Kavičková ranná téma... nejako zvlášť ma netrápi,skôr tak na zamyslenie...mám partnera vyše dvoch rokov,sme v zrelom veku,čiže nehrozí zakladanie rodiny ani nič podobné...len v poslednej dobe dosť premýšľam nad tým,čo vlastne sme? Stretneme sa párkrát v týždni,keď sa nám chce,akože vcelku fajn, no čím ďalej, tým viac sa naše stretnutia zužujú len na kavickovanie,pokec, prechádzky,spoločné aktivity,no už sa akosi vytráca sex...on moc aktivitu nevyvinie a ja to už vnímam len ako také kamarátstvoo,on sa s tým nestotoznujee ale cítim to tak....tak sa chcem opýtať žien...vadilo by vám,keby ste mali čas aj priestor a napriek tomu by ste vedľa seba len tak presedeli večer čo večer bez sexu??? (Sex Max raz do týždňa pričom spolu vieme byť aj každý den) Mám to brať ako kamarátstvo alebo čo? Voči mne a plánovaní aktivít je aktívnejší on, je spokojný takto a vyhovuje mu to...ja neviem,no mám pocit,že ako muž by mal chcieť viac a viac po mne túžiť....ako kamarát teda fajn,no už má začína svojim správaním odpudzovat,keďže po mne netúži,nepovie to,nenapíše to,nič....
@sapetka bavili sme sa o Tom,z jeho strany problém nikde....mne skôr ide o to,či je normálne,ak s muž má príležitosť na sex aj každý deň a on kľudne bude sedieť vedla.zeny len tak na riti s tým,že mu to stačí....
Prečo by mal chcieť muž viac? Myslíš si, že všetci muži fungujú na prvej čakre? Skôr je to problém teba, nie jeho.
@maialeo veď preto sa pýtam tu....napr. situácia...sme spolu v posteli...ja vyviniem aktivitu a častokrát odpoveď je "inokedy....dnes nie...ani to neskúšaj...buď len tak vedľa mňa...." wtf?
vek? sex raz do týždna nie je málo a vzťah len na tom nestojí.....sexovať každý deň? to si hladaj dákeho zajačika.....máš viac ako mnohé iné ženy,no ale ako myslíš.....
No neviem mne to príde úplne normálne.. s mojím teraz už mužom sme spolu byvali od prvého rande v mojom byte, mali sme 21 a 23r, sexovali sme tak možno.raz za týždeň.. môj muž nikdy nebol ako aktívny kralik 😅 (neviem to inak opísať jednoducho, neurazajte sa zas tie co.sexujete denne) nevidím nič zle na tom, keď ľudia proste len trávia čas spolu a nemusia kazdu voľnú chvíľu zakončiť sexom.. niekedy sme dokonca len tak ticho a nepríde mi na tom nič divné, hoci ľudia s inou povahou by možno už hľadali za našim vzťahom nejaké problémy..
@janinah no pred nejakym časom sa nechal počuť,že sex 2x/týždenne je mu málo...dozvedela som sa to,on o to nevie....a keď ho moze mať aj každý den,tak vlastne nechce....proste si myslím,že s inou by to dal a mňa má len ako istý objekt na zabitie nudy,čo by mi nevadilo vôbec,no len potom by som si ten sex nahradzala s niekým iným...tak mám dilemu,či je to normálne alebo mám proste vyššie nároky
Čo myslíš tým "v zrelom veku"? Tému si založila anonymne, tak sa nemusíš hanbiť uviesť váš vek. Keby ste boli manželia,žili by ste spolu a spali spolu v jednej posteli každú noc, myslíš, že by ste mali sex každú noc? Alebo, že by ste mali mať? Podľa toho, čo tu tak v poslednej dobe čítam, raz do týždňa je ešte super.
@h2 máme tento rok obaja 42....zámerne sa vyhýbam tomu,aby sme boli často spolu,lebo mňa stereotyp ubíja a rada by som v jeho očiach ostala čo možno najdlhšie ako ta,ktorá mu chyba a.nie lezie na nervy v dennom spolužití....preto aj na ten sex sa dívam inak...myslím,že by sme si ho mali užívať viac a častejšie,keďže nie sme zaťažení žiadnymi starostami ani spoločnými problémami denného kolobehu...že tá túžba by tam proste logicky mala byť vyššia....
Hm, ste spolu 2 roky a Ty sa zámerne vyhýbaš tomu, aby ste boli často spolu? No neviem, my sme s mužom 15 rokov a snažím sa, aby sme boli spolu čo najčastejšie. A to sme v "zrelšom" veku, než vy. 😀 Možno to, čo Tvojmu priateľovi chýba, je práve tá blízkosť, spoločne strávený čas bez stresu, či niečo bude, proste len tak v kľude a pohode stráviť večer, oddýchnuť si, uvoľniť sa...
