Nezáväzný vzťah

jahodicka
27. dec 2023

Ahoj maminky,prosím mam taky problém.stretavam sa nejaký čas s mužom ktorý chce len nezáväzny vztah.ja by som chcela mať normálny vzťah.stalo sa vám niekedy ze ste začínali nezáväzné a nakoniec z toho to prerástlo do vzťahu?ďakujem za každú odpoveď

janai1
27. dec 2023

@jahodicka hľadaj si chlapa s rovnakým cieľom

zmrzlinka2021
27. dec 2023

@jahodicka to je častý motív primitívnych romantických filmov a seriálov. V realite to pre 9 z 10 žien konci smutne. Kamoš ženy do nezáväzneho vzťahu volá "ženy na použitie"

beata_k
27. dec 2023

@jahodicka Tu bude este niekto velmi plakat do vankusa. Ale ten chlap to nebude. Nestavaj si vzdusne zamky a nefantaziruj. Ste priatelia s vyhodami a tak to aj ostane.

marseillefan
27. dec 2023

Najčastejšie to končí tak, že sa jeden zaľúbi a druhý nie a rozídu sa...

janinah
27. dec 2023

Rovno mu povedz.ze matrac mu robiť nebudeš Máj svoju hrdosť.Treba stáť o chlapa ktorý ženu len používa a nemá záujem o lásku? Ja by som sa na takého zvysoka...

alickapusinka
27. dec 2023

Hľadaj si normálny vzťah a nie iba ak niekomu to bude vyhovovať. Nezáväzný vzťah je taký že ON len ak bude mať potrebu. TY ak budeš chcieť nebude mať čas výhovorky. Chce len sex nič viac. A ja by som s takým nebola bála by som sa že či s toho nezáväzného vzťahu niečo nechytím a nebudem behať po lekároch. Skonči to a nerob si nádeje ja by som do toho nešla. Nájdi si chlapa z rovnakým cieľom ako máš TY ako píše janai1.

grof_monte_christo
27. dec 2023

Týpek je aspoň uprimny a nie, nepoznám žiadny prípad, kde by rozdielne očakávania od vzťahu na samotnom začiatku vyústili do happyendu, jedno o čo ide.

lenicka999
27. dec 2023

Nechoď do toho, budeš ľutovať. Povedz mu že nezáväzný vzťah nehľadáš a hľadaj takého ktorý bude mať rovnaký cieľ a bude chcieť s tebou na vzťahu pracovať.

beata_k
27. dec 2023

@janinah A mozno on robi matrac autoke. 🤷

petamich
27. dec 2023

tak ja som vynimka potvrdzujuca pravidlo 🙂 moj nezavazny vztah je dnes uz manzel ale teda nebolo to jednoduche, najskor sme prerusili kontakt atd. detaily asi nebudem pisat

za mna neodporucam 😃 vacsinou to skonci tak ako pisu ucastnici tejto diskusie

mondolina
27. dec 2023

áno stalo sa mi to. sme spolu už 9 rokov. záväzne.

rebrambora
27. dec 2023

Je fer, ze ti to povedal. Bud fer aj ty a povedz mu, ze chces vztah trvaly. Je fajn, ze ste obaja dospeli a obaja viete co chcete. Bohuzial ale pravy opak. Neblazni.

kornelies
27. dec 2023

@janai1 Nevieme nic o autorke, vek, deti, zazemie. Povacsine single matky s malymi detmi maju iba fwb. Chlapom sa nechce vychovavat, zivit cudzie deti. Ja si myslim, ze je to super volba. Uziju si ako mladi bez zavazkov (bez deti v zakulisi), nezatazuju deti ich vztahmi. V urcitom veku sa vsetci chcu usadit, tak aj vazny vztah bude. 🙂

janai1
27. dec 2023

@kornelies co je na tom super, že ona chce vzťah so všetkým a on nie? Keby chcela fwb tak o tom nezakladá tému na koňa či sa taký chlap zmení

grof_monte_christo
27. dec 2023

@mondolina Ale nezáväzne ste to brali obaja, či? Tu ide o rôzne očakávania a dúfanie o zmenu.

