost. Nech sa vyjadri. Abrozhovorom dojdite k takej predstave ktora sa paci obom. Ak sa vam to nepodari tak co, budete sa trapit?

melanta
27. aug 2023

Potrebuje pár mesiacov aby vyriešil niečo z minulosti? Čo? Manželku? Ak áno, vie manželka o vás, je podaný návrh na rozvod? Ak nie, zakývaj mu a nech si nový vzťah hľadá až po rozvode.

viestta
27. aug 2023

Keby chcel veci vyriesit, uz davno ich ma vyriesene. Ked ich nema vyriesene, tak zavadza. Neviem ci ide o jeho byvaly vztah alebo o mamahotel. Teraz bud budes cakat na zazrak, alebo si vztah s nim doriesis a uzavries sama. Nech si svoje veci riesi ako len dlho chce, ale bez teba.

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tenerifka
27. aug 2023

je to velmi jednoduche, zacni hrat jeho hru, resp.bud sama sebou, nech ma pocit, ze si dokazes zariadit zivot aj bez neho. Chod von s kamoskou, zacni chodit do fitka, vybehni sama niekam na vylet....a nech sa pan o tom vsetkom dozvie, ale ty s lahkostou, usmevom. Nech vie, o co moze prist, nech ta nema istu, nech sa zacne obavat, ze sa moze objavit niekto iny.
Presne takuto fintu zahrala Kate na Williama, inak by sa chlapec nikdy nerozhybal

tenerifka
27. aug 2023

proste prestañ ho uhañat a tlacit nañho, nech ta zacne uhañat on

autor
27. aug 2023

@tenerifka ano neskutocne ziarli robi sceny, ale stale ho nieco brzdi

tenerifka
27. aug 2023

brzdi ho to, ze ta ma istu, ze presne vie, co ty chces, a ze NIC a NIKTO to nezmeni. Vyved ho z omylu

viestta
27. aug 2023

Joj, pan je ziarlivy? Tak s takym by som nebola ani keby bol "usporiadany". Ziarlivec, manipulator, narcis, alkoholik a zavislak (na comkolvek) nie je jedinec vhodny na ziaden vztah. Od takych len rychlo a daleko utekat.

autor
27. aug 2023

@tenerifka bola som v klude dovtedy kym uz som nezacala mat pocit, ze potrebujem zit a vtedy kým som si neuvedomila, že trepe dookola to isté a ja chcem normalne veci, co je to uhanat, neozravujem ho, nepisem nevolam kazdu sekundu, ale nezijeme neviem co to je ist na rande von, neviem co to je ist do kina, s priatelmi, nic, proste neriesenie situacie. Som z toho ma nervy.

tenerifka
27. aug 2023

a teda okrem toho, ze ziarli a nechce sa vo vztahu s tebou pohnut, ake ma pan prednosti? Vtaka zo zlata?

zaba21
27. aug 2023

Napísala si nezrozumiteľný príspevok, z ktorého som teda aspoň ja ani nepochopila o čo presne ide. Tak ťažko radiť...ale teda žiarlivý partner je problém.

autor
27. aug 2023

@tenerifka 😁 , je mi to veľmi tazko opisat a je to velmi tazko pochopit aj pre mňa ja sa nevyznám v tomto. O čo ide čo chce. Kde je problem. Absolutne neviem. Proste raz mám pocit ze vsetko je ok, ze sa pusuvame, ale o par dni zadrie taku sprostost, ze mi rozum v tom momente zastane. Napriklad nieco okolo deti alebo okolo byvalej partnerky proste ze v tom momente si poviem a vsetko je v piči zas, sama sebe si poviem, načo mi toto je? a ja už nechcem počuvať tento pohľad na všetko, radšej by som počula o uvedomení si prečo sa mi dvaja stretávame a čo chceme.

autor
27. aug 2023

Preklep my 😁 v tej rýchlosti chcem ceľa napisať..

