Neviem sa ľuďom otvoriť

vik1n4
15. júl 2024

Ahojte baby ja neviem co sa so mnou deje ale cely zivot mam problem sa niekomu otvorit a ked niekoho spoznam zo zaciatku vsetko fajn ale ked zacnem nieco cítiť celkovo sa uzavriem staiahnem sa hanbim/bojim sa vyjadrit city a celkovo veci okolo toho co patrí vo vzťahu..tiez mam problem s nim CELKOVO komunikovat a taktiez mam problem sa s nim vyspat alebo celkovo nejake aktivity ako su bozkávanie proste sa hanbim toho ze tam nieco pokazim ale ked je to jednorazovka s tym problem nemam a proste toto sa mi deje pri niekom ku komu začínam nieco cítiť a neviem co s tym mam spraviť

peti_2005
15. júl 2024

@vik1n4 nepíšeš svoj vek tak sa opýtam: nemala si v minulosti nejaký nepríjemný zážitok a zanechalo to v tebe "blok" ?

vik1n4
autor
15. júl 2024

@peti_2005 praveze nie..preto nechapem preco to tak mam

gribka1
15. júl 2024

A nemáš to jedno? Ak to pokazíš, že sa bojíš a dopadne to zle, tak rovnako dopadne zle, aj ak to neskúsiš a stratíš príležitosť. Tak sa nestrachuj ako to dopadne, ale odovzdaj sa tomu. Nejako to dopadne.

madeincssr
15. júl 2024

@vik1n4 nesilit to. S tym pravym sa nemusis hned uplne otvarat, bozkavat ci spat s nim. Ak to bude ten pravy (a ty prenho), tak to pochopi a moze mu to byt aj sympaticke. Uprimnemu porozpravaniu sa aj o vnutornejsich veciach pomoze aj posedenie na prijemnom mieste pri nejakom drinku (s mierou).

ivangeline
15. júl 2024

Možno prísna výchova v detstve?

vik1n4
autor
15. júl 2024

@ivangeline pochybujem rozvedený rodicia..cize im bolo jedno a ako co je so mnou..som aj rozmýšľala ze to moze byt aj tym ze sa o mna nezaujímali a nechali ma robit si co chcem a tak to dopadlo takto