Ahojte, chcela by som sa opytat, ci mate niekto skusenost s tym, ze expriatel sa po rozchode nezaujimal, ignoroval svoje dieta? Ci sa to casom zmenilo, alebo to takto ostalo?
Rozisli sme sa s expartnerom, ked dcerka mala rok. Najprv sa mi vyhrazal sudmi, no teraz za malou nebol uz rok. Vraj mi musi najprv odpustit a ze mu to nerobi dobre vidiet malu. Nechce, aby som mu posielala ani fotky ani videa. Jeho mamina aj sestra sa o dcerku zaujimaju, volaju jej aj ju prsli parkrat navstivit, ale on nejavi ziaden zaujem.
Ved ho nechaj tak, dcerke je lepsie - nevidiet ho vobec ako ho vidiet par krat do roka a stale za nim smutit, moj nazor...pokial s tym neprijde raz sama, ze ho chce vidiet, nehrotila by som to. Dobre ze ma aspon babku, tetu, to je velmi fajn.
@caro8 ahoj.ano mala som to takto po rozvode s ex..trvalo to asi pol roka,skoro vôbec si chalanov nebral k sebe.on si musí usporiadať najprv všetko v sebe lebo mu stále nejde do hlavy že už nie ste spolu..(neviem kto stojí za rozvodom) ale u nás to bolo z mojej strany.. a on ako keby zabudol že má deti (zrejme si užíval život "znovu").tak som mu jasné vysvetlila ako by to malo fungovať a ako je pre chalanov dôležitý..tak potom si ich začal na silu brat k sebe😁..a teraz sú v puberte a má ich skoro stále🙂ale len kvôli tomu,že oni chcú ísť k nemu a pýtajú sa..ani raz nepovedal sám od seba,že prídem pre vás ...takže určite sa to časom zmení..potom ti aj bude vadiť "jeho výchova"keď bude mala brat na seba jeho maniere..držím palce🙂
Chapem ze ta to mrzi obzvlast preto,ze tvoja dcerka v podstate nema otca, ale nechaj to tak.Nemas ziaden vplyv na zmenu jeho postoja.Prejde cas a jeho zozerie svedomie ze opustil vlastne dieta,to clovek neprejde len tak.Nech ti plati vyzivne a vykasli sa nanho ak ho dcerka nezaujima.
@iva4444 rozisla som sa s nim ja, ale nebranila som mu v kontakte, chcela som, aby si s dcerkou budoval vztah, tak, aby si ju mohol zobrat aj sam na vikend, no vyriesil to nakoniec po svojom ignoraciou. Dcerka je este malicka, bude mat 2 roky a on je pre nu uz teraz cudzi clovek, takze si ho vobec nebude pamatat.
exmm nevidel syna 15 rokov... vôbec mi to nevadilo, bolo to jeho rozhodnutie...potom boli istý čas v kontakte a najnovšie sa zas nevideli 8 rokov.... ako dvaja cudzí ľudia
@caro8 nebanuj za ničím vieš si predstaviť, že by mal priateľku a dcérku by si brával iná výchova, iné zvyky nie to nepotrebuješ.A, keď Ti je ľúto, že mala nemá otca tak si časom aj tak niekoho nájdes možno jej aj súrodenca dáš...nebanuj to sú len výhovorky, že Ti musí odpustiť dieťa je dieťa tá za to nemôže, ak by chcel raz za čas by ju pokocikoval či zobral si.
Ja by som mu dieta nasilu nedavala.ved je dospely vie co sa patri a ked nema zaujem jeho problem.nieto este posielat fotky ked ich nepyta,takto mi to pripada ze ho asi chces naspat a vtieras sa mu.
@malinovka333 fotky chcel sam....potom zrazu uz ich nemam posielat. naspat ho urcite nechcem, len ma mrzi kvoli dcerke, ze o nu nejavi zaujem. Nevtieram sa mu, nepisem, nevolam mu, ze kedy pride za malou. Raz som mu o to napisala, tak mi odpisal, ze sa na to neciti, odvtedy to nesilim. Rozhodol sa tak ako sa rozhodol, nemozem ho nutit, len som si chcela vypocut ine nazory a skusenosti.
@caro8 pre muza obvykle dieta nie je zavazok
@caro8 vieš čo, možno je to aj takto lepšie, možno si našiel novú priateľku a na vás proste kašle, ty si mu zranila jeho mužské ego, tak ťa takto trestá. Je to blbé, ale aspoň máš pokoj. Ak si neskôr nájdeš nového partnera, tak sa s ním nebudeš musieť dohadovať a malá ho ľahšie prijme a nebude mať v tom chaos. Ak nemá záujem, nech si trhne.
@caro8 ...ja by som zatial stavala na vztahu s jeho mamou a sestrou. Aj to je rodina, bude mat dcerka babku a tetu. Mozno si ju casom aj zoberu k sebe na par hodin, na vikend... on dojde k nim a mozno mu docvakne ze aj ked vam to nevyslo dcerka je jeho krv, potrebuje ho. Mozno casom aj zmeni nazor. Nic by som nesilila.
@caro8 ved ho nechaj. Nech si plní výživovaciu povinnosť a ostatné jej daj ty. Lásku aj za neho. Načo jej takého otca, čo ju bude navštevovať nasilu a bez záujmu?