Neviem komunikovať

16. okt 2024

Ahojte,dnes som rozprávala ráno s pani učiteľkou v škôlke a toľko hlúpych veci,čo som ani nechcela,som jej povedala.Uplne som zo seba urobila divného človeka.Inak siyslim,že s priateľmi viem komunikovať...Úplne sa hanbím,

kamatopo
16. okt 2024

To nič, aj mne sa vie popliect jazyk vždy, keď sa bavím s autoritou🤣🤣🤣. A potom, keď to spätne premietnem v hlave smejem sa na sebe čo zo mňa vyliezo. Je nás viac😉.

tramtada31
16. okt 2024

Vediet komunikovat je zručnosť, ktorú sa treba naucit a hlavne ju treba trenovat small talkami s cudzimi (predavačka, Kurier, poštárka, sestrička, notarka, rodičia na ihrisku, servisak,..),… trenovat sa dá všade. Ber to tak, že si si s učiteľkou dala trening a aspoň vidis, v com sa musis zlepšiť 🙂 inak niektorí rodičia vo whatsapp skupine tiež majú gramatiku, že by si nepovedala, že majú skoncenu zakladnu skolu, takze pani učiteľky sú zvyknute na všetko. Určite sa pani ucitelka nebude pozastavovať nad tým, čo si za divného človeka 🙂

candii
16. okt 2024

To je úplne v pohode. Aj mne sa to stáva, že počas rozhovoru loadujem a cítim sa, že som hlúpa 🤣🤣🤣

autor
16. okt 2024

@tramtada31 no,že sa so mnou nedá komunikovať,to som veru predviedla

autor
16. okt 2024

@candii áno,akože prietrž zbytočných nepremyslenych slov u mňa.Tak,že sa niekedy aj cudzí rodičia pozrú mojím smerom,že či ozaj🫣

autor
16. okt 2024

@tramtada31 no veď to,len mám pocit,že aj keď sa snažím seba regulovať,je to silnejšie,než ja

autor
16. okt 2024

@kamatopo ach,vďaka,trocha poteší ☺️

ivanakal
16. okt 2024

Ja som presne taka ista. Ked idem nieco vybavovat, vzdy si musim pripravit co poviem, lebo ak by som improvizovala, to je katastrofa. Ale snazim sa pracovat na sebe, len je to tazke.

autor
16. okt 2024

@ivanakal no veď to,ja čo na srdci,to na jazyku a dnes som mala pocit,že som už dosiahla takmer strop ,sú ešte možno rezervy🫣

unicornlady
16. okt 2024

Podľa mňa sa to stáva, ak je človek v zhone a chce rýchlo veľa toho povedať.

simca06022011
16. okt 2024

to sa aj mne stava ... a take sprostosti nataram 🤐 a 500x som si povedala, ze uz budem radsej ticho a len sa nieco zdvorilostne opytam.. a figu...
Niekedy mam napr. pocit, ze my chyba dostatok vykecavania sa a potom sa vyrozpravam kade tade :DDale niekedy je to fakt, ze rozoberam s ucitelkou nieco ohladom dcery a uplne nezmysly posplietam co uz ani ja nechapem... hlavne ked ma nejakou diskusiou zaskoci, ze proste "nic som nechcela riesit, a zrazu sa riesi". SOm na to totalne nepripravena :D

astronaut321
16. okt 2024

Doesnt matter. Nobody give a shit.

11bodka11
16. okt 2024

Cela ja 😂 Nic si z toho nerob. A co take si natarala? Nech sa zasmejeme 😀

evaachesa
16. okt 2024

Zaujímalo by ma čo konkrétne tárate. Dajte nech sa zasmejeme. 😁

autor
16. okt 2024

@11bodka11
@evaachesa možno neskôr,ešte je to čerstvé🫣🤔🤗

autor
16. okt 2024

@simca06022011 presne,väčšinou,keď som pripravená byť viac ticho

evaachesa
16. okt 2024

Oki 😁👍🥂

autor
16. okt 2024

@evaachesa 🫣

autor
16. okt 2024

@evaachesa 😀

otvorena
16. okt 2024

To je úplne v pohode. Takých nás je viac🙃ved nič sa nedeje

svokrinjazykmonika
16. okt 2024

Ja som tiež nemožná, buď jedno slovné odpovede alebo nie som schopná dať dokopy jednu normálnu vetu alebo nejakú jednoduchú vec vysvetľujem úplne zložito a obšírno.

monikkatt
16. okt 2024

To sa stava aj mne. Pomaha mi ked hovorim pomaly.. menej sa mi pletie jazyk a netrepem tolko somarin 😂

ksenia16
16. okt 2024

Choďte do práce,ste ma materskej?

autor
16. okt 2024

@ksenia16 niečo také

ksenia16
16. okt 2024

Musíte sa vrátiť do práce lebo ste už rozprávať zabudli

sashulla
16. okt 2024

Vitaj v mojom svete:D

peknyvladko
17. okt 2024

Nic si z toho nerob, ja tiez nie. Ved pozri sa na moje komentare.