Prepáčte musím si prísť po radu sem, som už v koncoch asi zosaliem.
Mám spolužiaka na VŠ, obaja máme 20 vždy nás to k sebe ťahalo a minulý rok sme sa pár týždňov stretávali, prestalo to lebo som bola zadaná. Neviem si vysvetliť tu energiu medzi nami.
Teraz som single a pár krát sme boli "na drink" kde sa to medzi nami zvrtlo zakaždým rovnako. Posledný raz sme mali oficialne rande, už sme boli "ako pár" kde mi povedal ako ma má rád a že by sme mohli vyriešiť túto situáciu medzi nami aby sa nám obom páčilo, aby to nebolo len tak nijak a zároveň vselijak.
Posledných pár dní však bol odmeraný, pýtala som sa čo sa deje a povedal mi vraj má teraz toho strašne veľa, že rieši nejaké veci ktoré to natoľko vyčerpávajú z ktorých je zmätený a vystrašený že chce tento máš "vzťah" zabrzdiť nacas kým si nedá veci do poriadku. Vraj mám byť trpezlivá, to je to čo potrebuje do mňa. Bavili sme sa o tom, vraj o mňa nechce prísť... Z druhej strany však sám nevie čo s ako chce. Počula som že ma naozaj veľa problémov v škole, súkromí?
No neviem však ja som zmätená lebo city boli opätované a zrazu toto? Prečo cuva? Mám mu to veriť, že naozaj potrebuje čas na vyriešenie svojich životných situácii alebo v tom hľadať niečo ďalšie?
Prosím, už dosť som zmätená na to aby ste mi pisali že som naivná alebo čokoľvek, chcem len radu ako to vidíte vy?
preco si myslis ze cuva? Boze jasne Ti povedal, ze ma toho vela, problemy a potrebuje si vyriesit toto prv nez bude "volny" na citovu angazovanost a bude mat cas venovat sa Tebe a vasmu vztahu. Ja neviem, niekedy mam pocit, ze zeny hladaju problemy kde nie su....
naco chces za tym hladat nieco ine? vsak bud mu verim, mam zaujem o vztah s nim a nevadi mi dat mu cas, ked potrebuje, alebo mu neverim, mam potrebu to rozoberat, pochybovat a mam pocit, ze tym, ze mu davam cas, tak ho nejak ja stracam.. z takeho vztahu mas co? len zmatok a blbe pocity.. neries jeho, ries seba.. a vztah si vyberaj podla toho, ake pocity ti prinasa.. ked blbe, tak asi nie je o co stat.. aj ked by tam mozno nejaky potencial na dobry vztah bol, ale ked na to treba cakat a nefunguje to od zaciatku a uz hned su dake problemy, tak si sama odpovedz, ci ti to za to stoji
Z čoho si zmätená? Stretávala si sa s ním, keď si bola zadaná. Potom si to ukončila, lebo ti vlastne napadlo, že si zadaná. Potom si už nebola, tak ste sa znova stretávali. Nepodvádzaj a nemaj ne-vzťahy, ak ťa to metie.
Nuž a teraz chcete normálny vzťah. Ak chceš, aby bol tvoj vzťah pevný, musíš vedieť počúvať druhú stranu. A mať schopnosť empatie a podpory. Ak ti na ňom záleží, prejav pochopenie, vyjadri mu podporu, aby vedel, že stojíš pri ňom. Prejav záujem pomôcť mu s čím je možné pomôcť. Na druhej strane buď pripravená aj na to, že možno ozaj cúva a cúvne úplne. Že si možno uvedomí, že nechce niekoho, kto nemal problém podvádzať.
Ked chlap chce, ide aj cez mrtvoly.. tento chcel a zrazu nema cas a ma ine veci, ktore potrebuje vyriesit? Mne teda pride, ze uz nechce.. co mu na pleciach lezi cely vesmir, ze s tebou nemoze chodit a popri tom sa venovat rieseniu jeho problemov?
Z mojich osobnych skusenosti, ked chlap zacne takto cuvat, tak stratil zaujem (a to ze ma toho vela, je velmi dobra a ako vidim aj ine komentare, tak aj fungujuca vyhovorka)
@melanta tak pozor, ja som nikoho nepodvadzala. Povedala som že sme sa stretávali, nie že sme spolu spali. Stretávali sme sa ako priatelia
@ruxandra tiež sa toho bojím
@cookie29 ja mu verím ale ma si blízko ešte s jednou babou ktorú poznám tak neviem či niečo nerieši aj tam....
Pochopím, keď má niekto toho veľa a nemá toľko času na randenie a venovanie sa tomu druhému, nepochopím, keď má niekto toho veľa a je kvôli tomu nepríjemný na niekoho, koho má rád… neviem čo z toho si myslela pod je “odmeraný” - či sa stiahol a menej sa ozýva alebo je vyslovene chladný, ale ak to s niekým myslím vážne a mám problemy, tak aj tie chcem s ním zdieľať a nie len ho odbiť, že mam toho teraz veľa, naopak potrebujem ho pri sebe ešte viac a to sa mi ukázalo aj na mojom chlapovi, viem že nie každý je zdieľny a že pre takého mladého chalana to môže byť náročné, ale ked už sme vo vzťahu, tak schopnosť komunikovať aj tieto veci je pre mňa dôležitá, riešiť to nejakou pauzou by pre mňa bolo znamenie, že to nemyslí až tak vážne resp. že na vážny vzťah ešte nedospel… proste tu mi to sedí skôr na to, že zaradil fakt spiatočku a možno si ťa necháva ako zadné dvierka… chce priestor, dala by som mu ho, stiahla by som sa a uvidíš, ale vyslovene by som nečakala na nič
Podla mna to bude v tej druhej babe, chce proste skusit ci mu to s nou vyjde a ak nie, tak zrazu uz bude mat cas aj na teba.
