Mam frajera mame 2 rocny vztach ja som urobila dost zavazne chyby v nom no su stare a stale mi dal sancu za co som vdacan no ta posledna chyba bola najzavaznejsia. Pisala som s chalanom no poslala som si snim aj ityvnejsie fotky na to sme sa rozisli a na koniec sme sa dali znova dokopy. No ja blba som sla za tym chalanom do ineho mesta a tym som mojmu frajerovi velmi ublizila a neviem vlasne preco som to vlasne urobila mala som daky skrat v hlave . No na to sme sa rozisli a dali dokopy . No to bolo asi 5 maja a zrazu z nicoho nic zacal po asi 4 tyzdnochze ze straca city kazdou hadkou medzi tym sa mu pacila ina atd to sme rieaili a znova bolo vsetko vpohode a teraz v stredu sme sa rozisli lebo on nevie co chce a proste ze potrebuje cas a ked som sa ho pytala ze ci si je 100% isty svojim rozhodnutim tak mi povedal ze nie je ale ze proste potrebuje cas a stale mi pise dobre rano dobru noc raz mi napisal ze ma strach ze sa nebudem chciet vratit . Potom raz sme si cez den vobec nepisali a prisla mi od neho sprava ze ahoj , amm chcem sa spytat ako bolo v skole ja som sa ho na to opytala ze ako si to mam zobrat a on na to ze sa stara a ja ze ci to chce akusit a on ze nevie ai chce no chce len ai neni 100% a teraz je to tak ze mi povedal akp to chce on a ze nevie ci ma chut sa do toho vracat ja mu chcem dat ten cas ale on mi stale pise a stale daco . Ma ma na pozadi , ma gumku ma naramok ma proste vsetko tak ja uz neviem co mam robit
Ach deti.. este dobre, ze ma naramok a aj gumku - nemnozte sa.
@terabasket zlaticka a kolko mate rockov? Ste na fb stale vo vztahu alebo ako?
@danica2711 od 14 ale dobre
@really8 mame 17 len uz fakt neviem co robit
@terabasket dievca zlate povenuj sa bezpecnosti na internete akekolvek fotky ktore posles mozu byt zneuzite a raz ti poriadne zneprijemnit zivot. a to myslim dost extremne zneprijemnit zivot aj po mnohych rokoch. nerob to nikdy. na vztahy mas este cas ocividne na ne nie si zrela pretoze ako sama pises robis chyby a dost zasadne. na vztahy treba aj dozriet.
@terabasket pozri takto vztah nema vyzerat. Ani z jednej ani z druhej strany. V 17 je to asi velmi tazke uvedomit si to a nechat to plavat. Minas len energiu a cas na nieco co nema vyznam.
@terabasket voľakedy bola linka dôvery pre deti. Skús si pýtať radu tam a nie medzi mamičkami na MK.
@terabasket
vy mate 17 a nevieš co robiť??
Ja teda čumím, neviem ci sa mam smiať ci plakať. Drbnuti ste obaja, to poprve. Ty nevieš čo od radosti, zahybas mu kde môžeš a on zakomplexovany. Neverí si, že je schopný najst niekoho tak nevie odist.
Ja byt nim ta kopne do prdele hneď. Polial už teraz skaces od jedného k druhému, nebudeš teda ziadne terno. Podla vyjadrovanie tiez nie. Sustred sa radšej na školu a budeš mat šancu najs nirmalneho xhlapa. Ale najskôr dospej
.
Vysvetlí mi niekto celý príspevok? Lebo ja mam guláš v tom, s kým autorka bola, je a chce byť.😮
Alebo takto - autorka, vykašli sa na celý "vzťah" lebo ty na vzťah absolútne ešte nie si pripravená
@terabasket moja, možno fyzicky máte 17, ale mentálne to nevyzerá ani na 13. S týmto "vzťahom" nerob nič, ani s chalanmi nerob nič, lebo kým trochu nedospeješ, nerobíš sama sebe aj ostatným viac škody než osohu
Hlavne máte obaja dozrieť, ste ako deti.
@terabasket nie si pripravena na vztah.
@really8 dobre dakujem
2-ročný vzťah? Od 7. triedy na základke? Radšej sa venuj slovenskej gramatike a štylistike...