(Ne)vydarené rande

samiramis
8. sep 2024

Ahojte,bola som na rande s fajn mužom zo zoznamky. Na začiatku mi prišiel taký nijaký,ale potom sme sa bavili o veciach veselých a smutných a super. Zaplatil drinky. Čo bežne nezaživam. Rozlúčili sme sa letmo. Pusy na líca. Išla som na autobus. Napísala som mu sms že ďakujem krásny večer. On iba že či som doma. Z toho stretnutia boli indície, že by sa chcel.viac spoznávať. Ja som to tak vycitila. Otázka je, že prečo mi nenapísal niečo viac osobné. Myslíte, že to môže niekam.viesť? Ďakujem za každú radu.

anjelicek26
8. sep 2024

Chlapi nie su vzdy poeticke krasne texty vypisujuce bytosti... teda "su" - ti, co to maju rozbehane na vsetky strany vsetky zeny zo zoznamky rozpisane, ti uz vedia, ako na to... ked pise strohe texty, je to uplne normalny chlap 😅 Brala by som to ako pozitivum, najdolezitejsie bolo, ze rande bolo super - rozumeli ste si... po rande bol slusny, opytal sa, ci si dobre dosla..

lindous
8. sep 2024

Na základe tohto by som žiadne závery naozaj nerobila, proste uvidíš či ťa niekam zavolá znova 🙂

suptdi
8. sep 2024

Podľa toho čo si vicítila chcel viac, takže, ak je to pravda, a jeho SMS pôsobila veľmi neosone, vychádza mi z toho jediné, chcel byť až veľmi osobný, ale zároveň, sa nechcel prejaviť ako totálne zaľúbený pubertiak, a pre toľkú snahu noečo napísať a nepôsobiť veľmi osobne z toho nakoniec vyšla totálne neosobnávSMS z jeho strany.

samiramis
autor
8. sep 2024

@anjelicek26 áno, len veľmi by som chcela,aby z toho bolo viac. Sme na rovnakej vlne. Hoci jeho príbeh trochu iný. Má dieťa ok. Rozvedený, hneď ako sa ta mala narodila,teda 8 rokov. Vypraval mi to z jeho pohľadu. Ok beriem. Ja mám brutal smolu na.muzov. toto si prajem aby sa to rozvinulo.

bolarazjedna
8. sep 2024

@samiramis nerobila by som predčasne závery, proste niektorí chlapi nie sú na romantické vypisovanie, aj keď nám ženám to príde samozrejme, že mohol napísať aspoň, že "aj ja som sa cítil príjemne" alebo nieco také, aké pre nich to nemusí byť samozrejmosť...
Môj manžel mi ani drinky/jedlo neplatil zo zaciatku, čo mi prišli tiež divne, ale vidíš, sme manželia a vybrala som veľmi dobre ☺️

levantinka
8. sep 2024

Chlapy nejsu zeny, necakaj ze ti bude vypisovat litanie a zaroven kazdy clovek je iny jedinecny. Oni su vo vacsine strucny. Zatial co zena doma rozmysla nad milion vecami, muz sa zamysla nad totalnu prkotinu. Oni nejsu zlozite stvorenia 😂.

samiramis
autor
8. sep 2024

@suptdi ďakujem za pohľad muža. Má 41 r. A je pravda že nepísal moc keď sme si.pisali tých pár dní. Len ja možem.zle interpretovať tie signály.Mozno si namyslam a iba zo slušnosti naznačil to spoznávanie sa ďalej.

bolarazjedna
8. sep 2024

A inak, keď si napísala, že už si doma, tak už nič neodpísal? Dobrú noc, som rad, palec hore, nič?

samiramis
autor
8. sep 2024

@bolarazjedna toto je prvý muž za tých milión rokov čo chodím s nimi von,že to zaplatil. Preto má to šokovalo,ja som.vela razy platila.

samiramis
autor
8. sep 2024

@bolarazjedna nie iba že si doma Janka?

bolarazjedna
8. sep 2024

@samiramis no vidíš, ja som zase opačne, vždy som zažila na rande chlapov, ktorí Galante zaplatili, a doniesli ešte aj čokoládu alebo kvietok, takže ja som bola dosť sklamaná, keďže záujem prejavil ☺️
Ja viem, že ťa ovalili hormóny šťastia a si netrpezlivo, aké uvidíš za 2-3dni, či sa ti ozve, či iniciuje ďalšie stretko.... Budeš múdrejšia

suptdi
8. sep 2024

@samiramis a čo presne povedal? Veď sa uvidíme ALEBO Rád sa s tebou ešte uvidím. K čomu z tých dvoch sa to blížilo viac. Reči o spoznávaní by nemal, keby nechcel pokračovať, je len otázka o čo mu ide, ale uvidíš časom, ak to bude pokračovať.

