Zdravim dámy, zaujíma názor viac žien. Našli ste po rozchode s bývalými partnermi spoločnú reč ak vás podviedol a nič vás už nespájalo? Myslím také bežné situácie,či ste odpovedali na správy,ak vás kontaktoval alebo ste ho pozdravili na ulici pri náhodnom stretnutí alebo ste si našli k sebe nejakú,minimálne kamarátsku cestu?
Pozdrav na ulici, to je max.
Záleží čo bol dôvod rozchodu. Jeden môj bývalý šiel študovať do zahraničia, preto sme to ukončili. Čiže nič nejaká nenávisť tam nie je. Napíšeme si k narodinám, keď sa na ulici stretneme tak pozdravíme, ale to je všetko. Žiadne vrúcne prejavy.
nie, nenašla a ani neviem, na čo by to bolo dobré. Býva síce o pár domov odo mňa, ale každý máme svoje rodiny a ako píšeš, už nás nič nespája.
to mate pravdu, v pripade nevery nie je asi o com, uz ukazal svoju uroven a aj to ako to ma s tebou.
tak zavisi od toho, ako sa citis. ak ti to nie je prijemne, ignoruj ho. nemaj ziadne vycitky svedomia po tom, ako sa zachoval.
so mnou sa rozisli dvaja chalani, lebo som vraj nevyzerala podla ich predstav. jeden sa mi ani neodzravil, ked som ho stretla v autobuse a druheho som stretla nahodne vo vlaku rok po rozchode a pytal sa ma, ci som vydata a bolo to cele trapne.
takze sa do nicoho netlac, ak nemate ziadne spolocne zavazky, tak nemusis ani reagovat na jeho spravy
nie, ja som sa s dvoma rozišla v zlom, takže žiadny kontakt.. a jedného mám na FB medzi priateľmi, kedysi sme si aspoň gratulovali k sviatkom, ale dnes má svoju rodinu, deti, takže kontakt neudržiavame
Max sa len pozdravíme mame sa všade bloknutych a tak je to lepšie 🙂. S ďalším si občas napišeme ako čo odišiel do Prahy takže sme sa ani dlho nevideli. Neviem pride mi to zbytočné
Keby bola dovodom rozchodu nevera, uplne by som ho ignorovala. My sme sa s ex rozisli ale v dobrom po 3 rocnom vztahu, dohodli sme sa, ze nebudeme v kontakte vobec, nechcela som otvarat stare rany; dva roky od rozchodu sa mi pokazilo auto v meste kde ma chatu, isiel okolo, pomohol mi ho nastartovat a odvtedy sme spolu aktualne treti rok 😃
Ja áno. Nestretavame sa, ale sem tam sonapíšeme. Ci už k sviatku alebo len tak. Ale nic extra... Moj "naj" bývalý ale uz na kontakt liste nie je, keďže čakal viac a vlastne bolo bynti zbytočné a asi aj bolestivé dlho pre obe strany (teraz je to už 😂). ono je tam vzdy tenka hranica medzi "ostať v kontakte" a "niečo viac (najlepšie príležitostne nezavazne, ked sa jemu zachce 😁)".
mna teda ziadny byvaly nepodviedol ale ked sa s ex stretneme mam presne jedneho z realneho vztahu nemame si co povedat, slusne sa pozdravime a ideme kazdy svojou cestou
Podľa toho, ako veľmi dotyčný ublížil. Mám bývalých, s ktorými som do dnešného dňa fajn kamarátka. Sme síce v kontakte len raz za čas, ale nemám s nimi problém. A potom mám takých, ktorým sa podarilo preliať môj pohár trpezlivosti a tolerancie a takých som odstrihla úplne. Nehnevám sa, nič k nim necítim, sú mi proste ukradnutí a niektorých mám aj poblokovaných, lebo chceli byť nasilu kamaráti a ja s nimi vyslovene nechcem byť v kontakte a nechcem, aby si prezerali môj terajší život a moje súkromie.
Moji rodičia sa rozviedli, lebo otec odisiel za druhou, v podstate nevera. Lenže moja stará mama po rokoch považovala moju mamu naďalej za členku rodiny, matku jej vnúčat. Pochopila že " musí" rešpektovať novú partnerku jej syna, ale nezanevrela na pôvodnú. To bol veľmi rozumný a racionálny krok pre fungovanie všetkých. Keďže sme medzitým ako deti podrástli, naučili sa za tie roky rodičia aj po rozvode slušne komunikovať. Najskôr kvôli nám deťom a po čase mama pochopila, že nemá význam aby ju zozierala nenávisť, jednoducho otcovi odpustila, on si ju za to váži a komunikujú spolu normálne, spájame ich my ich deti, aj vnúčata. Bolelo to všetkých ale život ide ďalej a teraz je to takto fajn. Som rada, že nám to nepokazila sebaľútost, nenávisť.
Zalezi asi od toho, co bolo pricinou rozchodu....
Tiez som s niektorymi byvalymi v kontakte, ale su to cisto pracovne veci. Ziadne kavicky, obediky, vypisovacky ani nic podobne... ked nieco potrebujem, slusne napisem co a ako a bud sa da alebo nie 👌
Celkovo ale nemam zaujem o ex, naco, skoncilo to tak skoncilo. A "zdvorilostne" sms ja od nich nepotrebujem.
My zeny sme v tomto ine, chlapi to vnimaju uplne inak.
Ja som napríklad s bývalým v pohode 🙂 rozišli sme sa veľmi zle a časom sme zistili že chyba bola má oboch stranách a keď som potrebovala ja zviesť 40km má má zviezol domov a keď on potreboval niečo tak som aj ja pomohla 🙂 takže sme vlastne kamaráti a to sme mali veľmi zle chvíľky vo vzťahu ;)
Tak toto je ako s kým. Čo ma kontaktovali moji ex tak to bolo presne o tom, že akým štýlom sa skončil náš vzťah. Ak to bol pako, ktorý podvádzal tak nemáme o čom. Ak sme sa rozišli v dobrom s tým, že sme sa zhodli že jednoducho vzťah nemá budúcnosť vieme sa aj teraz normálne porozprávať.
ja nie.
S jednym sa vobec nestretavam - nie je k tomu ani prilezitost.
druheho stretavam, ked sa mi chce, odzdravim. to je vsetko.
nemam potrebu venovat energiu niekomu, kto za to nestoji.
mam dost inych znamych a priatelov,