Nezavolal a ani neodpisuje

5. dec 2024

Mam jedneho kamarata spred asi 10 rokov, byvali sme v jednom vchode a asi pol roka z nas boli uplne najlepsi kamarati, potom sa odstahoval. Stretla som ho v lete uplne nahodou na jednej akcii a rozpravali sme sa. Spominala som mu aj rozchod, ze som sa rozisla lebo ma priatel podvadzal a zhodou nahod sme zistili ze ten moj ex je jeho byvaly kolega z prace. Tento kamarat mi napisal asi pred dvoma tyzdnami, tak kamaratsky, ze nech mu poviem o tej nevere, ze ako to bolo tak som mu tak v skratke o tom napisala na co mi napisal, nech mu poslem svoje telefonne cislo ze mi zavola a radsej sa o tom porozpravame po telefone. Prislo mi to divne, ale poslala som. Napisal, ze mi zavola, no do teraz sa neozval. Od vtedy som mu uz pisala, ze teda kedy bude volat a neodpisuje. Bud na to naozaj nemal este priestor, alebo sa spojil s mojim ex a k niecomu to potrebuju. Mam taky pocit, ze odomna to cislo iba vylakal a neviem co s nim teraz urobi. Napadlo by vam to tiez?

biba_18
5. dec 2024

a čo by s tým číslom ako urobil?

nyusika
5. dec 2024

a co takto mu zavolat ?

inak - to bezne rozpravas/pises taketo sukromne veci cudzim ludom ??

kavasmliekom
5. dec 2024

No ved mu zavolaj. A opýtaj sa. Ak nezdvihne, volaj z iného čísla.

autor
5. dec 2024

@nyusika ja nanho cislo nemam.

enmery
5. dec 2024

V prvom rade to nie je kamarát, kamarát má číslo na kamaráta už dávno. Rozrozprávala si sa cudzej osobe a je úplne jedno, čo s Tvojím číslom. Vyhodť si z hlavy oboch!Ex Ťa sklamal. A toto bol len známy, z videnia, žiadny kamarát-život Ti dal lekcie, tak sa ich nauč a pochop a príjmy. Obidvaja sú OUT!

deti95060810
5. dec 2024

myslím len že sondoval čo sa stalo a chcel to vedieť len z čisto ľudskej zvedavosti.....

nyusika
5. dec 2024

a ako spolu komunikujete ? volat sa da aj cez messenger predsa

akje
5. dec 2024

@autorka ahoj. Napisem ti co mi napadlo, ale byt to tak nemusi.. Mozno je s byvalym kolegom (tvojim ex) stale v kontakte a mal mu len prezistit, co o nom rozpravas a tvoje tel.cislo sluzilo na utvrdenie, ze ide o teba..
Ale tak bohvie. Mozno ma len vela prace a nestiha sa ozvat spat 🤷🏼‍♀️

A mozno pozna osobu, s ktorou ta muz podvadzal.. a presunul info, co o tom vies tejto osobe..aj to je mozne..

lindous
5. dec 2024

No s číslom nemá moc čo spraviť… neverím, že si len tak od leta zrazu spomenul, že s tebou chce riešiť tvoj predchádzajúci vzťah… buď mal záujem o info alebo možno aj o teba a nevedel ako inak nadviazať konverzáciu 😅 ale či bolo tak alebo tak, zjavne ho to prešlo…

elenka74
5. dec 2024

Ja si nemyslím, že by s niekým riešil neveru tvojho ex, muži nie sú takýto, to skôr kamoška by to riešila. Možno to bola len zámienka, aby sa s tebou mohol stretnúť. Ja by som už nekontaktovala, ak bude chcieť, tak sa ti sám ozve.

viestta
5. dec 2024

Zavola ti ak ti bude chciet predat poistku

1sally12
5. dec 2024

A to doteraz čakáš až zavolá? 😄 alebo teda máš nutkanie hovoriť o detailoch rozchodu cudzej osobe?

markusrasford
5. dec 2024

@autorka navsitiv ho osobne a budeš mat záhadu vyriesenu

januska12323
5. dec 2024

Tebe príde normálne riešiť takéto veci s nejakým známym spred 10 rokov? Nie, on už nezavolá, nemá prečo. Prestaň na neho myslieť.

danica2711
5. dec 2024

ty naňho nemáš číslo - a kam si mu teda posielala to svoje? A nechápem, načo sa tým vôbec zaoberáš, vykvákala si síce cudziemu človeku, čo si nemusela, ale zas aj horšie veci sa stávajú, kašli na to