Neviem sa vymotať zo vzťahu

queenci212
7. mar 2024

Zienky, neviem sa vymotat zo vztahu s muzom. Viem, ze je to pase, uz som snad stratila aj dostojnost no povedzte mi, ako som sa mala vyznat z neho..

P.S. je to dlhsi text, prepacte, mozno aj trochu nejasny, ale je to cerstve a tak to bolo zamotane, ze asi sa potrebujem vyrozpravat 🙂)

stretli sme sa min rok v maji, mal zaujem, bol vsak plachy, ledva sa na mna pozrel, trochu neurotik, no mne to aj imponovalo. Taky muz, co si nepotrpi na vzhlade, iny s akymi som bola doteraz..mal 42, rozvedeny..ja 38, menej skusena vo vztahoch..

nemala som dobre obdobie, komunikovala som na rovinu, bol taky, ze to pozna a ze ak budem chciet tak sa mozem vyrozpravat. Ehmm..no..zijevo Viedni, ja momentalne v NR, boli sme v kontakte takmer kazdy den..chcel prist za mnou, ja som odmietla. prisla potom za nim..prisiel po mna, mal aj darcek, ale zakamufloval to, ze to niekde dostal, ked to chcem..taky plachy, nervozny..ja som cakala s intimitou, az kym som to necitila ze je cas..

bol taky pozorny, akoby si neveril, on chcel a teda navrhol, ze mam k nemu prist, ze ale mam ratat ze to nebude jednoduche, kedze som s nikym nebyvala, ze min. mesiac aby som si aj pracu nasla…ja som nebola pripravena,.neratala som s tym, ani sa mi nepacil, potom som si povedala, ze teda mam uz vek a nemozem byt vyberava, tak som sa snazila nejak udrziavat kontakt, v jeden moment, sa mi zapacil aj..postupne som sa teda odhodlavala…

potom som bola na dovolenke (s rodicmi) v auguste, v niecom ma nahneval, zrusil ma z kontaktov na zoznamke a teda, ze mi praje peknu dovolenku a teda ze aj u neho sa teda meni status..

snazila som sa vysvetlit, no prosto zacalo sa to nejak zamotavat..

potom mal voci mne aj vyznania..

potom sa stiahol, bola som to ja ktora viac vyvijala kontakt, nechcela som o neho prist. bol mi najbizsi priatel. priatel akeho som nemala, bola tam aj vasen, no aj neschopnost priamo komunikovat a vysvetlovat veci.

on akoby sa snazil vyzistit co ja a potom to nejak prisposobival..nakoniec ked si hovorim ze takto to nemoze ist dalej, bola som u neho dlhsie. vedeli by sme fungovat, lenze on to zamietol, ze sa k sebe nehodime..a hovoril ze on uz nechce vztah (zatial co na zaciatku navrhoval, ze on sa postara aj i rodinu, kedze sme sa o tom bavili..no hned potom sa aj zhacil trochu..akoby si uvedomil, ze on sa nechce obmedzovat..vsetko som vsak musrla len hadat)

tak som to uz uzavrela, stal sa z neho taky arogantny muz ako keby. na zaciatku bol iny..

potom sa ozval, ja ze co sa deje, este stale zranena, tvaril sa ze nic, dozvedela som sa ze mal uz inu medzitym..

neviem co sa mne ozyval, asi sa len nudil

potom som si povedala ze sa cez to prenesiem a teda ze by som chcela kontakt ako priatelia, co sme boli. on ze teda ci priatelia alebo nieco viac, ja ze pristelua a on ze ved sk piseme stale takze mame vlastne vztah..

bola som prave u neho,
chcela som sa vyrozpravat.
mali sme intimnu noc, ine ako predtym
nieco sa tam akoby u nho stalo s niekym inym mozno..

no a ja od neho nechcem a nic neocakavam.
ale nechapem co sa to celevlastne udialo.

som strasne zmatena. a on nevie vyjadrit svoje city,
akoby sa chrani pred zranenim..lenze tiez ma nechce,
a potom ma drzi celu noc..

viem, stratila som pritazlivost pre neho..
ale co mam robit, ked kontakty su pre mna dolezite..

