Neviem sa zmieriť s rozchodom

23. sep 2024

Ahojte som rok po rozchode,ktory inicioval moj ex.Milovala som ho,avsak on sa vo vzťahu začal nudit.Priznam sa bola som zúfalá,ponizovala som sa len aby sa ku mne vratil.skoncilo to tak ze si ma vsade poblokoval.Kym ma neblokol,sledovala som ho na soci sietach.Nepisala,len sledovala a lutovala sa.Teraz nevidim nic avsak objavila som ho na profile mojej znamej s nim v objati..Neviem sa s tym zmierit.Strasne ma to zabolelo a teraz pre zmenu "spehujem" ju s tym ze cakam kedy a co nove prida. Zeny pomozte mi.Ja sa s tou celou situaciou ani po roku neviem zmierit.neprejde den kedy si nan nespomeniem.mam zaujmy,sportujem a aj tak.Je to ako droga a uz som zo seba nestastna.

bublinka1426
23. sep 2024

mozno by poradil psycholog. aby to neprerastlo do dakej manie.

pribinak
23. sep 2024

Toto je na psychoterapiu, ale fajn, že si uvedomuješ, že toto v poriadku nie je

mia2906
23. sep 2024

Nepomohol by iný chlap? Aspoň občas cez zoznamku skúsiť rande 🙂😁

viestta
23. sep 2024

@mia2906 dalsi chlap (partner, partnerka) nema byt naplastou na predchadzajuci nevydareny vztah. Bolo by to voci nemu nefer. Nove vztahy sa zacinaju az vtedy, ked je ten predchadzajuci uzavrety a clovek vykroci do buducnosti.

mia2906
23. sep 2024

@viestta toto je síce pekná učebnicova rada, ale možno by je naozaj pomohlo nájsť si nového chlapa a tak by sa prestala tocit v kruhu ...

viestta
23. sep 2024

@mia2906 zufala zena sa naviaze na "kadeco", len aby nejaky bol? To akoze "kadeco" je riesenie? Co ak to bude nejaky cvok, toxicky jedinec? Taky vyresi jej problem?

kittykat22
23. sep 2024

najlepsi liek na staru lasku je najst si novu. Samozrejme ze spehujes a utapas sa ked on sa ma skvelo a ty si sama. Este ta nechal. Komu by to luto nebolo. Ale stracas zbytocne cas. Zacni cvicit, zmen uces, najdi noveho frajera, vybav dovolenku/welnees/sportovy výlet s kamaratkami. Blizi sa zima a Thajsko a Vietnam nam klope na dvere. Skus spravit nejake zmeny a uvidis, bude ti lepsie. Investovat cas do seba a pripadne do noveho vztahu kde uz zostanes a mozno zalozis rodinu bude ovela lepsie straveny cas. Z rucania sa, slz a pocitu sebalutosti budes mat tak akurat depresiu, nadvahu a budes skareda. Uz len to ti chyba. Hlavne pre chlapa, ktory za to nestojí. Pekne otri slzy a povedz si, ze je cas pohnut sa dalej.

stanulienkat
23. sep 2024

Nepisala si uz? Zrus si socialne siete. Nikoho nesleduj. Bolo krasne leto-mala si ho cele vyplnit aktivitami. Kupalisko, bicykel, zmrzka, kava s kamoskou, dovolenka...aby si ho vyhnala z hlavy. Vypln si mysel niecim inym. Chod vencit do utulku ... Ako mozes byt tak silno naviazana?

autor
23. sep 2024

@kittykat22 ja mam pár r pred 50 , boli sme spolu 10 rokov, vyzeram primerane veku a popravde ziadna zmena ma nelaka.za ten rok som bola na 4 zahranicnych dovolenkach prave preto aby som sa dala dokopy.tam bolo fajn ale pridem sem a utapam sa v ziali. Najhorsie je, ze byvame blizko seba cize ho este aj stretavam min dvakrát týždenne.bydlisko zmenit neviem kedze opatrujem rodica.Proste cele zle

dadis
23. sep 2024

Ja ze mas 16 🤡. V 50tke toto robit? Ako vazne? Ved sama musis uznat, ze mas problem. Odfollowuj si aj tu kamaratku a zameraj svoju mysel inam.

kittykat22
23. sep 2024

Mam kamaratku ako ty. Teraz to budu 2r po rozchode. Tiez spolu boli 10 rokov a on si poza chrbat nasiel inu. Zo dna na den bol koniec. Ma to rovnako ako ty. Cestuje, zije a ma psika ale neciti sa naplnena a dookola sa toci v kruhu koli tomu ex. Uz o nom aspon stale nehovori. Nastastie ho ale nema na ociach ako ty. Ale ona ma sialene naroky na muza, tak najst pre seba vhodnu polovicku pre nu je takmer nemozne. U teba by to nemuselo byt tak tazke.
Si niekde na zoznamke? Snazis sa zoznamovat s novymi ludmi? Nechcela by si chodit tancovat? To je taka spolocenska udalost kde sa daju najst ludia.

