Pred mesiacom som jej povedal, že sa mi páči. Reagovala na to tak, že potrebuje viac času. Stále však spolu na pracovisku komunikujeme, občas ma odvezie domov z práce a stále si píšeme. Teraz neviem, ako si to vyložiť – či ma dala do friendzóny, alebo nie.
Tiež si nie som istý, či sa jej mám znova opýtať, či medzi nami niečo môže byť, alebo nie, alebo by som to mal jednoducho brať ako priateľský vzťah. Dokonca mi doniesla koláče a iné veci, ale zakaždým, keď ju zavolám, aby sme išli niekam sami, má vždy niečo, čo jej do toho prišlo. Myslím si však, že je to pravda.
Potrebujem teda radu – mám s ňou túto tému znova otvoriť, alebo by som mal dať za tým bodku a pozerať sa na ňu ako na kamarátku?
Nie si vo friendzone si proste kamarát z práce. Keby niečo chcela už by ste na tom rande boli.
k tomu aby zena zistila, ci sa jej niekto paci stacina sekunda. nepotrebuje cas, ona to uz davno vie, mozno si ta fakt dala do friendzone alebo si ta nechava do zalohy. chod na rande s inou a som zvedava ako by sa zatvarila
@anonym0001 tak aj ja myslim
@januska12323 prave že šli spolu par razi von, ale už mi to pride tak ako keby teraz ona nechce, a neviem dovod lebo neviem ci sa mam snazit este viac alebo sa na to vykaslat
@nemanjakin už ťa zaškatuľkovala ako kamaráta, dáva ti jasné signály že nemá Z Á U J E M, niekedy je to ťažké pochopiť ale je to tak
Niekedy sa je lepšie nevnucovať išla iba zo slušnosti.Ak by chcela ísť s tebou vonku tak si to zariadi ale nechce a chce byť s tebou kamarátka.
Vykašlať sa nato. Keby chcela, tak by si čas našla.
Haha, aké rady. Ja si zas myslím, že keď potrebuje viac času, tak potrebuje viac času. ;D
Keby mala zaujem, tak tu toto nepises.
@nemanjakin Boli ste pár krát vonku? A čo si urobil keď ste boli spolu vonku?
Dal si jej najavo, že ju chceš? Dotkol si sa jej? Chytil si ju letmo za ruku? Pohladil si jej vlasy? Decentne náznakovo si ju objal? Urobil si chlape vôbec niečo, aby sa usmiala?
Ak ste len kráčavali vedľa seba a rozprávali a rozprávali, bol si milý, sladký tak si to pokafral a si vo friendzone.
Tým, že si našla čas a darovala ti ho, dala ti šancu... ktorú si zrejme premárnil... 😒
@nemanjakin podla mna ta dala do friendzony.
@nemanjakin boli ste vonku ale očividne ste neboli na rande ale ako kamaráti. Ako frajera ťa nechce.
@nemanjakin ak si ju niekam pozval a vzdy ma nieco, tak je jasne, ze z jej strany nic nebude. Keby som niekoho chcela, tak si vsetko zariadim tak, aby som ist mohla. Alebo by som povedala "prepac, vtedy nemozem, ale mohla by som vtedy a vtedy". Ona sa len vykruca. Berie ta jak kamarata.