Neviem sa od neho odpútať

tomaskovamamka
28. mar 2022

Ahojte, s priateľom sa od decembra dookola rozchadzame a znovu dávame do kopy. Potom sa po hádame sme od seba týždeň dva a znova sme spolu. Ja už nevládzem..sme spolu rok a tri mesiace. Jeden deň si myslím ze už som zahojena, že už sa k nemu nevrátim, no prejde týždeň a ja bez neho neviem byť. Dôvody na naše rozchody sú vždy dosť vážne. Napr.ze často niekde v noci chodí a ja neviem kde..neni to žena, niesu to kamaráti, neviem kam chodí..dalsi dôvod, že je výbušný. Poviem jednu vetu, ktorá sa mu nepozdáva a už je oheň na streche. Mam pocit, že napriek tomu aké nezhody medzi nami sú, sme jeden na druhom závislí a to preto, lebo mame skvelý sex. Stale nás to k sebe ťahá ale ja už nevládzem pozerať sa na tu jeho nezrelost.

zmrzlinka2021
28. mar 2022

@tomaskovamamka skus porozmyslat, preco mas sklony zostavat v nefunkcnom vztahu s frajerom.
Kazdopadne sa nezmeni, skus sa spytat sama seba co chces.
Chces sa od neho odputat?
tak ho ignoruj, vymaz zo vsadial a zacni riesit seba, napr. so psychologickou. Pravdepodobne nemas dobre rodinne pozadie, nemas sebahodnotu, si udupana osobnost... ries to

tomaskovamamka
autor
28. mar 2022

@tomaskovamamka ešte dodám, že určite tu budete na mňa niektoré ženy nadávať, no ja tiež často sama sebe nadávam aká som mäkká, že stále do toho idem..mam pocit ze s nikým na svete sa už nebudem cítiť tak ako s ním napriek tomu koľkokrát ma už sklamal..som naozaj hlúpa a naivná?..bola som 6 rokov sama a potom som spoznala jeho..neviem si bez neho predstaviť svoj život

tomaskovamamka
autor
28. mar 2022

@zmrzlinka2021 ahoj, skúšala som to..vsade bol vymazaný hovory zablokované no potom znova nastal ten zlom kedy prišiel za mnou a znova som do toho padla..stale si dookola opakujem ze si život zariadim bez neho, no nedokážem to

sluchatka
28. mar 2022

@tomaskovamamka jednoducho sa od neho odputaj a hotovo. Nekontaktuj ho, vymaz ho z telefonu,vymaz zo socialnych sieti a hotovo. Inak z tjho co pises mivychadza, ze bud ma inu alebo berie drogy. Co je dost pruser, aby si bola s takym clovekom. Zacni mysliet sama na seba a nezostavaj v nefunkcom vztahu ktory ti ublizuje

miadi
28. mar 2022

On je Tomaskov otec? a to od nebo chodis prec a spet ako jojo aj s dietatom ? Koli sexu ? Nejake pomocky si neskusila ?urobis si sama a mas pokoj od blbca.

zmrzlinka2021
28. mar 2022

@tomaskovamamka a čo si myslis zeby ti pomohlo? Napr. kebyze si on najde inu frajerku? Alebo s nim otehotnies a opusti ta on sam?
Vidis v tom riesenie?

daniela2202
28. mar 2022

@tomaskovamamka si mäkká a potrebuješ dozrieť, človek sa učí na chybách

tomaskovamamka
autor
28. mar 2022

@sluchatka inú na 100%nema..ani s kamarátmi nikam nechodí..tie jeho nočné vychádzky ma ničia a vlastne kvôli tomu sme sa aj začali rozchadzat..a drogy..ja s drogami nemám žiadne skúsenosti neviem ako vyzerá človek ktorý berie drogy..ma občas veľké výkyvy nálad ale môže to byť tým?

oli2782
28. mar 2022

Nájdi si iného

tomaskovamamka
autor
28. mar 2022

@miadi on není otec môjho syna..ja som ostala sama s malým a boli sme sami 6 rokov kým som nestretla jeho..pred ním boli nejaké pokusy o vzťah ale vždy som zišla z kratšej cesty..nebola tam práva laska..neodchadzam nikdy od syna ..on chodí ku mne..maly je na nho zvyknutý

tomaskovamamka
autor
28. mar 2022

@zmrzlinka2021 ja by som neprežila kebyže ma inú..neviem si to predstaviť ani žeby som ja mala iného..je to pre mňa nepredstaviteľna situácia

lily14
28. mar 2022

A čo hovorí,kam chodi

miadi
28. mar 2022

@tomaskovamamka jaj takze on sa vracia k tebe..a kde je ked ste od seba?

