Ľúbim niekoho kto si to nezaslúži. On je moja priorita ale ja nie jeho. Keď máme byť spolu tak radšej si slravi iný program a potom sa čuduje ze sa hnevám. Nie sme spolu každý deň a ledva mi napíše. Mne ostavuju iba slzy a on ide ďalej ako nic bezo mňa. Je to manipulátor. Keď cíti ze ma stráca tak vtedy sa snaží,zmota ma a potom zase na mňa kašle. Ako sa mam od neho odpútať? Zabudnúť nechať ho žiť tak ako on chce bezo mňa?
tak ti poviem - pokial si toto uvedomujes a este nemate deti, odid. pri detoch je to potom uz horsie a tazsie.
Neexistuje ziadna zazracna formulka. Musis si uvedomit, ze toto nechces a uz viac neakceptujes. A urobit rozhodnutie- razny koniec. Muz, ktory miluje, hlada sposoby ako stravit co najviac casu so svojou laskou.
Z vlastnej skusenosti… mysli na to, ze keby ta mal naozaj rad, snazil by sa stale. Ked pridu deti, uz sa nebude snazit vobec, bude vediet, ze mas gulu na nohe a nikam neutecies. Ale on si bude chodit, kam sa mu zachce… rovno z prace, aby si mu nahodou nenabalila vlastne dieta a nesla niekam ty sama. Venuj sa sebe… svojim konickom, ak ziadne nemas, najdi si nejake. Vypln si zivot aj niecim inym ako nim. Lahsie sa ti bude odchadzat, ked bydes mat svoj svet aj bez neho.
Zablokuj si ho všade a pôjde to, veď spolu ani nebyvate, ak som teda správne pochopila. Nie je jediný na svete, zaslúžiš si lepšieho chlapa.
Buď rada, že si na to prišla teraz a nie až potom, keď by ste mali deti napríklad. Odišla by som rýchlo preč, nájdeš lepšieho, ver mi. Chlapov je ako rýb v oceáne. ♥ A aj dobrí sa ešte nájdu.
Odpútaš sa najlepšie tak, že začneš ľúbiť samú seba a nie človeka, čo za to nestojí. Ubližuješ si sama, tým že nie si pre seba prioritou Ty.
Ahoj, podľa toho čo opisuješ, tak to tak robíme všetci chlapy, že sa snažíme až keď hrozí, že by sme mali o vás prísť. Pokiaľ sa nevieš od neho odpútať a ani on od teba, tak to možno chce len čas. Čas, ktorý zhojí rany alebo čas, ktorý vynaložíte na to, to napraviť. Každopádne, keď chceš niečo vyjadriť, tak sa na to pozeraj vždy z viacerých uhlov pohľadu. Svoje chyby tu málo kto spomenie.
@astronaut321 V sobotu videl svoju ex,tak mi hneď písal ze ci sa v pondelok nestretneme. V nedeľu som sa pýtala či pôjdeme von a on ze nemá peniaze. Tak hovorím ze nepotrebujem jeho peniaze stačí mi on a prechádzka. Neodpisal mi. Ráno dnes mi píše ze je v meste a nevolal ma. Potom som mu poslala foto ako on mne ze co robí a za 20 min bol pri mne , som bola nahnevaná ze neprišiel ale ukázal sa v polke dňa. A keď sa ma dotkol som povedala ze nech sa ma nedotýka ale v skutočnosti som čakala ze ma objíme ale on namiesto toho odišiel preč a po pol.hodine mi písal ci mu nepožičiam 10e a keď nie ze sa mam strčiť.
Preboha to naozaj za takýmto individuom smutis? 🧐
Len ta vyuziva. 😢 Viem ze to boli a ešte ta aj bolieť bude. Nepíš mu; nevolaj; nekontaktuj.... snaž sa nájsť si koníčky a zabaviť sa inak ....povedz mu nie a výdrž.
Nezaslúži si ta a ty ho na svoju existenciu nepotrebuješ. Ukáž mu ze máš svoju vlastnú cenu. Stanov si hranice ... napr. peniaze nepoziciavaj; ak sa ti ozve; odpíšeš až za 2 hod ...napr." nemala som cas/ nevšimla som si správu...bola som zaneprázdnená..." a tvar sa ze ho nepotrebuješ.
Nedá mu to a asi sa zas bude snažiť.
Otázkou je; ci tieto hry s ním chceš hrať.
Mňa to vyslovilo a nakoniec odišiel ...mame spolu deti ...napíše tak raz za 1/ 2 mesiace.
Ak neodpises; získavať TT psychologicku prevahu ...a jemu navás najavo; že máš vlastnú cenu a hodnotu ...
Do raja si mat rada seba a nauč sa seba lubit ...
Držím ti palce
ked nenajdes v sebe sil zmenit si myslienky, tak klin sa klinom vybija.