Už dlhšiu dobu mám problémy s priateľom. Je mi z toho celkom smutno a neviem či to beriem tragicky iba ja alebo čo ..no ale k veci . Začnem tým že sa pri ňom necítim vôbec byť milovaná. Že by ma ľúbil alebo tak ..od okolia stále počúvam ako o mne pekne rozpráva. Ale keď je so mnou tak je vždy buď ticho alebo to .vyzerá že to otravujem . Cítim sa pri ňom úplne ako zbytočná alebo že nerobím dostatok aby si ma vôbec nejak vážil .
Napríklad keď idem za kamarátmi tak tam som úplne iný človek . A hneď čo prídem domov k priateľovi tak už nemám náladu . Spýta sa ma vždy že ako som sa mala a čo som robila . A keď mu to začnem rozprávať tak vždy je potom nervózny. Radšej som mu prestala hovoriť takéto veci . Keď ho niekam zavolám že či nejdeme spolu tak vždy začne hovoriť že sa mu nechce . A ak aj ide tak vonku ho to po hodine prestane baviť . Preto som si našla kamarátov a chodím vonka s nimi. Ja som človek čo nevydrží byť stále iba zavretý doma . Snažím sa pre neho robiť veci aby som ho potešila či už keď nemusí nič robiť doma lebo všetko je čisté a má navarené . :( tak sa snažím byť pre neho pekná starám sa o seba . Ale on si ma ani nevšimne. Neviem vôbec čo robiť . Je stále nervózny na mňa , odmeraný. A až keď vidí že ja začínam byť nervózna alebo sa mi chce plakať tak začne hovoriť niečo aby som sa ukľudnila . Ale to mi tiež príde také len aby nemusel riešiť mňa . Čo si o tom myslíte ? Budem rada za každý názor
Ty sa snazis aby bolo upratane, navarene a on co robi? Nic. Vsak? Vsak ho zamestnaj vecami okolo domacnosti. Ked budete spolu varit, tak sa mozte aj rozpravat.
Bez funkcnej komunikacie to moc dalej neposuniete. Ste odlisne povahy a tych problemov sa zacne kopit viac, ked na nich obaja nezapracujete.
A komunikuješ aj s nim ?
@dadka1997 snažím sa ale on vždy odíde alebo je ticho .
Poradím ti najlepšie ako by som poradila svojej dcére - nestrácaj čas s človekom, ktorý o teba skutočne nestojí. V skutočnosti má záujem o servis, ktorý mu poskytuješ, alebo sex zdarma, alebo nasáva energiu, ktorú ktorú neúnavne do vzťahu dávaš, alebo profituje z niečoho iného. Človek, ktorý ťa naozaj ľúbi sa takto nesprava. Človek, ktorý druhého ľúbi sa o neho zaujíma a ten druhý človek ten zaujem vníma, cíti a vie, že je to takto správne a dobre.
Prečo za neho doma všetko robíš? Veď si zo seba urobila slúžku, má ťa na servis a inak ťa nepotrebuje. Toto už pre žiadneho chlapa nerob, všetky práce od začiatku 50:50, potom máš šancu, že ťa nebude brať ako domáci spotrebič.
"vyzerá že to otravujem"
Ja by som tiež asi nemal chuť sa s tebou baviť, kebyže ma označuješ za To .
Moj nazor je taký, že to čo si napísala tu povedz jemu,základom každého vzťahu je komunikácia, alebo sa to zmení, alebo to nemá vyznam