Neviem sa vysporiadať s rozchodom

naja85
24. júl 2023

Baby poradte, ako sa pohnut dalej. Som tri mesiace po rozchode a no nie je to dobre. Su lepsie dni a je vela horsich dni,ked ledva fungujem. Najhorsie je, ze neviem konkretny dovod rozchodu,lebo mi neodpisal na spravu a po par dnoch ma jednoducho zablokoval vsade,kde sa da. Bez akehokolvek vysvetlenia.
Ono je to vsetko komplikovane,lebo on je v Rakusku a ja som bola dlhsie na Slovensku, v tom case stvrty mesiac,kde som si zial musela predlzit pobyt z vaznych rodinnych dovodov, co som mu aj napisala,ze neviem,kedy pridem. A na to bol blok. Ako chapem aj jeho,ze takto sa fungovat neda, ale k.rva aspon napisem,ze koncim alebo som si niekoho nasiel. Jak male decko. Vcera som mu napisala na messanger,lebo jak ma zablokoval,tak som ho aj ja v zlosti blokla a na facebooku som bola rychlejsia. Samozrejme ma zablokoval a zas bez odpovede. Nepisala som mu ziadne vycitky,len vysvetlenie mojej situacie a ci si mam kvoli nemu este hladat nejaku pracu poblizku,plus "uznanie chyby",ze cez mobil sa neda mat vztah. Viem,ze sa odstahoval o hodinu cesty autom dalej. No nema zaujem o ziadnu komunikaciu, proste akoby ma vymazal zo zivota. V marci som mu poslala aj nejake peniaze!,nie vela ale ani celkom malo,co ma teraz aj serie,lebo chcem ich naspat. Ked potreboval pomoc,bola som tu prenho a ked ja som potrebovala trochu pochopenia,dostala som blok a kopanec. Lutujem,ze som bola taka hlupa a naivna,lebo uz tam boli skor znaky,ze je to devil.

anjelicek26
24. júl 2023

Ty si mu dala jasne najavo, ze nie si jeho priorita, styri mesiace a Rakusko za rohom a ty mu napises, ze nevies vobec, kedy vlastne vobec prijdes... Ja sa mu vlastne necudujem, ze to takto uzavrel...

syslik81
24. júl 2023

peniaze si mu jasne povedala ci dala? ak dala zabudni na to a zabudni na neho uz sa mu neozyvaj ..casom to prejde ..aj tak ta nemiloval inak by ta len tak nevymazal

colsami
24. júl 2023

Kolko mate rokov?
Ani neviem, kto nakoniec vyhral tu sutaz v blokovani.

Ano cez mobil sa vztah neda mat, ale obaja ste sa spravali nedospelo. Kolko penazi si mu poslala? Ak nie vela, nestalo by mi to za nekonecne dotahovacky. Kasli na to. Bola Tvoja chyba, ze niekomu s kym mas vztah cez mobil posielas nejake peniaze.
Odstrihni sa a zacni normalne zit.

syslik81
24. júl 2023

@anjelicek26 napisala mu ze mala problemy doma... rovnako mohol prist on za nou a podporit ju ... keby miloval vydrzal by aj dlhsie ...

anjelicek26
24. júl 2023

@syslik81 tak zavisi ake problemy... v drvivej vacsine sa Rakusko da otocit aj na vikend, ked sa "chce"... naopak to samozrejme plati rovnako... ale ked mu jasne napisala, ze priority ma doma, tak to uzavrel...

naja85
autor
24. júl 2023

Pokracovanie-mala som vsak ruzove okuliare a motyle v bruchu, a sama nie som dokonala a mam svoje muchy. Len by som chcela vediet dovod,co som mu take urobila alebo ja neviem. A pohnut sa konecne dalej,prestat nanho mysliet. A to nie je len vlastne o nom, tento rok sa mi vsetko kazi,aj v rodine, aj pracu som musela nechat v Rakusku a nechala som tam zaroven vsetkych znamych,priatelov,ktorych som si nasla za 9 rokov pobytu. Trraz pojdem kvoli praci zrejme.niekde inde a zas musim zacat odznova,sama a uz mam svoj vek.Niekedy uz mam toho dost. A tu na Slovensku sa nemam ani s kym porozpravat,kedze som prerusila vsetky kontakty.

naja85
autor
24. júl 2023

V Rakusku sme normalne fungovali, len ja mam aj svoje sny a niektore veci sa nedaju vybavyt za tyzden. A proste sa potom vsetko dosralo-otec dostal porazku. Stacilo mi napisat, ze ci nemozem prijst a prisla by som aspon na tyzden. Ale ked vam ani na spravu neodpise, len blokne? Komunikovat jednostranne nemozem. Ja ho uz neblokujem, co som mu aj napisala, to bolo len v zlosti. A nebolo to z jeho strany prvykrat, a preto som sprosta,ze som s nim bola, s nedospelym deckom. Radsej keby sa bol som mnou povadila a nie takto.

monikkatt
24. júl 2023

@naja85 ten chlap ta nechce, prisla mu vhod situacia ze si musela zostat na slovensku a vyuzil to. Zabudni na peniaze, tie uz neuvidis. A ani jeho. Proste je to debil.
Nakoniec budes rada ze si sa ho zbavila.

deti95060810
24. júl 2023

tri mesiace je už aj dosť... ešte troška vydrž a uvidíš že to pôjde aj bez neho...
e si samozrejme pýtaj naspäť - asi to jediné by ma poriadne štvalo...

domkakvet
24. júl 2023

@naja85 tvoje pokracovanie som uz ani necitala, ako ty chces byt s clovekom, ktory ani nevie vratit peniaze, bud rada ze si sa ho zbavila a ostatne tiez uz ani nekomentujem radsej, neries dovod, nepotrebujes vediet dovod od somara.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
naja85
autor
24. júl 2023

@sheila121 serie ma dovod,ze neviem preco. A aj tie peniaze-ak ma niekoho, preco by som mu mala nejakym sposobom pomahat financovat novu priatelku? A mozno mal niekoho aj vtedy,ked som mu posielala peniaze,lebo mal vraj problemy s najmom. A ano smutim,lebo tam tie city boli a stale su. Blokla som ho v zlosti, lebo uz ma raz z trucu alebo urazenosti zablokoval a potom.zas odblokoval,co som nechapala, co sa.deje. Ale ok,ja tiez nie som pani dokonala.Inak nikoho neblokujem a ani nebudem, neviem,na co to je dobre. Teraz je vsak moderne blokovat sa,ghosting.

thoughtfulweirdo
24. júl 2023

@naja85 Uzavrela by som to v sebe tak, že si sa zbavila človeka, ktorý má problémy s komunikáciou. Verím, že to bolí, si sklamaná aj nahnevaná, ale ja v ňom objektívne s odstupom cudzieho vidím človeka, s ktorým by sa žilo ťažko. Keď nevie povedať/ napísať "chýbaš mi, hnevám sa, že si ďaleko", alebo aspoň "ďakujem a zbohom", časom by sa problémy kopili aj v spoločnom živote. Bez komunikácie zablokuje buď zbabelec, alebo niekto, kto už ťa má v paži. Nepochybujem, že stretneš použiteľnejšieho 🙂

luccija
24. júl 2023

@naja85 uzavri to, ak by s tebou chcel byť dávno by bol.