Neviem čo bude ďalej

30. dec 2023

Ahojte, chcem sa spytat na vás názor a možno sa aj vyrozprávať. Mám 33, priatel 30. Od 26. do včera som bola u priateľa, byva v inom meste. Sme spolu priblizne mesiac, mala som tam byt do noveho roka. Stale si na seba zvykame, no tento vikend už vsetko na mna doľahlo. Od rana do vecera bol na mobile, rano na miesto dobre rano hned chytal mobil do ruky, v priebehu dna taktiež, hral hry a podobne. Povedala som mu, že mi to vadi, ma chvilu prestal a potom sa opäť k tomu vrátil. To bol jeden z problemov, čo sa týka ďalších asi aj tých horších bolo, že som necitila z neho, že je rad, že som tam, on totiž veľmi nevie prejavovať city, aj mi to povedal, že mu to trva dlhšie, no cely tento cas čo som tam bola bol o tom, že ja som mu prejavovala náklonnosť, pohladkala ho a on to len bral no nedával spat. Nehovorim, že sa tomu bránil, ale neurobil nič sam od seba a potom mi len behali hlavou rozne myslienky, že preco vlastne, či sa niečo deje a podobne. Tak včera rano som to už nevydrzala a povedala mu to keď sme opäť vstali a chytil mobil do ruky. On ale vôbec podľa mna nepochopil čo som tým myslela, povedal mi, že on mi inak prejavuje, že ma ma rad no keď som sa spytala ako ostal ticho. Tak som si zbalila kufor a odisla na stanicu, že pojdem domov, lebo už som to s nim nezvládala, pomedzi to mi pisal kde som, bal sa o mna, hladal ma po meste a paradoxne prvýkrát som videla na nom, že mu naozaj na mne zalezi a ma ma rad. Chcel aby som mu napisala že som dosla v poriadku domov, vecer som mu napisala, poďakoval mi za to, že som sa ozvala a od včera žiadna komunikácia. Vlastne sme to nijako neuzavreli a ja neviem čo teraz vlastne dalej, či mu došlo, čo som mu včera hovorila.

sella38
30. dec 2023

Nic mu nedoslo. Ste spolu mesiac... neviem, takyto knicomuchlap.... zavri, zamkni, zahod fotku, vymaz z FB a slus 🙂

egonsk
30. dec 2023

nie, nedoslo mu to a asi ho len mrzi, ze prisiel o novorocny sex. Nechcem ti do toho kafrat, ale myslim, ze ak chces najst partnera na cca svojej urovni, tak skor sa pozeraj aspon vo veku 35-40, lebo mladsi od teba tazko bude uz rozmyslat ako ty.

zmrzlinka2021
30. dec 2023

Ak si to tak zhrnieme:
- zavislý na mobile
- nevie prejavovat lasku tak ako to ty potrebujes
- od včera ani múúú ani búúú (ako my hovoríme 😉 )

Za mňa tiež nie štastne riešenie príst k niekomu domov, s kým chodím 1 mesiac.

sense
30. dec 2023

Bud rada ze sa to tak rýchlo ukázalo ako to vo vašom vzťahu bude a kde ma priority

zmrzlinka2021
30. dec 2023

@egonsk
Nesuhlasim s tym vekom. To nie je o veku. Poznam muzov, ktori sa pomaly zenili vo veku 22-25 rokov (Môj az ako 27 ročný dedulko) a už v tom veku to boli proste muzi, boli zreli, uvazlivi, rozumni, ohladuplni, citlivi atd.. - pravdaze kazdy ma fungujucu rodinu dnes. A naopak poznam chlapov, co sa uz blizia k 40 a mentalne sa zasekli ani neviem kde...

egonsk
30. dec 2023

@zmrzlinka2021 z pohladu seba ako praktickeho chlapa by ma praveze potesilo, keby do noveho roku mozem vkrocit s novou laskou, lebo ako sa vravi, ako na novy rok, tak i po cely rok. 🙂 Takze napad to vobec nebol zly, len to dipadlo tak, ze ruzove okuliare zlozila skor, ako by sama ocakavala.

monikkatt
30. dec 2023

Myslim ze sama citis ze to nebolo to prave orechove. Po mesiaci by mal visiet na tebe, nie na mobile. Kasli na to.

zmrzlinka2021
30. dec 2023

@egonsk Lepsie teraz, ako ked bude buchnuta na totalku.. par dni sa vyplace do vankusa a bude lepsie 😉

egonsk
30. dec 2023

@zmrzlinka2021 vravi sa, ze vynimka potvrdzuje pravidlo. Kolega ma 30 a v hlave ma len motorky a vylety. Dalsi ma 34 a ani po 6 rokoch si nechce zalozit rodinu, dalsi 28 rocny je snad este panic a byva s rodicmi ...

grof_monte_christo
30. dec 2023

Podľa mňa je to uzavreté, ty si mu dala vedieť, že si dobre došla domov z nevydarenej predĺženej návštevy a nie je dôvod sa viac kontaktovať 🤷. Ja by som mu určite už viac nepísala.

judit47
30. dec 2023

Ste spolu priblizne mesiac a nevyznava ti lasku-ako dlho sa poznate teda kolko ste sa spoznavali kym ste sa pomyselbe dali dokopy?

Aj ja rano prve co pozriem mobil ci niekto nevolal/ nepisal ci sa nieco nestalo. Sviatky maju byt v pokoji nie robit teatralne vystupy,podla mna si aj ty troska manipulator.

V kazdom pripade,ty vidis ze to nieje pre teba a po tomto tvojom teatre to urcite vidi aj on. Uzavrete.

domkakvet
30. dec 2023

Nema o teba ani zaujem, bol s tebou aby s niekym bol. Zabudni na neho.

kitycat
30. dec 2023

Ked ste randili tak telefon tak v ruke nemal?

tykat
30. dec 2023

Uz aj zabudol, hra dalej na mobile.

karolinakr
30. dec 2023

Pamätá si, že si tam vôbec bola?