samiramis
autor
8. sep 2024

@bolarazjedna áno už nebudem to preháňať. Aj som sa poďakovala a bola som slušná atď. Možno to.spracuva. Možno som.bola na neho priveľa. Ale krotila som sa. Inak môj typ. Celkom. Hlavne tak intelektuálne myslím.

sevrin
8. sep 2024

@samiramis zvláštne s tým platením, ja som zakaždým zažil, že žena si veľmi rada nechala zaplatiť a ešte to považovala za samozrejmosť. Až ma to už prestalo baviť 😂

samiramis
autor
8. sep 2024

@suptdi vyslovene v bare že hm mám šedivé obocko a ja že vytrhané nabudúce čo bude treba a on že tak.pripustas ďalšie stretko a ja že áno. No toto taká situácia. Ale to nekorešponduje s tou odpoveďou na môj sms.

samiramis
autor
8. sep 2024

@sevrin ak by sme niekam.isli 2x zaplatím ja. Nemám s tým.prob.

suptdi
8. sep 2024

@samiramis veď ti hovorím, určite by ti najradšej napísal, že si super, skvelá a chcel by ďalšie rande najradšej hneď, ale bál sa, že ťa tým vystraší a odplaší snažil sa pôsobiť neutralne, ale vyznelo to, nie neutrálne, ale totálne neosobne.

dzulli1980
8. sep 2024

A čo viac osobné Ti mal po prvom rande napísať? ... že je do Teba neskonale zamilovaný? ... to muži po prvom rande nerobia ... tiež som randila s mužom, teraz už manželom, zo zoznamky a presne toto mi napísal: "či som už v poriadku doma" ... veľmi milé, starostlivé mi to z jeho strany prišlo ... podľa mňa moc tlačíš na pílu, daj si na to pozor, až ho neodradíš, ak má záujem.
@samiramis

samiramis
autor
8. sep 2024

@suptdi chcem tomuto veriť. Že nechá si to prejsť hlavou a ráno sa ozve. Asi ak ráno nie, tak si robil dobrý deň zo mňa.

h2
8. sep 2024

@samiramis Veľmi by si chcela chlapa, čo sa rozviedol hneď, ako sa mu narodilo dieťa? 🤔

vanilkovazmrzka
8. sep 2024

Neviem, mne vzdy vsetci po stretnuti, ked mali zaujem o dalsie, dali jasne najavo ze sa chcu vidiet znova /len smola pre nas vsetkych ze to vzdy boli ti, ktori mna vobec nezaujali/

samiramis
autor
8. sep 2024

@dzulli1980 tak mohol v zmysle že aj ja som sa cítil fajn. Hej tá píla. To nechcem byť. Možno tak pôsobím. Musím dať na to bacha. Ďakujem

samiramis
autor
8. sep 2024

@h2 nie ale údajne to iniciovala jeho žena ktorá si našla iného. To by sa ukázala neskôr či to tak bolo. Tak myslím že mi pasuje ako charakterovo hodnotovo.

biba_18
8. sep 2024

môj by mi na začiatku ani za nič nenapísal niečo ako “aj ja som sa cítil príjemne" .. napísal by mi presne to čo tento, či som už doma. alebo kľudne aj jj 😂 dodnes mám od neho sms len s mojim menom… žiadne milujem ťa, chcem s tebou zostarnúť a podobné plky… úprimne, by som sa bála že čo sa stalo keby mi také dačo napísal 😂

biba_18
8. sep 2024

@samiramis “aj ja som sa cítil fajn” ti napíše najskôr tak po treťom rande ☺️

samiramis
autor
8. sep 2024

@biba_18 ja som romantická. Oblbnuta z kníh. 😌

samiramis
autor
8. sep 2024

@biba_18 ďakujem hádam sa tak ďaleko.dostanem. Mne sa nedarí v tejto rovine.

vyrovnanaosoba
8. sep 2024

Véd už nemáte 15 rokov, že budete sedieť pri mobile a hypnotizovať ho, kedy zapipa.
Keď budeš mat pocit, že mu máš napísať, napíš. Keď bude reakcia, dobre znamenie, keď nie, aspoň budeš vedieť hneď.

samiramis
autor
8. sep 2024

@vyrovnanaosoba Človek nevie čo je správne,aby to nepokazil. Ak sa ozvem budem.dotierava ak nie tak ľahostajná. Neviem.

bolarazjedna
8. sep 2024

@samiramis už si sa ozvala, poďakovala sa, určite by som pockala, kým ti napíše on.