Mam partnera a neviem rozoznať kedy klame a kedy nie. Viac x som ho nacapala pri klamstve keďže si nepamätal že už dávnejšie mi hovoril niečo iné a teraz zase niečo iné. A keby som o tom nevedela tak mu to aj uverim lebo to hovoril do učí s vážnou tvárou a presvedčivo :D klamal v tom koľko mal partneriek, klamal o význame jeho tetovania, že si dám kvôli sestre a pritom si to dal spoločne s nejakou kamarátkou. Ešte predomnou. Ale ide o to že klame v takých banalitach. A stále svoje klamstvo sa snaží opodstatnit že klamal lebo sa hanbil atď atď. Keď som sa pýtala či mi pozícia mobil, lebo som nemala svoje pri sebe a chcela som len niečo vygooglit, začal byť prehnane útočný že to je jeho súkromie.. pohádali sme sa kvôli tomu nakoniec mi ukázal, srdce mu bilo ako splasene , písal si tam s troma kamoškami. Pýtala som sa odkiaľ ich pozná, tak že tak v meste sa spoznali. A ja že kde v meste 😃 a on že len tak keď bol sadnúť. A po mojich otázkach sa začal zamotávať, nakoniec priznal že ich pozná z Badoo. Spoznal ich ešte predomnou no ide o to že si píše so ženami ktoré spoznal cez zoznamku a je ich dokonca viac. Nepísali si nič erotické alebo romantické , no písali si dosť o živote a dosť dlhé správy. Mne to prišlo tak či tak zvláštne že také veci by mal predsa rozozberat somnou nie snimi. A toľko mi naklamal že ja mu už v nicom neverím neviem kedy klame a kedy nie. Ďalšia vec nakazil má pohlavnú chorobu , na začiatku vztahu. Keď sme začínali spolu spat, žiadala som ho o to nech si ide urobiť testy pretože už som raz mala zlu skúsenosť. Dusoval sa že je zdravý ako ryba. Po prvom sexe som začala mať problemy. Išla som ku gyn.zistili mi mykozu.
No a si spokojna s takym teliatkom, alebo len hladas odporucania co dalej? Par zien ti tu povie zostan, zopar ti povie aby si ho kopla do prdele a ten zvysok bude premyslat co tymto autorka chcela naznacit. Podla tvojho opisu on patri medzi beznych flegmatickych chalanov,ktory je spokojny s matracom ktory ma,lebo nemusi investovat do ineho,ale to, co mu chyba u teba, si kompenzuje inde. Ak ti to nevadi, fajn.. ak ti to vadi, treba sa pozastavit a premysliet ci po spolocnom pohovore sa nieco zmeni(lo) a ked nie, tak sa zariad ako ti rozum, alebo srdce povedia.
Potom ďalšia vec. To sa stalo asi po pol roku vzťahu. Začalo mu zapachat hrozne z úst. Pýtala som sa ho či nemá kaz. Povedala som mu o tom a on dal zase ten jeho pohľad ako keby o niečom vedel. Povedal že hej že má dve kazy ale že on má strach zo zubarov. Znova ma chytil hnev pretože sa v pohode somnou bozkávať, pchal mi jazyk do úst pritom mal kazy. Ja rozmýšľam že som ja divná že mi také vadí ? Že mi to príde nechutne ?lebo keby ja mám kaz tak sa s druhým nebozkavam. On dobrovoľne mi pchal jazyk do úst hoci vedel že na kazy.
Problém je že ja mu už neverím a mám strach snim spávať, mam strach sa snim bozkávať pretože neviem čo mi tají čo môže tajiť a viem že keby niečo mal tak mi o tom zrejme nepovie.
Povedala som mu že dôvera je zničená. A on že chápe a tak že sa bude snažiť byť už len úprimny ale že on dakedy klame pre "dobro v rodine " lebo vie že to nemusím pochopiť alebo sa boji že čo si budem o ňom myslieť. Mne tieto argumenty prídu choré a neprijatelne... Takže neviem čo na to povedať...
Drží má pri ňom len to že je taký že by mi dal aj modré z neba , vždy sa postara, keď ho o niečo poprosím urobí to , dokonca upratuje. Momentálne som v zlej životnej situácii. Nemám rodičov, mám 20 rokov nemám kde bývať tak bývam u neho. Prenájom si nemôžem dovoliť a hypotéku mi nechcú schváliť. Pracujem. A sťahovala som sa do iného mesta čiže tu poznám iba jeho. Ja neviem čo robiť som úplne v prdeli
Prosim ta, dnes je taky krasny datum, 2.2.,....posli mu sms, ze dovi, dopo, dop...
