Neviem sa cez to preniesť

7. nov 2023

Ahojte...nechcem ani radu len sa proste vyžalovať a dostať to niejak zo seba von...ide o to že už počas tehotenstva som mala tušenie že priateľ si s niekým vypisuje a mesiac po pôrode keď odišiel do obchodu a mobil nechal doma túžba zistiť pravdu bola oveľa silnejšia ako zdravý rozum a nazrela som mu do mobilu a to čo som tam našla má depta dodnes... našla som mu správy na WhatsApp ako tam jednej vypisuje že je krásna, kočka reku dobre nerob ženská paniku však môže druhú pochváliť ale potom prišla facka správy typu ako má nedostatok sexu (na čo som v 8-9mesiaci fakt nemala chuť častejšie ako 2 krát za týždeň) a kedy ju uvidí v plavkách alebo podprsenke aspoň na foto to mi už došlo absolútne zle a nemala som silu čítať ďalej...dodnes sa cítim maximálne ponížená a využitá ako taká handra, hnusi sa mi a uvažujem o odchode aj s malým a on si s tou pizdou veselo píše ďalej a pre istotu sem tam vymaže chat aby to nebolo nápadne náhodou

melanta
7. nov 2023

A čo ti na to povedal? Ach ženy, toto je tu takmer denne, urobíte si dieťa ani neviete s kým, až potom zisťujete, že to je pakes. A ešte s ním aj ostávate a robíte mu doma servis. Chúďa dieťa, ani jeden rodič mu týmto spôsobom nebude robiť dobrý príklad do života. Už si mala byť preč od neho. Podaj žiadosť na zverenie dieťaťa do starostlivosti, podaj neodkladné opatrenie aby si dieťa mala ty. Zároveň podaj žiadosť o výživné. A odíď od neho. Je fajn, ak má dieťa oboch rodičov v jednej domácnosti, ale nie za každú cenu. Mať v 8-9 mesiaci tehotenstva 2x týždenne sex a chlap sa bude cudzím ženám sťažovať a vypisovať iným aké sú krásne, no letel by do riti ako raketa. Začni mať trochu hrdosti.

martina803
7. nov 2023

A vie, že ty o tom vieš? Konfrontovala si ho?

macik166
7. nov 2023

Panenka skakava. Chlapom v dnešnej dobe fakt preskakuje.

henriettv
7. nov 2023

A cez čo sa chceš konkrétne preniesť? Šak sa zbal a odíď

colsami
7. nov 2023

Takeho si si nasla a vybrala... Je mi to luto.
Co uz urobis je Tvoje rozhodnutie.
Nie, nie je to normalne.

Planujete aj spolocnu buducnost (svadba a spolocna hypo ci nehnutelnost) alebo sa tehotenstvo 'pritrafilo'?

Je to kazdopadne jedno, vybrala si si zle, tak uz len skrz buducnost Teba a dietata sa zariad sama bez trula, kedze on uz ma "iny vztah".

katkati
7. nov 2023

Že sa sám sebe nehnusí.

lalilla
7. nov 2023

To ma mrzi. Miesto toho aby sa tesil ze s babatka a bol rad ze ma rodinu tak robi toto. Ah drzim ti velmi palce

thereisabear
7. nov 2023

Ak máš kam odísť, tak určite choď. Žiaden zázrak sa konať nebude, ak je tohto schopný.

sense
7. nov 2023

Vie o tom ze ty o tom vieš?

autor
7. nov 2023

@sense nie je v tom že sa mu to darí skrývať

sense
7. nov 2023

Tal ja by som ho hneď konfrontovať. A ak mu to povedať nechceš a nevieš sa cez to preniesť, sú dve možnosti bud budeš trpieť alebo odídeš a začneš odznova

vevapeto
7. nov 2023

Tak ľahko povedať že chod preč, ale kam a hlavne s bábätkom a materskou na účte, to ti už neporadí nikto. Buď si istá, že ak ju nepretiahol tak to určite urobí. Ak ti zahýba teraz, keď máte mat najkrajšie obdobie života, tak ti to bude robiť po cely život. Ak ti bude sľubovať, že viac to neurobí, bude si len dávať väčší pozor.
Ak mozes k rodičom, chod, nehanbi sa požiadať o pomoc. Resp.zostaň ty ak by si zvladala utiahnuť náklady. Rozviesť sa a vybaviť výživné. Ušetríš si roky trápenia.

ankare
7. nov 2023

Somár sprostý. Zaslúžiš si muža, ktorý si Ťa bude vážiť.