Kasli na neho, bohuzial, toto vyzera, ze ta fakt nechce.
Zase, pozri sa na to z inej strany, keby spolu chodite a zrazu zacne mat nejake problemy, tak co sa s tebou rozide, aby si ich v klude mohol vyriesit?
S právom zmätená. Ako tu už jedna baba spomunula-akch chlap naozaj chce, ani Armagedin rútiaci sa na Zem ho nezastaví. Neviem, čo si stále namýšľate baby. A najlepšie-daj mi čas a záorveň neviem, čo chcem🤣To vždy, keď príde v živote problém, tak odstaví partnerku, lebo má toho veľa?A ty si tiež nevyslala najleší signál s ním niečo riešiť zadaná-to Ti nenakladám, ale lojálny myž vhodný do vzťahu to tak vidieť proste bude. Zasexovali ste si a to je všetko. Stačí, sk príde žena, ktorá ho zaujala viac ako len v posteli a všetko pôjde bokom a ona bude priorita-pretože takto fungujú muži. Dokazujú to skutkami. A ženy to stále nechápu a končia zacyklené v dobe "má toho veľa, nevie, čo chce" zároveň dúfajú koniec ako v top romantickom filme. Nestačím sa niekedy diviť.
Nepodvádzala si, lebo ste spolu nespali?Tebe by sa ako partnerke páčilo, keby sa Tvoj partner stretával "bez sexu" s osobou, o ktorú má záujem? Asi nie, už by to bola založená téma a ženy mu tomu chudákovi nakladali ako oslovi.
Podvádza sa len sexom? Obaja najprv dospejte až potom riešte vážne vzťahy.
Neboj iste s nou nespava a "len" sa s nou stretáva ako s tebou ked si bola zadaná takze sa nemáš čoho obávať.. Ved ste sa na seba nenamotali pocas toho, ze? 😁
@enmery môj partner o tom vedel, stretávali sme sa všetci traja, boli sme z jednej školy :D takže toľko
@ruxandra on je však taký záhadný, neviem či je to v druhej alebo naozaj ma toho dosť
A ešte sa na tom smej. Super job, on nechcel a nechce Ťa, ty si bola nelojálne ku svojmu chlapovi a zamýšľaš sa nad neprespektívnym mužom, ktorý o Teba nikdy záujem ako ženu nebude mať-len vyplniť dočasne priestor. Ale keď sa potrebuješ poučiť na vlastných chybách, prosím.
@enmery na ničom sa nesmejem, ak si nepochopila tak nevadí nemyslím to nijak zle voči tebe, odbieha sa od pôvodnej témy
No ani ja voči Tebe. Len si mladá a hneď dole píšeš, že nevieš, lebo je taký záhadný. Žiadne záhada-muž keď Ťa chce, vieš to na 200% a si vo vzťahu alebo mu povieš-nemám záujem a nemusíš polemizovať. A to platí, či má 20, 30, 50, či 103.
On toho naozaj môže mať veľa, otázka je skôr či ty chceš byt vo vzťahu s niekým, kto je s tebou, len keď to vyhovuje jemu a keď nie, tak vzťah zabrzdí a ty máš cakat… jasne, treba dať tomu druhému aj priestor a všetko, ale práve tieto náročné obdobia by vás mali spájať a nie oddeľovať… nie je záhadný, len nekomunikuje na rovinu a tak budeš vždy len hádať na čom si
Keby bol z Teba ozaj "hotovy" tak si prenho priorita č.1. Chlap ktory ma o ženu zaujem ,bud pohne celym vesmirom aby s ňou bol alebo ked ma fakt problemy tak by jej povedal uprimne ake aby nemala pochybnosti že cuva. Všetko ostatne su vyhovorky a zadne vratka.
Zahadny muž je buď taký že: 1.ma v hlave inú, 2.nevie čo chce ani poriadne sam , 3. Je zbabelec byt uprimny a hovorit veci na rovinu , 4.on je pre Teba zahadny, Ty si namotana, on až tak nie. Vyber si z toho. Zahadní muži sú najprv sexi a potom sa z toho vykluje vzdy najväčší životný omyl
Je záhadný a nemá čas pretože rieši a chce inú, necháva si ťa v zálohe ak mu to s ňou nevyjde tak bude mať čas. Vyriešila som záhadu. Nemáš za čo 😀
podla mna mu daj chvíľku času s tým že mu vyjadri, že má u teba podporu a keby niečo potreboval si tu pre neho... daj tomu pár mesiacov a ak to bude naťahovať dlhšie alebo sa neozve vôbec tak to ber ako znamenie že sa máš pohnúť ďalej a nebolo to o problémoch