Nevieme sa baviť

ninuskaaq77
3. okt 2024

Date mi radu prosim?...
takze mam frajera ale nevieme o com sa bavit a tak sa obimame sa a drzime sa za ruky ale vzdy musim zacat konverzaciu ja trosku ma to stve ale je fakt zlaty a mam ho velmi rada ale date mi itak radu hlavne chalani co chofia do fitka alebo hocikto prosiiim....🤭

fido69
3. okt 2024

@ninuskaaq77 Chlap musí vedieť ženu ukecať. Ak to nedokáže, tak ten vzťah podľa mňa nemá budúcnosť. 🤔

rozculena
3. okt 2024

som nepochopila.....ako ste sa dali dokopy,keď sa ani nemáte o čom rozprávať?

hiro
3. okt 2024

@fido69 😁 si pamätám moje prvé randenie vždy som mal pripravených asi tak 10 tém aby nikdy reč nezastala 👍

really8
3. okt 2024

@ninuskaaq77 jezis predstavujem si to trapne ticho😂 ste frajeri asi iba pre to ze sa vam paci vyzor toho druheho ze?

mimi3008
3. okt 2024

Kolko mate rokov? 15-17,tipujem

jaja20
3. okt 2024

@ninuskaaq77 Asi ste ešte veľmi mladí 🙂
Rokmi sa obidvaja zlepšíte v konverzácii.

earlgrey
3. okt 2024

A aký je rozdiel medzi "chalanom", čo chodí do fitka a "chalanom", čo do fitka nechodí? Či tí z fitka, majú viac mozgových buniek a budú vedieť lepšie poradiť?

@fido69
@hiro
A vy čo dvaja? chodíte do fitka? 🤣

brloh
3. okt 2024

A akú radu si predstavuješ? Možno to jemu takto vyhovuje, nie každý je ukecaný, Zbytočne budeš na neho tlačiť ak nemá takú povahu.

diewcatqoo
3. okt 2024

To jak Misko s Dominikou z Mama, ozen ma, ci kde to bolo :D

rozculena
3. okt 2024
luciaruz
3. okt 2024

Kolko mame rokov slečna? 😆

nevenka
3. okt 2024

@fido69 cozeee? 😳🤣

sono2
4. okt 2024

Sa bozkávajte nonstop no. Neviem, tento problém som nikdy nemala.

gerber58
4. okt 2024

To je tak povrchné. Nemá to zmysel

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@mimi3008 13 a 14

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@rozculena no my sa teraz uz bavime aj o vsetkom sa to zlepsilo lenze niekedy je tam aj take trapne ticho a to mi vadi alee furt my vyznava lasku a je zlaty strasne a volame si alee mam teraz iny problem chce mi dat na vianoce dat darcek ale ja sa bojim ze ked mu dam ja tak to bude prilis velky darcek alebo prilis maly takzee poradite mi teraz s tou druhou otazkou prosiiim....❤️🤭

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@earlgrey no on chodi do fitka voes nejake temy z fitka

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@rozculena au to bolelo na to ze mam 13 tak som robila veci co vecinou robia ludia v 20 alebo tak myslim 🤭

earlgrey
6. okt 2024

@ninuskaaq77 témy z fitka? čiže ktorá má akú riť? aké prsia? ako sa ženy pri cvičení tvária a aké zvuky vydávajú? 😄 začni chodiť do fitka aj ty a na vlastné uši budeš počuť, aké témy tam muži rozoberajú 😉
A teraz vážne...chodila som do fitka a jediné o čom sa muži bavili bolo cvičenie a jedlo

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@earlgrey dakujem

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@rozculena to bolo take ze za mna rozhodol on ze sa neopytal ci vobec budem akoze nevadi mi to ale chcela som lasku ze sa budeme dlho rozpravat a potom si navzajom vyzname lasku a ze mame spolocnu temu lebo kto viac flirtuje ako najlepsi kamosi noo ....

dharmasanata
6. okt 2024

@ninuskaaq77 kúp mu lego 😅 môžete sa potom spolu hrajkať deti ...

really8
6. okt 2024

@ninuskaaq77 ako 13 rocna mas za sebou to co 20rocna????😲😲😲😲 uff radsej asi ani nechcem vediet detajly. Neviem teda ako berie 14 rocny chalan vazne cvicenie ale mozes sa pytat na jeho treningy, co cvicil ako, mozes cvicit s nim a potom si spolu budete planovat trening. Sleduje niekoho na insta? Mozte to prebrat, stravu, fit recepty…
Na vianoce mu kup nejaky protein velky a vybavene.

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024
ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@really8 dakujem hej no nerobila som zdaleka nic to co moja kamoska z jej 16 rocnim frajerom hej ona ma 13

jaja20
6. okt 2024

@ninuskaaq77 Dievčatko zlaté, hlavne neurobte nejakú " hlúposť", ktorá by vám obidvom mohla pokaziť život... vieš, čo myslím...

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@jaja20 hej viem on neni taky ze by isiel na to priliz rychlo sice niektory hovoria ze ked mu to spravim tak urobi pre mna vsetko ale nechcem to robit nie v tomto veku a pokazit si zivot...

h2
6. okt 2024

No mňa by práveže zaujímalo, čo také máš za sebou v 13, čo ináč ľudia robia v 20. 🤨 Dúfam, že máš na mysli varenie, domáce práce a tak. 🙏

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@h2 hej neboj nie som taka ako ostatny ze by som kazdemu druhe urobila dobre alebo sa s nim vyspala to bol len vtip

rozculena
6. okt 2024

@ninuskaaq77 a to chápeš,že ten 16 ročný pôjde za to do basy?