lienka.7
27. dec 2023

@jahodicka ano, mam kamaratlu, co takto spolu "zacinali" a teraz majú spolu 3 deti a sú manzelmi😁 ale mam aj ďalšiu, co sa zaľúbila a on ju potom nechal, lebo chcel fakt len ten sex 🤷‍♀️

mondolina
27. dec 2023

@grof_monte_christo
zo začiatku áno, postupne som sa zaľúbila, on chcel pokračovať " nezáväzne"
mesiac sme boli od seba, potom zistil, že má chce aj záväzne🙏🥳🤣

hugger
27. dec 2023

Asi ke to mozne ale vobec to nie je obvykle. Vacsina muzov ak dostane sex bez snahy o vztah tak sa o ten vztah nikdy nebudu snazit.

zanka777
27. dec 2023

@jahodicka podľa mňa záleží na Tom koľko máte rokov a čo od života ďalej chcete

stanulienkat
27. dec 2023

Ja poznam...Pretty woman. Vraj zostali spolu...🙄

matkahelka
27. dec 2023

@jahodicka nezavazne sme zacinali, sme 16 rokov manzelia, mame 2 deti. na nicky si nespomeniem, ale uz tu tato tema bola a je tu na MK viac takychto zien, co sa za tych, co sa viazat nechceli vydali a maju spolu deti.

vanilkovazmrzka
27. dec 2023

Pravdepodobnost je tak 0,1% takze ti odporucam hladat dalej.

muchotrafka298
27. dec 2023

Hladaj muza, ktory ma na vztah rovnaky pohlad ako ty. Lebo velka vacsina muzov, ktora hlada nezavazny "vztah" chce naozaj toto a pri tebe sa nezmen. Nehovorim, ze sa z toho nemoze vyklut nakoniec normalny vztah, ze s tym clovekom ostanes, on to prehodnoti a budete "happily ever after"

mamusa123456789
27. dec 2023

@jahodicka prestaň pozerať romantické komédie a začni si vážiť samu seba a nebuď preňho matrac, na ktorý zaľahne, keď to naňho pride

monikkatt
27. dec 2023

@jahodicka povedal ti to narovinu. Chce ta len na vytrasenie vajec. Maj hrdost a posli ho do certa.

moonlight1210
27. dec 2023

Toto sa pyta vzdy ten, kto uz zalubeny je. Takze tazko ti radit, aby si si s nim dala pokoj. Ale skus to.

On sa nezalubi, ked sa s tebou vyspi. Nestanes sa tym jeho jedina, vynimocna zena, stred vesmiru.
Ty ale riskujes, kedze hladas vazny vztah. Tak to neustojis, aby si v tom nevidela viac a nepadla do toho hlavou napred.

O to viac ta potom zaboli, ked o. stretne taku, s ktorou vazny vztah chce, a vtedy uvidis, co vsetko je schopny pre nu urobit. A vtedy pochopis svoju hodnotu v jeho ociach. Bude to trpke prebudenie.
Mozes si to usetrit.

Tak mu povedz, ze sa ti paci, asi by si ho aj chcela, ale len vazny vztah. Ak nie, tak nic. A ostan s nim kamoska.
Ak sa bojis, ze ak ostanes v kontakte, tak aj tak nakoniec podlahnes fantaziam a budessa trapit neopatovanou laskou, tak ho odstrihni uplne.

trdelnik234
27. dec 2023

@petamich
Ahoj, ja si myslim,ze prave tie detaily by bolo pre mnoho zien zaujimave.
Ale rozumiem,ze to tu nechces takto verejne pretriasat.

trdelnik234
27. dec 2023

@moonlight1210
Skvele vysvetlenie👍

kornelies
27. dec 2023

@janai1 Chciet moze. Vacsina zien ho chce, ale len niektore maju plnohodnotny vztah. Naozaj mizive percento. Bud sa nauci s tym zit, alebo sa bude len trapit.
Ja som mala fwb, skoncilo to a sme tak uzasni kamarati, ktori si hovoria vsetko bez pretvarky.

rorino
27. dec 2023

@jahodicka deň,dva dozadu tu bola diskusia,nezáväzný vzťah,ona ostala tehotná,on sa teší,a ona nevie čo chce,ako ďalej.Myslim,že to stačí na ujasnenie.