Ahojte mám 22 rokov a príde mi že už v bežnom živote nenaviažem s nikým nejaké hlbšie kamarátstvo ( písanie ,volanie , stretávanie ) mám svojich pár kamarátov ale rada by som spoznala nejakú kamarátku s ktorou by som občas popísala alebo zašla von. V tejto hnusnej dobe sa dá ťažko niekto úprimný nájsť kto Vás ma naozaj rad a zaujíma ho ako sa máte a neni falošný .
Nie je to také čierno-biele 😊 ja som napríklad našla neskôr moje spriaznené duše, s ktorými som v kontakte takmer každý deň (a niektoré som poznala dávno, lebo boli sme len známe, až časom sme sa stali kamoškami).
A naopak, priateľstvá, ktoré som mala okolo 20tky a myslela som, že to spolu dotiahneme do dôchodku, zanikli. Lebo ľuďom sa mení život, priority, každý sa nachádza v živote niekde inde.
A stále existujú ešte úprimní a nefalošní ľudia, len niekedy je problém zistiť, ktorí to sú.
@tulipan30
V prvom rade zmen svoj pohlad na zivot. Doba vobec nie je hnusna, zijes takmer v zlatej klietke. Je vela ludi, ktori tuzia po uprimnych kamaratstvach, ale netuzia si na krk zavesit toxickeho usomraneho cloveka
Ak si systemsticky nedokazes najist priatelov problem nemusi byt iba v"celom svete" ale skor v tvojej povahe
Ahoj ja veľmi rada s tebou popíšem tiež si hľadám kamošku ktorá není falošná ale naopak úprimná ..ak ti nevadí že som z východu aspoň písať si môžme ..
Kľudne napíš 🙂 budem veľmi rada