Ahojte, prosim poradte mi Rozisla som sa moja psychika to nezvlada vobec som na dne mam 23 rokov ... potrebujem pomoc .... neviem co robit nemam chut zit
@stela1212 nemas blizku kamaratku? rodicov? surodencov? mne ked som sa rozisla po 11r velmi pomohla najblizsia kamaratka
Čokoláda celá, víno, nohy na stôl, hlavu hore- bude dobre, treba len čas
Toto porozchodové obdobie musíš jednoducho len prežiť ... každá rana musí vyhnisať, aj na tele, aj na duši ... lež týždeň v posteli, poriadne sa opi, rev, koľko vládzeš, porozbíjaj pár tanierov ... prejde to ... a budeš pripravená na nový začiatok ... všetko sa pre niečo deje ... tak to malo byť, jednoducho to nezmeníš, treba to prijať.
Skoro som si cvrkla🤣🤣🤣.Moja ze 23...Postav sa a zi ❤
súcítim, mala som 19 keď sa mi to stalo, prvá láska... plakala som asi pol roka kým to prešlo, dodnes mám taký divný pocit na hrudi keď na to spomínam
mne vtedy pomohlo sústrediť sa na iné veci, začala som študovať na VŠ a riešila problémy s učením, potom som stretla terajšieho manžela a s tým to vyšlo, sme spolu dodnes, tak ti držím palce, aby si smútok prekonala a našla toho pravého, ktorý bude stáť po tvojom boku veľa rokov 🍀
@stela1212 sklamanie z prvej veľkej lásky pozná každý...ja po rozchode s mojou prvou láskou...po 4 rokoch, zasnubach prišiel koniec som plakala ako potok...ešte asi rok po rozchode som bola zdrvená....teraz skoro 20 rokov po...sme v kontakte...kamoši a vieš k čomu som dospela, že to bolo, to najlepšie čo sa mi vtedy mohlo stať... Hlavu hore dievča 😊😘👍
Priprav sa na život....v 23 to je ešte v POHODE.... keby si mala 37 rokov, tri deti, hypotéku a neviem čo všetko a nechal by ťa tak pochopím.... prepáč ... stávajú sa v živote aj horšie veci.... kvôli chlapovi sa TERAZ určite netráp.... ešte sa v živote kvôli nim natrápiš až až ....tak začni si život konečne užívať bez nejakého chlapa, ktorý o to nestojí....
@asocial pane Bože to ako z amerického filmu...tak to by ma asi tesne pred svadbou vystrelo, keď si predstavím, že u nás bolo cez 100 ľudí na svadbe....klobuk dole, že si to zvládla 👍
@maminkadeticiek a co je na tom na cvrknutie si? ty si to bud nikdy nezazila alebo mas nejaky citovy problem asi, neviem, co je na tom smiesne, fakt. 😒
@dievcacitajucelist zvladla🙂 Ale bolo placu. Paradoxne, za toho muza som sa o par rokov vydala a som zanho vydata uz 10 rokov:D Dovolim si tvrdit, ze spokojne.
@maminkadeticiek akože 23 ročná osoba nemôže byť nešťastná z rozchodu? To je čo za reakciu? 🤨
@asocial to naozaj? 😊 gratulujem...život je naozaj niekedy nevyspytateľny a hlavne nepredvídateľný 😉
@stela1212 Súcitím s tebou viem, že cez tie sviatky to tak človek intenzívnejšie prežíva. Prajem ti krásne Vianoce s rodinou a ľudmi čo ťa majú radi. Netráp sa to prejde. Niečo zlé je aj na niečo dobré. Teraz si voľná pre toho, kto si to zaslúži. Kto pochopí aký dar mu chce Boh dať do jeho života.
@stela1212 v prvom rade hladaj vsetko co bolo zle na nom. Po dalsie, spomen si ked sa k tebe zachoval zle. Musis si vsetko zle teraz pripominat aby si nespominala na pekne lebo sa zblaznis. A po dalsie. To je najzakladnejsie. UVEDOM SI, ZE TY SI TOMU CLOVEKU NESTALA ZA TO ABY S TEBOU BOL, ON TA NELUBIL, NEMAL RAD. NECHAL TA TAK. NAKZE NEZASLUZIL SI TA A KASLI NA NEHO.
ále prosím ťa - za rokom čaká možno lepší ako bol tento... 😉
ak máš problém skús si kúpiť niečo na ukľudnenie - magn=zium forte a ber to dlhodobo...na spanie Dospinox - pomôže zaspať.