Neviem sa rozhodnut. Chyba mi clovek s ktorym som bola chvilu, nepohodli sme sa a nejak to slo do stratena s tym, ze nam je to obom luto. Tuzim po nom. Chyba mi. Vadi mi ale par veci, velmi vela casu travi s partiou a ma mnozstvo aktivit. Obaja sme tvrdohlavy a nie sme asi pripraveny na budovanie niecoho...ale randit so vsetkym sme chceli...na druhu stranu je tu muz, pekny, ktory je usporiadanejsi na zivot, ma vyriesene byvale veci, je pripraveny na vsetko. Premyslam nad tym druhym, ale laka ma byt s tym prvym asi viac komplikovanym. Chyba mi, potrebujem ho. Dokonca i rozum mi hovoril, ze by to slo. Neviem co robit, laka ma ten druhy, ze by bol fajn, ze by som sa mozno zalubila, ale tuzim byt intimne s tym prvym.Dokonca donho som nemala pocir, ze by som bola zalubena, len ho potrebujem, ta chvila s nim, tych par tyzdnov sposobilo toto. Co mam robit, bojovat so sebou, ci skusit sa ozvat?
cize ani jedneho.
S tým prvým by si mala komplikovaný vzťah. Takže je to jasná voľba, však ako inak, že?
Potrebuješ hlavne dospieť.Lebo toto je trápne a ubohe
To ste sa nikdy nerozhodovali?
@doriiis ?
Nie 😀 Keby miluješ toho prvého tak ti ani nenapadne myslieť na niekoho iného a už vôbec nie sa rozhodovať.
Nie,muži nie sú laky na nechty.A vždy som vedela koho a prečo chcem.
Ty zjavne nie si pripravená na vážny vzťah s nikým este
S prvym ti bude nahovno, s druhym bude s tebou nahovno jemu.
Takze kludne sa ozvi prvemu, uzite si, prejdi si tym narocnym vztahom s nim, a potom budes mozno skutocne vediet co je to chciet seriozny vztah s niekym, ako je ten druhy.
Ako nechápem ťa, keď hovoríš že tam je silná chémia tak načo myslíš na niekoho iného? Asi taká silná nebude ..
@vanilkovazmrzka 😄 ale moze sa to este nejako vykrystalizovat ....v priebehu vztahu, ci uz s prvym alebo s druhym...a preto rozmyslam...no hej, keby sa rozhodujem podla toho, kde ma to tiahne, co chcem viac, idem za prvym
Druhého nechaj na pokoji, zaslúži si niekoho kto bude o neho úprimne stáť a nie brať ho len ako náhradu, nebolo by od teba fér ho naťahovať, že raz sa možno zaľúbiš a myslieť pri tom neustále na toho druhého...predstav si, že by si s niekým bola a tvoj partner by stále túžil po inej, s tebou by bol len preto, lebo tú by nemohol mať a nechcel by byť sám, asi by to nebolo úplne príjemné.. čo sa týka toho prvého, chceš niečo čo nemôžeš mať, ovládajú ťa hormóny, ale vadia ti na ňom veci, v ktorých sa kompromisy robia ťažko, obzvlásť ak ste trvdohlavý, pre niečo vám to proste nevyšlo... že by to šlo, to klameš samej sebe, lebo ho hrozne chceš, ale hormóny opadnú a zostane ti len náročný vzťah a stratený čas.. ešte by ste mohli spolu len spávať, ale na to musí byť povaha, lebo to môže dopadnúť aj veľmi zle... ja by som sa venovala samej sebe a časom určite stretneš niekoho tretieho, s kým bude aj chémia, aj to bude chlap do života
Mne príde, že ty nemiluješ ani jedného, čiže zbytocne niečo riešiť. Nevybrala by som si ani jedného a radšej pockala na niekoho, do koho sa zamiluješ hneď.
Ak mas 20 ber prveho a ber aj antikoncepciu 😁
Kasli na obidvoch a najdi si nekomplikovaneho,ktory ta pritahuje. V ziadnom pripade nie prveho.
@ssimusska nemyslim, len je pekny a viac usporiadany na vztah, bali ma, tak preco by som sa nad tym nezamyslela?!
@fido69 aj to mi napadlo, sex zblizuje
Keď ako píšeš, že ti prvý chýba, túžiš po ňom a potrebuješ ho, tak tu ozaj nieje priestor myslieť na iného snáď nie?
No tak sa vychráp s tým druhým a zajtra nám príď povedať pre ktorého si definitívne rozhodnutá.
@ssimusska ale potrebujem niekoho kto bude pri mne, budeme randit, mat rozne aktivity, budeme spolu v noci...viem ja, ci prvemu nebude preskakovat? Ten druhy posobi byt usporiadany v sebe
@sevrin 😄tak daleko nie sme
Však ešte ani obed nie je, do večera času dosť 😃
Ani jeden.
Prvý ťa síce priťahuje, ale už teraz vieš žeby to bolo komplikované.Ku druhému necítiš nič.
Ani s jedným by si nebola šťastná.
si tu poburila zrele zeny v stabilnych vztahoch....no, nevadi....ono sa to casom vykrystalizuje, ze kto bude "lepsi" pre teba, pokial tam mas k tomu prvemu nejake neuzavrete city, asi ta to bude tahat nejaky cas...
Opakuješ ako sa ti na druhom sa ti páči, že má v sebe vysporiadané a veci z minulosti uzavreté, ale ty mu to isté ponúknuť nevieš a to je tak trochu pokrytecké… byť s ním len preto, lebo niekoho pri sebe “potrebuješ” je voči nemu fakt hlúpe…
@lindous ja myslim, ze mam. Mam vysloriadanypj posledny dlhy vztah, potom prisiel flirt s tym kt.mi poplietol hlavu, nezaradujem ho do kategorie vztah z minulosti, bolo to len nieco zacinajuce a je to cerstve
Prepáč ale toto je troll? Keď nie tak sa ospravedlňujem no pripadá mi to, že si buď moc mladá alebo je to troll.