Starká mi zomrela v júni a neviem sa zmieriť stim že už není tu stále nanu mislim starká mi bola ako najlepšia kamoška ktorou sa môžem porozprávať a zdôveriť a neviem sa stim vyrovnať
@timea301196 Chápem
💚 sucitim. Mala som to rovnako. Babi bola najlepšia kamarátka a spriaznená duša. Pomohla mi kniha od E.K Rossove - Svetlo na konci tunela, úvahy o živote a umieraní. Pomohla pochopiť a lepšie prijat, nie zabudnúť. To sa nedá.
@kajka229 vcera peknú myšlienka poslala Silvia Suvadova: ano, je smutne, že človek odišiel, no smutnejšie by bolo, keby si ho nikdy nespoznala. Odchod starkej nemôžeš neprijat, prave naopak, mas dôvod byt šťastná ze si mala tu česť mať takého úžasného človeka v živote a ten čas, ktorý vám bol spoločne dopriaty ❤️ keď mas chvíľku smútku a potrebuješ ju pri sebe, tak jej venuj svoje myšlienky a vmysli sa jej prihováraj, nie je nic zle na tom že spomienka Ti ostala. Ja som taku starku nemala, ani dedka a celkovo až taku blízku osobku nemám, čiže mas dôvod byt šťastná že si zažila taký úžasný vztah 🙂
Je mi ľúto. Poznám ten pocit. Zažila som starých rodičov ktorý tu boli pre nás vnúčatá ...a my sme boli šťastní s nimi s oni s nami. Aj mne chýbajú, žijem zo spomienok a čerpám z nich. Dali mi do života veľa
Mne umrel dedko 13 rokov do zadu a stále som sa s tym nezmierila… stále si poplacem aj ked viem že mu je lepšie