Ahojte,dnes som rozprávala ráno s pani učiteľkou v škôlke a toľko hlúpych veci,čo som ani nechcela,som jej povedala.Uplne som zo seba urobila divného človeka.Inak siyslim,že s priateľmi viem komunikovať...Úplne sa hanbím,
Vediet komunikovat je zručnosť, ktorú sa treba naucit a hlavne ju treba trenovat small talkami s cudzimi (predavačka, Kurier, poštárka, sestrička, notarka, rodičia na ihrisku, servisak,..),… trenovat sa dá všade. Ber to tak, že si si s učiteľkou dala trening a aspoň vidis, v com sa musis zlepšiť 🙂 inak niektorí rodičia vo whatsapp skupine tiež majú gramatiku, že by si nepovedala, že majú skoncenu zakladnu skolu, takze pani učiteľky sú zvyknute na všetko. Určite sa pani ucitelka nebude pozastavovať nad tým, čo si za divného človeka 🙂
To je úplne v pohode. Aj mne sa to stáva, že počas rozhovoru loadujem a cítim sa, že som hlúpa 🤣🤣🤣
@tramtada31 no,že sa so mnou nedá komunikovať,to som veru predviedla
@candii áno,akože prietrž zbytočných nepremyslenych slov u mňa.Tak,že sa niekedy aj cudzí rodičia pozrú mojím smerom,že či ozaj🫣
@tramtada31 no veď to,len mám pocit,že aj keď sa snažím seba regulovať,je to silnejšie,než ja
@kamatopo ach,vďaka,trocha poteší ☺️
Ja som presne taka ista. Ked idem nieco vybavovat, vzdy si musim pripravit co poviem, lebo ak by som improvizovala, to je katastrofa. Ale snazim sa pracovat na sebe, len je to tazke.
@ivanakal no veď to,ja čo na srdci,to na jazyku a dnes som mala pocit,že som už dosiahla takmer strop ,sú ešte možno rezervy🫣
Podľa mňa sa to stáva, ak je človek v zhone a chce rýchlo veľa toho povedať.
to sa aj mne stava ... a take sprostosti nataram 🤐 a 500x som si povedala, ze uz budem radsej ticho a len sa nieco zdvorilostne opytam.. a figu...
Niekedy mam napr. pocit, ze my chyba dostatok vykecavania sa a potom sa vyrozpravam kade tade :DDale niekedy je to fakt, ze rozoberam s ucitelkou nieco ohladom dcery a uplne nezmysly posplietam co uz ani ja nechapem... hlavne ked ma nejakou diskusiou zaskoci, ze proste "nic som nechcela riesit, a zrazu sa riesi". SOm na to totalne nepripravena :D
Doesnt matter. Nobody give a shit.
Cela ja 😂 Nic si z toho nerob. A co take si natarala? Nech sa zasmejeme 😀
Zaujímalo by ma čo konkrétne tárate. Dajte nech sa zasmejeme. 😁
@simca06022011 presne,väčšinou,keď som pripravená byť viac ticho
Oki 😁👍🥂
@evaachesa 🫣
@evaachesa 😀
To je úplne v pohode. Takých nás je viac🙃ved nič sa nedeje
Ja som tiež nemožná, buď jedno slovné odpovede alebo nie som schopná dať dokopy jednu normálnu vetu alebo nejakú jednoduchú vec vysvetľujem úplne zložito a obšírno.
To sa stava aj mne. Pomaha mi ked hovorim pomaly.. menej sa mi pletie jazyk a netrepem tolko somarin 😂
Choďte do práce,ste ma materskej?
@ksenia16 niečo také
Musíte sa vrátiť do práce lebo ste už rozprávať zabudli
Vitaj v mojom svete:D
Nic si z toho nerob, ja tiez nie. Ved pozri sa na moje komentare.
To nič, aj mne sa vie popliect jazyk vždy, keď sa bavím s autoritou🤣🤣🤣. A potom, keď to spätne premietnem v hlave smejem sa na sebe čo zo mňa vyliezo. Je nás viac😉.