Neviem zmeniť svoje chovanie a vystupovanie

21. okt 2023

Ahojte už daaavno som sa snažila (asi malo )zmeniť svoje chovanie, vystupovanie . No niesom to ja .
Ja som neriadená strela. Keď potlačam čo cítim je to ešte horšie. Je pravda že ľuďom niesom po chuti 🙉preto aká som a to ma nútilo sa zmeniť trochu a viete čo ?
Nejde to 🤷😆budem stále taká aká som

moonlight1210
21. okt 2023

Dobre. A?

Nauc sa aspon nasmerovat tu svoju strelovitost k niecomu pozitivnemu, nech je za tebou daky dobry, prinosny vysledok. Aj ludia ta zacnu mat radi a prijimat.

Ak ani to nezvladnes, neostane ti naozaj ine, ako pisat taketo sebaobhajujuce motivacne statusy typu “som, aka som” kade-tade po weboch.

Tak si vyber. Vzdy mas v tomto na vyber.

salamistka
21. okt 2023

Snaha zmeniť sa je celoživotná práca, a preto sa nikdy nevzdávaj.

snehulak77
21. okt 2023

Cieľom nie je zmeniť svoju povahu ako takú ale iba jej negatívne črty. To, že si neriadená strela, že si spontánna je super, nie? Je s tebou isto sranda, aj keď to nemusí vyhovovať všetkým, tak to už nie je tvoj problém. Ale ak je súčasťou tvojej povahy to, že rýchlo sa vytocis, začne okolo seba prskat a povieš hocičo, čo ti napadne, to už ok nie je. Na to sa treba zamerať a meniť to. Musíš si uvedomiť svoje plusy a mínusy a s tým pracovať. Nie, že zmeniť celú povahu, veď to by si už nebola ty a človek, ktorého tvoji blízki miluju

morusha
21. okt 2023

Je to beh na dlhú trať (celý život😁), ale snaž sa pracovať na najlepšej verzii samej seba, neuspokoj sa so suchým konštatovaním, že to inak nejde. A ak by aj hneď nešlo, cení sa aj snaha, odvaha to zmeniť. Držím palec

marianarem
21. okt 2023

Co presne znamena nariadena strela? Co ti ludia vytykaju, alebo na ake spravanie reaguju negativne? Suhlasim s prispevkami vyssie, ze prirodzena povaha sa zmenit velmi neda. Sposob komunikacie ale napriklad ano. Vsak napis viac v com je problem.

lonely66
21. okt 2023

no toto je trápne..

januska12323
21. okt 2023

Dobre.

ivangeline
21. okt 2023

Rezim,pravidla... Sport nejaky? Nieco,kde vyuzijes energiu ale naucis sa trpezlivosti a hraniciam. Pomaha to aj neskor zvladnut ine situacie.

danielahamar
21. okt 2023

skôr zmeniť názov , na nechcem sa zmeniť😉

galioska
21. okt 2023

bud taka aka si, radsej uprimna ako falosna, takych falosnych ludi co hraju niekomu pravidelne na strunu je vela.

jana_eyre_2
21. okt 2023

Ako myslíš neriadená strela? Niečo ako Eva Máziková? 😀

Vekom príde pocit, že sa ti nechce furt sa prispôsobovať okoliu, príde ti už zbytočne meniť sa kvôli tomu aby ťa ľudia mali radi.. aspoň mne to tak postupne prichádza.. maj sa rada najmä ty, v okolí sa vždy nájde niekto komu nebudeš po chuti..

jaskolka
21. okt 2023

Povaha ako taká sa veľmi zmeniť nedá. Co konkrétne znamená "neriadena strela"? Ze si akčná, nadchnes sa okamžite pre všetko a ide do toho po hlave? Alebo ze si rýchlo výbušná, hneď sa na hneváš a nepremyslas, co povieš?
Lebo ten prvý prípad, to je skrátka tvoja povshivy črta, ťažko sa z teba stane flegmatik, ktorému trvá (obrazne) pol dňa, kým si vyberie, co chce jest.
Ale v tom druhom prípade sa dá istej miery dá pracovať, premýšľať, co povieš, pre dýchať a podobne

autor
21. okt 2023

@jana_eyre_2 hej presne ako Máziková 😂smejem sa keď iný nie a keď sa oni smejú ja nie 😂

fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamina7070
21. okt 2023

cize sa smejes na ludskom nestasti ? ci ako si to vysvetlit? pze nie si ludom po chuti ?

autor
21. okt 2023

@mamina7070 bože nie 🙈😂😂😂na to si ako prišla

mamina7070
21. okt 2023

tak ty si to napisala citujem smejem sa kedy ini nie
tak potom kedy sa smejes 😂

luccija
21. okt 2023

To je tvoj temperament natura nemen sa samozrejme, že flegmatikovi pôjdeš na nervy🙂alebo neviem akú zmenu a spravanie myslíš.Tak to je...Fero je stále zadumcivy pocit, že ledva žije, Jano je veselá kopa a nikdy s ním nie je nuda.Niekto Ti to vytyka?

grof_monte_christo
21. okt 2023

Nevzdávaj sa, život ťa to naučí. Zopárkrát padnes kvôli tomu ako sa hovorí na hubu a zapamätás si to, že takéto chovanie sa netoleruje.