deti95060810
23. sep 2024

to je povahou....
poznám to. prejde to, len to chce čas. a veľa času.
ani nový chlap by teraz nič nevyriešil.

zooeynka
23. sep 2024

Chyba ti moment nasrania sa na neho za to, ze ta odkopol. Nie ho sledovat ale v duchu ho poslat do pecka a uzavriet to v sebe. On prasi inu a ty fnukas za nim??? Sa otras a viac ho neries, nevyhladavaj, nesleduj. Nech robi co chce.

katik22
23. sep 2024

Klin sa klinom vybíja ;) klišé , ale je to tak.

vorkola
23. sep 2024

Ak, aj nie si veriaca v Boha ,zacni sa aspon strelne modlit...pane Boze pomoz mi najst dobreho manzela ,ale musis byt v tomto uplne tvrdohlava,a neopustat sa, chodit na vylety,zajazdy,aj do kostola, nemysliet na byvaleho, , nevies,kde ta stastie caka,Moja znana, je veriaca tak chodila na omse,dost casto,chodil tam casto jeden krasny chalan, este k tomu Francuz,, .Poznali sa len z videnia z tych omsi. Rada by sa zoznamila, s nim ale ako? A jemu sa tiez ta moja znama z videnia pacila ,ale on tiez nevedel ako sa zoznamit , on Francuz,,slovencina slaba Osud??? Sestra tej mojej znamej predavala byt.Nahodou bola u sestry, ked ,prisiel kupec bytu , A hadaj kto ho kupil,chlapec, s ktorym sa vidavala v kostole, Dnes, hoci on je Francuz,im to klape,jak hodinky. a uz su manzelmi 3 roky a aj krasny asi 2 rocny chlapcek na svete.Nevzdavaj sa,hlavne odputat myslienky, na byvaleho,ked sa mas s nim stretnut,chod inou cestou,nesledovat,ani ju,sport, citaj.Zacni sa o seba starat,oblecenie plet nechty,,Prajem noveho priatela,tohoto by som uz nechcela, ani keby klaciacky prisiel, Ale to som ja

vanilkovazmrzka
23. sep 2024

Mozno by ti pomohlo zoznamit sa s niekym inym. Nezavazne, len si pripomenut ten pocit, spoznat noveho muza. Mozno aj viacerych, uvidis ze existuju aj ini, a aj ini mozu byt skveli.

vorkola
23. sep 2024

@viestta Vsak ten jej to uz uzavrel, autorka pise ze uz zok nefunguju

viestta
23. sep 2024

@vorkola ale ona to neuzavrela

autor
23. sep 2024

Skutočne nemam naladu stretavat sa s inymi muzmi

kittykat22
23. sep 2024

@dadis budes prekvapena, ale ci ma zena 20 alebo 50 tak ta strata lasky a pocit beznadeje zostava rovnaka. A mozno vo vyssom veku je ten pocit smutku este vacsi, ako je tazsie najst partnera ako ked je clovek mlady.

dadis
24. sep 2024

@kittykat22 Ano, smutok je jedna vec, pokojne smutit aj rok-dva, druha vec je, ze sa mu podkladala, prosila, aby sa vratil, stalkovala ho az ju musel zablokovat. Na toto som narazala, to predsa jedna zena, co ma sebeuctu, nikdy nespravi.

kittykat22
24. sep 2024

@dadis ja tieto kecy o sebaucte tak nemam rada. Tak sa snazila zachranit vztah, mala pocit ze jej to stoji za to, tak preto nieco spravila. Nevyslo to. Je cas pohnut sa dalej. Nie vzdy je riesenie zdvihnut urazene hlavu a odist. To su take casopisove kecy. V realnom zivote je ukoncovanie a opustanie vztahov velmi komplikovany vnutorny proces. Nemam rada ked ma niekto pocit - ako ty, ze jednou vetou o sebaucte zmetie 10r trvajuci vztah. To je strasne dlha doba a len tak sa otocit na pate a odist nie je mozne. Ked ty opustis po 10r vztah tak si to vyskusaj. By som ta chcela vidiet.

dadis
24. sep 2024

Vyskusala som. Ok, s tou sebeuctou mas pravdu.

retatka
24. sep 2024

Tieto kecy či máš 15?!No v 50-tke rozchod človek berie určite ťažšie ako keď je niekto mladý.Tam bude ešte tých rozchodov.A v 40-50 tke je sakra náročné nájsť vhodného partnera a to si ľudia veľmi dobre uvedomomujú a preto tie rozchody berú ťažšie .Ale jasné ,sú aj typy čo sa otrasú a idú o dom dálej.Len oni zrejme tie vzťahy neberú hlbšie ale skôr povrchne,je to povaha .Takže chápem ,že tuto pani smúti už rok a zrejme bude aj dlhšie a nechce si pripustiť iného k telu .Často už v tomto veku ,ženy po rozchode ostanú samé aby sa vyhli ďalšiemu sklamaniu .
To stalkovanie a prosenie nepochopím ani ja,no nesúdim .

karolinakr
24. sep 2024

musiš si najsť 35 ročneho milenca divokeho, ktory ti vybije ex z hlavy