Nezhody vo vzťahu

12. aug 2024

Už dlhšiu dobu mám problémy s priateľom. Je mi z toho celkom smutno a neviem či to beriem tragicky iba ja alebo čo ..no ale k veci . Začnem tým že sa pri ňom necítim vôbec byť milovaná. Že by ma ľúbil alebo tak ..od okolia stále počúvam ako o mne pekne rozpráva. Ale keď je so mnou tak je vždy buď ticho alebo to .vyzerá že to otravujem . Cítim sa pri ňom úplne ako zbytočná alebo že nerobím dostatok aby si ma vôbec nejak vážil .
Napríklad keď idem za kamarátmi tak tam som úplne iný človek . A hneď čo prídem domov k priateľovi tak už nemám náladu . Spýta sa ma vždy že ako som sa mala a čo som robila . A keď mu to začnem rozprávať tak vždy je potom nervózny. Radšej som mu prestala hovoriť takéto veci . Keď ho niekam zavolám že či nejdeme spolu tak vždy začne hovoriť že sa mu nechce . A ak aj ide tak vonku ho to po hodine prestane baviť . Preto som si našla kamarátov a chodím vonka s nimi. Ja som človek čo nevydrží byť stále iba zavretý doma . Snažím sa pre neho robiť veci aby som ho potešila či už keď nemusí nič robiť doma lebo všetko je čisté a má navarené . :( tak sa snažím byť pre neho pekná starám sa o seba . Ale on si ma ani nevšimne. Neviem vôbec čo robiť . Je stále nervózny na mňa , odmeraný. A až keď vidí že ja začínam byť nervózna alebo sa mi chce plakať tak začne hovoriť niečo aby som sa ukľudnila . Ale to mi tiež príde také len aby nemusel riešiť mňa . Čo si o tom myslíte ? Budem rada za každý názor

monillia
12. aug 2024

Moj nazor je taký, že to čo si napísala tu povedz jemu,základom každého vzťahu je komunikácia, alebo sa to zmení, alebo to nemá vyznam

viestta
12. aug 2024

Ty sa snazis aby bolo upratane, navarene a on co robi? Nic. Vsak? Vsak ho zamestnaj vecami okolo domacnosti. Ked budete spolu varit, tak sa mozte aj rozpravat.

egonsk
12. aug 2024

Bez funkcnej komunikacie to moc dalej neposuniete. Ste odlisne povahy a tych problemov sa zacne kopit viac, ked na nich obaja nezapracujete.

dadka1997
12. aug 2024

A komunikuješ aj s nim ?

autor
12. aug 2024

@dadka1997 snažím sa ale on vždy odíde alebo je ticho .

rejka7
12. aug 2024

Poradím ti najlepšie ako by som poradila svojej dcére - nestrácaj čas s človekom, ktorý o teba skutočne nestojí. V skutočnosti má záujem o servis, ktorý mu poskytuješ, alebo sex zdarma, alebo nasáva energiu, ktorú ktorú neúnavne do vzťahu dávaš, alebo profituje z niečoho iného. Človek, ktorý ťa naozaj ľúbi sa takto nesprava. Človek, ktorý druhého ľúbi sa o neho zaujíma a ten druhý človek ten zaujem vníma, cíti a vie, že je to takto správne a dobre.

lily246
13. aug 2024

Prečo za neho doma všetko robíš? Veď si zo seba urobila slúžku, má ťa na servis a inak ťa nepotrebuje. Toto už pre žiadneho chlapa nerob, všetky práce od začiatku 50:50, potom máš šancu, že ťa nebude brať ako domáci spotrebič.

sevrin
13. aug 2024

"vyzerá že to otravujem"
Ja by som tiež asi nemal chuť sa s tebou baviť, kebyže ma označuješ za To .