Aby som to dala na pravú mieru najviac ma ničí teda na tom celom že spolu nebývame a to je hlavnou komplikáciou nakoľko pochádzame z rozdielnych miest je veľmi ťažké nastaviť nejaký denný harmonogram a to kedy sa vidíme a čo ideme vlastne robit. Koľkokrát po práci a mám potrebu si prosté aj oddýchnuť resp. mám náladu na deň bez ľudí a keďže my nemáme nejaké spoločné bývanie tak sa radšej nestretneme pretože on nechce prísť na návštevu za mnou čiže v podstate za mojou rodinou a ja som unavená na to aby som teda dochádzala priateľom a tak vznikajú také bežné nezhody. Zaujímalo by ma preto ako zvyknete tráviť voľný čas vy ktorí ste vo vzťahu a nebývate spolu.
Ak je spolu trávime nejaký voľný čas snažíme sa spoločný čas napríklad na nejakom rande vonku natiahnuť na čo najdlhšie Interval lebo chceme byt spolu ale človek je niekedy už v stave že chcem mať vlastne svoju domácu pohodu veď to asi poznáte.
Asi najvyšší čas riešiť bývanie ak spolu chcete ostať. "svoju domácu pohodu" u tvojej rodiny na návšteve nikdy mať nebude, stále to je len návšteva.
Ak ste spolu viac než pol roka, máte prediskutovali hlavne životne témy a pohľad na svet, vyhovuje jeden druhému, tak by bolo možno fajn porozmýšľať nad svadbou a spoločným bývaním
Zvlastne je aj to, ze nechce ist k vam.
A preco on nechce ist k vam? Neuvazovali ste o spolocnom byvani?
Koľko ste spolu?My sme cestovali, keď sme chceli byť spolu skoro hodinu a v noci späť ráno skoro do roboty nikdy sme neboli unaveni láska, chémia🙂
Koľko spolu chodíte? Koľko máte rokov? Aká vzdialenosť?