1x do týždňa je myslím normálne aj u oveľa mladších párov. Asi by som naňho moc netlačila, keď ho do toho budeš nútiť bude to chcieť ešte menej. Keď to jemu stačí a tebe nie tak si zaobstaraj nejaké pomôcky a uži si to sama. Myslím, že ak ti hovorí stále že si krásna a že ti to pristane a nepozerá po druhých tak je to dobrý chlap.
a to, že nejakému vášmu kamošovi pri pive povedal,že sex 2x do týždna mu nestačí sú len chlapské reči, to nemožeš brať vážne, tak asi ty máš vačšiu chuť ako on, to sa stáva, ved mu povedz, že či si možeš nájsť ešte nejakého zajaca na sex, ked jemu sa nechce a uvidíš, čo ti povie, možno mu aj chuť príde 😉
@retatka áno,nie je o sexe,veď ja súhlasím,žiaľ čím som staršia,tým viac cítim,že pokiaľ ten sex chyba,tak sa od partnera vzdalujem pocitovo...neviem to ovplyvniť,proste to tak cítim... akonáhle príde do cesty nejaká.situacia,alebo prevládne jeho pohodlie,tak moje city k nemu chladnú a to rapídne a to až tak,že ho nemusím vidieť aj ďalší týžden...proste nie som na neho nahnevaná,ani sklamaná,len nepotrebujem ho vidieť a nechýba mi...ten sex je pre mňa z tohto citového pohľadu veľmi dôležitý...
@ina009 vôbec nič také mi nikdy nepovedal...make Up mam raz silný, raz nevhodný, raz taký,raz onaky, všetko iné, len nič čo je pekné a že som pre neho pekná alebo že mi niečo pristane mi v živote nikdy nepovedal...on je celkovo taký chladný psi cumak...a preto ho beriem celé roky s rezervou...neprepadam citom
@h2 áno,on to takto pomenoval...no len sa pristihnem občas pri Tom,že mňa to začína nudiť
On je chladný psí čumák, Ty príliš neprepadáš citom, keď s Tebou nechce sexovať, tak Ti nechýba a nepotrebuješ ho vidieť, on Ti nikdy nepovie nič pekné a práve naopak Ťa ešte kritizuje, on Tebe nestačí sexuálne, ale vlastne Ťa celá táto téma nijako zvlášť netrápi... Pýtam sa, prečo ste vlastne spolu?
Tak si najdi mladého zajačika na sex a tohto si nechaj na kávičkovanie.
No a teba by teda najviac bavilo ak by ste mali čo najčastejšie sex, nie sú žiadne iné aktivity, ktoré by ťa nenudili? (Píšeš že aktivity vymýšľa on)
ved tak sex raz za tyzden nie je az tak malo :DD
A ked citam celu tuto temu dalej, tak vies co.. toto nie je ani vztah, ani laska, ani len to kamaratstvo.. to je iba znamost s vyhodami asi. Alebo on je proste taka povaha a tebe to stacit nikdy nebude, tak na co to hnat inde.. uzi si ak chce, nedaj sa kritizovat, pokecajte, posexujte.. ale necakala by som nikdy nic viac. Moja otazka pri tych kritikach by hned bola, preco je teda so mnou ked mu nic nie je dobre a nikdy nie som dost pekna, vhodne namalovana pre neho atd :D mna uz len z toho ze by to komentoval porazilo.. moj vzdy komentoval nechty, lak a co ja viem co...
@jana_eyre_2 ako ja tie aktivity s ním v pohode absolvujem (keď mám čas),len mňa napr. Nebaví také to vysedávanie doma na gauči,to vtedy už viem,že radšej budem doma sama,ale nechce sa mi s ním byť "na gauči" a nic
Tak ale potom si myslím, že z tvojej strany to asi nejaká veľká láska nebude, nie? Podľa mňa zdravý vzťah je aj o tom, že ľudia spolu trávia čas aj len tak na gauči.. proste ho berieš ako súčasť a nemáš potrebu byť radšej uplne sama..
Nechcem Ti brať ilúzie, ale väčšina chlapov po 40-tke má polihovanie na gauči pred telkou ako najobľúbenejšiu činnosť.
Mate nejake spolocne plany do buducnosti? Bavili ste sa, co od vztahu ocakavate? Lebo vek uz na to mate. Ci nahodou toto nie je problem. Ci nie si sklamana, ze sa k nicomu nema. Alebo chcete navzdy len takto spolu randit?
Kedze ste spolu este len 2 roky, ma 42, 1x do tyzdna sa mi zda malo. To, co rozprava pred kamaratmi, to sa mozno len chvasta, to vobec nemusi byt pravda. Ale nemoze mat napriklad inu? To ma napadlo, ked ta stale kritizuje, ked sa mu na tebe nic nepaci.
mne to nepride az take divne, nakolko s mojim muzom mavame tiez sex len tak raz do tyzdna. obidvaja toho mame vela a respektujeme sa navzajom. no narozdiel on po mne tuzi a vidim to. ty opisujes, ze to moc nepocitujes. tak on to mozno az tak vyjadrit nevie.
Zmenilo sa to alebo to bolo vzdy tak? Ja ta chapem. Ako v 10 rocnom vztahu s muzom a detmi je sex raz za tyzden ok, ale takto? Aj mne by bolo malo. A ak necitis tu tuzbu od neho, to nepotesi, to poznam. Ja to mam tiez podobne, nie su intimnosti, stracam napojenie a city chladnu. Asi ste si proste libidom nesadli a mala by si hladat o dum dal. Myslim, ze ak si to po sebe precitas, co si napisala, tak to uz vies aj ty 🙂 drzim palec.
Myslim ze otazla na partnera