Čaute. Som mladá baba mám 18 rokov . Poslednou dobou som si však začala všímať že si vôbec neviem nájsť kamarátky. Väčšina pokusov o priateľstvo po čase vyšumí . Nemám takú tú pravú kamarátku ktorej by som sa mohla zdôveriť. Čo sa týka dievčat v mojom veku málokedy nájdem takú s ktorou si rozumiem . Ja niesom na diskotéky ani na veci typu chodiť sa opíjať každý piatok . Veľakrát sa mi stalo že iba s mojej strany sa dostávala nejaká snaha sa zoznámiť. Alebo ma väčšinou iba využívali a ja som skončila ako najhoršia.
Neviem v čom môžem robiť chybu . Niesom dotieravá, arogantná. Snažím sa vždy rešpektovať aj veci čo mne sa nepáčia na tom druhom . Ale z druhej strany sa mi takéto zaobchádzanie nedostáva. Som staromódna ? Alebo sú dnešné priateľstva o tom že na oko kamarátky a za chrbtom vás hneď ohovárajú
@alalajka ja som zadaná už 4 roky 😅 priateľ a kamarátka je niečo úplne iné
Ono by to možno chcelo hľadať cez spoločné záľuby, aktivity, aby ste mali základ, na ktorom stavať. A vtedy aj obe (resp. viaceré) tomu venujete čas a viete sa zosynchronizovať.
To poznám. Nerobíš v ničom chybu, proste si na inej vlnovej dĺžke ako tvoji rovesníci. Ja som si tiež vždy rozumela so staršími ľudmi, cca 8-10r. Ale @madeincssr radí dobre. Hľadaj kamarátky v oblasti svojich záujmov
No neviem či sa kamarátky nejak nepreceňujú. Stačí ti frajer a rodina. Ver mi. A ak má nejaké priateľstvo vzniknúť, tak určite príde ten správny čas a správna osoba. Nasilu sa to nedá.
@hanelka1 mám iba priateľa 🙂 a rodinou sa nebavím. Veľa času som bola introvert a mala som samé toxické priateľstva. Nič nerobím na silu písala som ako to väčšinou skončí.
Vieš čo ja som si tiež nikdy nevedela nájsť kamarátky. Absolútne ma nikdy nebavili párty a piatkové opíjačky. Tiež som sa skôr sústredila vždy na priateľa a najbližšiu rodinu ale ktovie či je to dobré. Žiaľ ja som strašne “náročná” a akonáhle ma niekto sklame nemám už dôveru. Každopádne mám známych ktorí majú strašne veľké partie “kamarátov” a ja by som ani nebola schopná tieto kamarátstva napĺňať. Ani nato nemám čas, energiu ani ma to nebaví sa stále s niekym stretávať, kavickovať a prispôsobovať sa. Tak sa tým už netrápim, možno si ešte nejakú kamošku nájdem 🙂
A často to tak končí so vzťahmi aj u iných ľudí, vôbec si nemysli, že si nejaká výnimka. Vzťahy sa môžu zmeniť šmahom ruky. Buď spokojná s tým, čo máš a netráp sa, čo má prísť, príde.
🤔… tzv. ľudia sa zmenili, žiaľ veľmi a skôr negatívnym smerom. Je mi ľúto, že práve mladšie a mladšie ročníky začínajú/majú s týmto problém… Čo sa týka “môjho” pohľadu na Teba tak si úplne v pohode, si len iná (ako tzv. vàčšina), svojská, originálna a tak je to v poriadku 😉. Rady tu odzneli, začínaš svoj život a máš veľa, veľa času tak nič nesil a užívaj a vychutnávaj si život po “svojom”…
Pekný dník
Keď chceš napíš súkromnú správu, ja som otvorená možnosti spoznať niekoho nového, mám 22, možno zistíme že máme aj podobné záujmy 🙂
Čauko. Ja som presne na tom ako ty a dosť dlhé roky. A teraz je to ešte horšie keď som dostala rozchod na Vianoce. Nie si v tom sama. Ako ti tu písali, nesil to a uvidíš, že časom prídú aj kamarátky, s ktorými si budeš mať čo povedať a nebudeš len ich hračka na voľné chvílky. Ak chceš, môžeme pokecať
Ahoj, kľudne napíš správu ak si si ešte kamošku nenašla 🙂
Nájdi si frajera, ak ešte nemáš. Tomu sa môžeš zdôverovať.