sluchatka
28. mar 2022

@tomaskovamamka mne z toho vychadza, ze tie drogy berie .. vykyvy nalad, dobry sex, vecerne vychadzky.. co ine to moze byt? Ty si co myslis, ze co robi, ked v noci chodi niekam von?

lily14
28. mar 2022

@sluchatka drogy sa berú aj cez deň nie hh

sluchatka
28. mar 2022

@lily14 myslis ze neviem? 🙂

tomaskovamamka
autor
28. mar 2022

@lily14 tvrdí že sa chodí voziť..ze on ma rad nočnú jazdu..ale on ide na celú noc..potom celý deň prespi a keď som sa ho niekedy pokúšala budit tak je výbušný až agresívny

tomaskovamamka
autor
28. mar 2022

@miadi no doma je u rodičov..oni bývajú vo veľkom dome takže ma kam ísť

zmrzlinka2021
28. mar 2022

@tomaskovamamka preco by si mala mat ineho? venuj sa dietatu, sportuj, studuj.
Vies, je len otazkou, kedy ta ten chlap polozi na lopatky. Uz teraz je vybusny, agresivny, ignorantsky.
Zacni sa venovat sebe a skus citat na webe viac clankou o tom, ako sa mat rada

miadi
28. mar 2022

ty sa nevladzes pozerat na jeho nezrelost ale ze si ho k sebe pustas zas a zas...si tiez nezrela. Tak si snim daj maraton bezpecneho sexu 24h a potom ho posli prec uz navzdy.

tomaskovamamka
autor
28. mar 2022

@sluchatka samozrejme niesom s nim iba kvôli sexu ale ja som ozaj v živote taky dobry sex nemala ako s ním..veľakrát sa stalo ze aj o 3 v noci ma zobudil na sex co sa mi nikdy predtým s nikým nestalo

miadi
28. mar 2022

asi si mladucka a nevyburena :D mna keby o 3 zobudil na sex tak ho poslem vies kde..

oli2782
28. mar 2022

Neviete byť bez seba? Podľa opisu sa mi zdá, že ty nevieš byť bez neho a on si ide k tebe len zatrkať

oli2782
28. mar 2022

@miadi Môj muž o 3tej ani nevie v ktorej dimenzií je😂 a ja spolu s ním

tomaskovamamka
autor
28. mar 2022

@zmrzlinka2021 som v práci od rána do večera..mam náročnú prácu nie fyzickú ale skôr dá zabrať psychike..svojmu synovi venovujem toľko času koľko sa len dá a myslím ze je to veľmi spokojne a šťastné dieťa..vela varím pečiem cvičím..naozaj nemám nudný život..no on ma vždy zlomí a potom večer lahnem do postele a slzy

miadi
28. mar 2022

Ta agresivita ti nevadí cakas az ti jednu treskne ??Ja sa vzdy zamyslam ze preco su zeny s partnerom który je podla ich opisu uplny blb ze je asi Boh v posteli ale vacsinou ani to nie je nic moc.. nie si zvieratko sex je len zamienka..bola si dlho sama a bojis sa samoty. Tak si sa naviazala na tohto trtkosa.

tomaskovamamka
autor
28. mar 2022

@miadi už sa stalo😀neraz som sa prevrátila na druhú stranu a spala dalej😀..a zas taka mlada niesom😀sú aj mladšie😀

tomaskovamamka
autor
28. mar 2022

@miadi je to možné že som sa na nho veľmi naviazala..ja sa dám vždy zlomiť..pride za mnou s prosikom ze už bude dobre ze už má nerani..kolkokrat sa rozplakal a ja vždy uverím..niekolko dní si dookola opakujem ze už to neurobím

tomaskovamamka
autor
28. mar 2022

@oli2782 není to tak..kolkokrat sa mi rozplakal..kolkokrat aj on o mňa zabojoval..ale stále je tam to ale lebo mňa to už unavuje

inana11
28. mar 2022

Berie drogy🤷‍♀️Na niečom fici určite … a máš doma dieta,nemyslím že mu chceš ukazovať že je vpohode prist a odist kedykolvek od teba🤷‍♀️Keď chceš synovi dávať takýto príklad,kľudne pokračuj… a inak mala dom viacej vzťahov kde somto skusala aj po rozchode opäť a nevydržalo,čuduj sa svet,tierozchody neboli len z rozmaru ani v”nástich”🤷‍♀️