To mas zapotreby, riesit jeho plesniveho vtaka a cintorin v ustach, naozaj??? Zamysli sa a pis, potom maz, z mobilu, z hlavy. Uz zajtra ti bude krasne a to bez bio hazardu. 🌹🌹🌹
Ani neviem čo ti napísať. Vesmír sa ti už toľkokrát snažil povedať aby si ho nechala v obehu ale ty nepočúvaš.
V tomto pripade by som sa vobec nezaoberala tym, kedy klame.
Pre mna absolutne neseriozny clovek.
No nerozumiem prečo si s ním, keď máš toľko podozrení a evidentne nie si s ním vôbec spokojná..
Avšak musím podotknúť že mykoza nie je pohlavna choroba.. 😳
Koľko klamstiev musíš ešte odhaliť aby ti začala blikať kontrolka?
A ak by niekomu páchali z úst tak sa s ním nebozkavam a nie si nechám ako píšeš pchať jazyk do úst.
A čo sa mykozy týka, tak to nie je pohlavná choroba. On sa síce priznal ze sa nepreliecil ale tu môžeš dostať kedykoľvek aj keď a nikým spat nebudeš alebo budeš používať kondom
Ja som mala takého bývalého, chronický ojebavač 🤦♀️Doteraz sa nezmenil a už sa asi ani nezmení. A klamal fakt v totalnych banalitach napr známy chcel od neho nejaké časopisy ci co o futbale keďže ho hral a on ze jasne dám vám ich pritom ich nikdy nemal 🤦♀️a takéto chujoviny no proste on akoby sam seba presvedčil, že je to pravda 🤷♀️takže ak chceš do konca života počúvať vymysli, zostaň si s ním 🤔
klamár zostane navždy klamárov, ak ti to vadí, rozchod, ak nie, kľudne pokračuj ďalej.
Mimochodom mykozu môžeš dostať aj bez pohlavného styku, tým ťa nakaziť nemusel
Och, dievča, prečítaj si to po sebe, fakt chceš s ním byť, žiť???
To si fakt myslis, ze takyto vztah moze mat buducnost a ze ti s nim bude dobre, zbav sa ho cim skor, ma ta za totalnu blbku.
Co robit? Silou mocou patrat po hocikom, kto nachvilu potrebuje spolubyvajucu na platenie podnajmu. A tomtu to dat zbohom.
Alebo sice horsie riesenie, ale najdi si ineho a prestahuj sa k nemu.
A vzhladom na to, ze si chytila mykozu, tak s nim spavas bez ochrany. Hoci zrejme beries anti, aj tak zacni nastojit na kondome navrch k tomu.
Lebo dat si od neho urobit dieta, to bude naozaj zivotna vyhra.
Kedysi po škole som si hľadala bývanie cez fb skupinu spolubyvajuci, pripadne roommates… určite niečo nájdeš. Byt so serióznymi pracujúcimi čistotnými babami je dobré riešenie
No fuj 🤢
Toto by nebol moj priatel. A mykoza nie je pohlavna choroba, teda v zmysle, ze sa prenasa vylucne sexualnym stykom. Moze to byt normalna reakcia tela na nove mikrobialne osidlenie alebo Tvoja nerovnovaha v traviacom systeme. Bezne po ATB napriklad zeny mavaju mykozu, preto sa preventivne maju brat probiotika.
Papulu mas ty? , lebo ja o nej nepisem.
Ked ta niekto pohlavne nakazi, ako ju, potom bud jemnostpani😂
prosim ta kym si vyriesis byvanie, davaj si obrovsky pozor nech si za ten cas s nim nespravis dieta lebo uz sa nevyhrabes od neho
najdi si bokom nejaku brigadu este ked tak a odkladaj nech mas aspon na depozit ked sa ti naskytne prilezitost ist prec
Povedala som mu o tom a on ostal na mňa pozeral ako keby o niečom vedel. Chytil sa za hlavu a hovorí že ešte mesiac predomnou sa liečil na mykozu a že asi zle užíval lieky lebo si doktorka mu dala na výber že buď myslím že týždeň vkuse alebo tri dni, týždeň pauza a znova tri dni. On to tak bral a že asi to bolo zle. A že on NEVEDEL. Stále len že on nevedel, nevedel. Lenže jeho reakcia vyzerala ako keby vedel. Bolo vidno že si nebol istý. Čiže má v pohode nakazil. Ja som teda začala brať lieky zo spodu také tabletky. A on ma počas toho žiadal sex , že veď cez kondom. Nechápala som ? Veď po tomto mohol byť rád že som bola ešte snim. A hneval sa že prečo nie keď cez kondom. Podotýkam on mu mykozu stále mal a ja som sa už liečila. Dusoval sa že pôjde sa aj on liečiť že pôjde na urológii ale že za ten čas môžme cez kondom. Myslela som že sa mi sníva.