Ahojte.So. mierumilovný človek,naozaj.No ja už nevládzem.Nezvladam ľudí,čo sú to egoistici predátori,čo chcú kopať do ľudí aby si hojili ego.To je všetko.Len výlev.Nie sú takí všetci,viem.No ti,čo majú taký charakter má vycerpavaju
.
@mabenn ☺️náhodne,jasne😅nie som troll
Len veľmi psychicky vycerpana
A kde s takymi ludmi prichadzas do kontaktu?
@0silvia0 väčšinou u nás v dedine,
Tak sa im vyhybaj
Problém je,že ja chcem pokoj už od každého takéhoto,no aj tak stále niečím ublizia
@0silvia0 snažím sa,
Keď to,že sa vyhýbam,nestačí.
A co chodia za tebou a slovne ublizuju? Ked chces nejaku relevantnu odpoved, treba sa trocha rozpisat
@0silvia0 no pousilujem sa viac.Stretavam ich vonku,keď chodím s dcérou von.Nemaju ma radi,nie som im sympatická a bavia sa tým,že ma hejtujú,až tak,že to pocujem
Nie som utiahnuta myška,no s týmto si neviem rady.Neviem pochopiť,prečo to robia a boli to.
Preco myslis, ze im nie si sympaticka a co o tebe hovoria?
Keď si ich absolútne nevšímame,tak to ešte zhoršujú niekedy,akoby potrebovali reakciu
@0silvia0 nepáčia sa im zrejme,aspoň podľa reci,niekedy napodobňujú,čo vravímmalej a zosmiešňujú
Neviem,prečo sa mi to deje
Nikomu som nič nespravila
Som introvert a svojská,no nikomu nič zle nerobím,prečo toto,neviem
To tazko posudit preco, asi preto ze si svojska? Podla toho v akom smere si svojska
Takže tak
Jo dedina - nemas si moznost vybrat svoje socialne okolie a nakonfigurovat si ho podla seba ako v meste- bud zapadnes alebo si vyvrhel nic medzi
@martinmmartin áno dedina,presne
@0silvia0 ja už ani neviem,moji dobrí kamaráti a kamky má tak nevidia,no mám ich pomenej a bývajú daleko
Moznosti ako z toho von v minulosti-
Na salas, Do klastora, K zeleznicnej drahe,K cirkusu, Naverbovat....
Dnes neviem veru este aj ten cirkus krachuje
Si na materskej ci rodicovskej dovolenke?
@martinmmartin to je také smutné a realne
@0silvia0 ano
Rodicovskej
@martinmmartin ja som tak šťastná v prírode,kde nie sú títo pobehaji,čo všade strkajú nos a priživujú sa
Hľadajú senzácie a drby
to zaradenie do "recepty" je cisto nahodne, alebo...?