Neviem zabudnúť na chlapa

11. júl 2024

Neviem zabudnúť na jedného chlapa, mali sme medzi sebou niečo (aspoň si myslim), očné kontakty, dotyky, chápali sme sa navzájom aj bez slov, ale nikdy sme neboli vo vzťahu a teraz je preč, nenapíše a ja nechcem napísať prvá aby som nevyzerala trápne, lebo čo ak som to tak chápala len ja ale načo mi potom hovoril také slová a vety aké hovoril, teraz ho mám neustále v hlave a až ma to otravuje, hocikedy nad ním rozmýšľam, potom sa z toho dostanem a po nejakej dobe zasa myšlienky na neho, ja už ani nechcem, očividne to neviedlo nikde ale neviem sa zbaviť tých myšlienok, nedokážem zabudnúť, čo mám robiť?

dzulli1980
11. júl 2024

Tak on to zrejme nebral tak ako Ty, možno si bola len chvíľkovým rozptýlením, zabitím nudy atď. ... muž, ktorý má o ženu záujem, sa správa úplne inak ... mŕtveho chrobáka určite nehrá.

tanyan
11. júl 2024

Čo je trápne na tom, keď niekto zavolá alebo napíše niekomu, s kým sa chce rozprávať?
Veď si už dosť veľká na to, aby urobila hovor alebo napísala správu...

h2
11. júl 2024

Máš 2 možnosti:
1) buď sa mu ozveš a potom z tohto niečo bude, alebo aj nebude
2) alebo sa mu neozveš a potom z toho nič nebude určite.
Ja osobne by som radšej zvolila možnosť, pri ktorej je nejaká šanca, než tú, pri ktorej nie je žiadna.

martina7578
11. júl 2024

Normálne ho zavolaj vonku. Čo je na tom trápne? Predstav si, že voláš vonku kamaráta. A čo keď povie, že nie? Vôbec to nevadí.

gerber58
12. júl 2024

Ak sa v tom nechceš točiť, tak sa mu rozhodni napisať. Nedozvieš sa nič, keď takto budeš dedukovať čo, ako, prečo. Ja som na tom podobne jak ty, lenže som sa spýtala a on sa konečne vypučil, že to moc vážne nebierie...ani ja 😉. Načo sa trápiť, za mužom ani busom sa nebeží

autor
12. júl 2024

@gerber58
@martina7578
@h2
Máte pravdu, ja mu chcem napísať len sa proste bojím toho odmietnutia

gerber58
12. júl 2024

Neboj, už aká bude pravda taká bude. Ak to nebude príjemné, dáš sa aj tak z toho do kopy.