jan510
27. aug 2023

nie je pan manipulator? Oni vnasaju taky chaos okolo vsetkeho

a co mu davas je pocit moci, nadvlady nad tebou a pozornost. Su typy muzov, co nehladaju vztah len ludi,ktorych mozu ovladat a davaju mu pozornost

autor
27. aug 2023

@jan510 ja neviem, ja som už myslela či on si nevie vyriešiť nič, nemože, alebo nechce, ci ma nejakú depku alebo proste chaos vo svojom zivote len a potrebuje cas naozaj len usporiadať, preto sa vas pytam čo v takom chaose robiť ,

autor
27. aug 2023

@jan510 može byť aj také človeka spoznáš len keď s ním žiješ, ešte sme sa nikde nedopracovali lebo stojíme

jan510
27. aug 2023

nemusis s nim zit aby si ho spoznala ved vidis ze hovori jedno robi druhe, cize manipuluje a od teba berie len pozornost.

ono keby tak nevedel riesit veci tak ich nevie riesit ani v inych oblastiach, napr v praci by sa neuplatnil, nezvladal by pracovny napor uloh, ale toto je zrejme jeho ucelove spravanie

autor
27. aug 2023

@jan510 presne hovori jedno a robi druhe, ja som taká, ze keď niečo poviem tak to tak bude, a to vyžadujem aj od druhého. Vravim ze som uplne hotova zo vsetkeho.

viestta
27. aug 2023

Nuz, ked je pan niekoho byvaly, tak zjavne on nebude az take terno. Pretoze spickovych jedincov zeny k vode nepustaju. A na to aby si zistila, ze toto je vadny kus nemusis s nim zit. Vsak uz teraz ma tolko vad, ze je nepouzitelny. Co myslis, ze ked budete spolu zit, tak tych vad bude menej?
Naozaj mas pocit, ze mas stracat cas v neperspektivnom vztahu s nepersektivnym jedincom?

dadis
27. aug 2023

@viestta Ja som pochopila, ze k vode ma v plane poslat ten muz svoju manzelku/partnerku s ktorou ma deti (teda aspon tvrdi, ze ma tento plan). @autorka takto dopadnu zeny, co naletia na lep zaletnikom...on z mabzelstva odide, iba ak sa to jeho manzelka dozvie (aj to mozno nie, pisala tu pred casom taka zena, co uz s novym chlapom isli pomaly zenu s detmi z domu stahovat a ona sa tam uz videla a zariadovala si hniezdocko lasky)..ako to dopadlo? Asi pred mesiacom porodila a je slobodnou matkou..

viestta
27. aug 2023

@dadis nebola som si ista, ci pan sa neodstrihava od rodiny alebo od mamicky a neriesi vlastne byvanie. Nie je to celkom jasne, ale aj tak je to nepodstatne. V kazdom pripade, pan je nepouzitelny. S takym skoda cas stracat.

luccija
27. aug 2023

@viestta plus zgrlos inak si všetkých vymenovala
Autorka kto chce, tak to ukončí hneď.Moja kamarátka si našla ženaca s 5 r dieťaťom a do 3 m požiadal o rozvod.Myslim, že čakal len na príležitosť.Daj mu mesiac....ale so ziarlivcom budeš mať peklo

luccija
27. aug 2023

Koľko sa už vyhovára?

luccija
27. aug 2023

Čím viac to bude naťahovať, tým viac sa vám pokazí vzťah, lebo si v neistote a nevieš čo bude a nemôžeš žiť život aký chces

autor
27. aug 2023

@luccija cca pol roka vždy riešim len toto dookola

dadis
27. aug 2023

@autorka rozhodni za neho a ukonci to. ked pride ako slobodny, mozes ho vziat na milost. ale i tak ta asi s nim necaka pekny zivot - aj ked nikdy nevies. ja by som takeho nechcela

luccija
27. aug 2023

Tak to je dosť...a, keď žiarli a ešte spolu ani nebyvate aký bude potom?Si si istá, že stojí za to?koľko máš rokov?
Ja by som si začala robiť svoj program a nie cakat kedy bude mať cas pravdepodobne sa stretávate len doma?

autor
27. aug 2023

@dadis nie je zenaty,
@luccija nie chodime aj von, aj medzi ludi, stretavame sa tiež casto, nie len sem tam nie len vecer, normalne,