zuzanazu85
7. mar 2024

Tiež som zmätená 🤭. Čiže , chce aj keď nechce a nechce aj keď chce? 😁

slovenka753
7. mar 2024

Mne z toho vyšlo že mal záujem. Potom sa objavilo niečo ,lepšie /ine, tak sa orientoval tam. A potom sa ozval lebo to nové nevyšlo. Buď si povedzte ako dospelý že chcete to skúsiť alebo ruky preč. Obaja ste jak pubertiaci trochu

deti95060810
7. mar 2024

ty sa správaš ako keby to bol posledný muž na Zemi... to si ozaj myslíš že už nikto o teba neprejaví záujem?
ja by som s ním ostala kámoška

domkakvet
7. mar 2024

@queenci212 hladaj inde.

januska12323
7. mar 2024

Normálny chlapi sa už minuli?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanielka17
7. mar 2024

Z celeho tohto gulasu so vyrozumela tolko, ze je to totalne emocne nestabilny jedinec, ktory sa v 42 rokoch sprava ako prepubescent, ktoreho zmiata hormonalne tornado. Asi chapem, preco je rozvedeny. Co nechapem je, preco mas zaujem o nieco, co ta uz teraz komplecne citovo vycerpava. Toto moze byt len horsie. Ja by som ho vymazala a blokla.

viestta
7. mar 2024

Ake kontakty su pre teba dolezite? Si az taka zufala? To si nedosla k zaveru, ze ked nie je nic lepsie si dobra aj ty? Kde si stratila sebeuctu, ze nechas so seba robit rohozku?

nazli24
7. mar 2024

Nie si Slovenska ?tazko sa mi číta po tebe lebo píšeš mätúco..a nechápem akoby si bola cudzinka.

tykat
7. mar 2024

@queenci212 to je taky vztah ako na vychode hovorime "kus me podžub, kus me pušč"

lija22
7. mar 2024

nie ste konpatibilni..skusali ste kadejak, nejde to. Proste cosi tomu este chyba. Utni to, nech das priestor dakomu novemu

stanielka17
7. mar 2024

@tykat Vrieskam 😂😂😂😂

mimka1402
7. mar 2024

Máš 38 a nie 20 aby si mala čas strácať čas s takým človekom, s ktorým to nikam nevedie. Pohni sa ďalej a jeho vymaž zo života. Pre neho si iba druhá, tretia voľba...

jaskolka
8. mar 2024

Máš pravdu, je to veľmi zmatocne, co píšeš, mne pripadá, ze ani jeden neviete, co chcete, tak si dajte obaja pokoj.

queenci212
autor
10. mar 2024

Dakujem vsetkym za nestranny pohlad..

Ten clovek ma totalne zmiatol a dostala som sa do takeho cyklu, akoby som bez neho nemohla fungovat. Je to rok odkedy sme zacali kontakt a uz pri prvom mesiaci som si davala pozor, ci vobec zacinat nieco s rozvedenym. Az tak ma zmiatol ze ako rodena slovenka, pisem o citoch ako neslovenka 🙂 ale mozno aj preto ze on slovak nebol..

viem, ze to bol zbabelec, ale viete, zena v mojom veku uz pri tuzbe po materstve ma akosi klapky na ociach..

mozno ste tu take a chapete to?

na zaciatku sa javil ako muz, ktory vie co chce. bola som naivna, totalne som stratila svoju hodnotu a priznavam, stala sa zo mna totalne rozkolisana zena..

ja som len akurat totalne nahnevana na seba, ze som sa s nim “vlacila” takmer cely rok, nechala som to zajst az tak daleko, ze sa citim jak totalna handra, a to som zena, ktora sportovala, mala aktivity, zaujmy..

a chcela by som mozno otvorit temu. ak mozte vas nazor.

CO PRE VAS ZNAMENA KOMPATIBILITA VO VZTAHU

a ake rady by ste mi dali na postavenie sa nohy.
Mne uz sa cas, co sa tyka materstva krati, po 40 si uz netrufam a byt single mum si tiez neviem predstavit..

queenci212
autor
10. mar 2024

@sheila121 no ved toto 🤯

queenci212
autor
10. mar 2024

@jaskolka hej, asi mas pravdu

trinityf
10. mar 2024

Fu toto nie. Ked uz teraz si zmatena vo vztahu, tak co bude potom? Toto nie je laska. Si len zufala. Pises ze si bola aktivna sportovala, tak najdi niekde tu zahrabanu cest a kasli sa na tohto idiota. Vztah nema byt o zmatku.