Ahojte, tak mám otázku teda ale hadam niekto bude poznať odpoveď.Sme spolu 2 roky s priateľom.Bol pozorný, stale nieco nosil kvety atd. To mu samozrejme aj ostalo do dnesneho dna. Ale prisli nejaké hadky, malickosti a pri prvej príležitosti pisal kamaratkam, ze ako bolo dobre s tou a s tou a teraz ja sa chovam tak a on uz zacal porovnávať. Takze to bol taky maly rozchod ktorý oľutoval tak ze dva týždne chodil a plakal ze on to tak nemyslel. Nuz ja som stratila veskeru doveru.Odpustila som a stalo sa nieco podobne. Odpustila som. Od vtedy bol rok asi klud. Ale sa stavali veci co sme sa hadavali casto, ako ze bol vztahovacny, alebo lenivý proste take nie hrozne hadky, vacsinu som robila ja, aj ked nevravim on je zase taky ze uprace aj navari.moju macku nenavidi, vela krát mu bolo zle z chlpov a tak, stacilo ich pár.Uz sa mi aj on nepacil niekedy, ale niekedy hej, neviem co sa so mnou deje. Dva týždne dozadu som odisla a neviem ze ci ho milujem, mam ho rada, ale bojim sa ze ak sa vratim bude to zle zase. Aj ked sme si povedali,ze sa to zmeni.hadky ma unavuju a neviem, ci to zase neolutujem
@bibibee máš na viac ako na takéhoto . Keď sa porovnáva s jeho ex tak prečo sa nevráti k nej/ k nim naspäť ? Keď mu ty nevyhovuješ. Aj ja som mala bývalého čo má porovnával s inou . A vyšlo najavo že sa s ňou stretával tajne. Takže myslím , že vy to máte tak podobne . Teda on .
A on má alergiu na srsť ?
Myslím, že mačka je ten najmenší váš problém. Keď po maličkej hádke začne písať kamoškam, ako s bývalou bolo super a ako sa ty chovas...
To vážne myslíš, že chceš v tomto vzťahu pokračovať?
ešte sa nevyrovnal s predch. rozchodom... teba má len ako náplasť na svoju ubolenú dušičku...
Ľudia sa nemenia. Snažiť sa môže chvíľu, nejaky čas… a čo potom? Ak vo vzťahu nie si šťastná, tak odíď. Stretneš niekoho lepšieho.
@bibibee Odpoviem vo všeobecnosti. Tak na macku alergiu nema, ale zacalo mu to vadiť, ze bol vsade bordel, tak ako po macke ziadny iny, mam cistotnu britsku macku. A co sa tyka inych zien, to viem ze zas nie je ten typ. Boli sme spolu stale a ked isiel niekam tak iba na pivo s kamarátmi. Ale človek nikdy nevie.
@bibibee mam skusenosti.. a uz by som nikdy nesla do vztahu, kde su problemy, ktore mi ostava len dufat a verit, ze sa vyriesia, ze to niekto 'zvladne' ..
ja ta chapem, ze sa bojis to skoncit.. ani mne to neslo, tie emocie boli tak silne a neprijemne... a neskoncila som to.. a potom som to lutovala.. teraz uz viem, ze ak je ti takto tazke a neprijemne skoncit vztah, nie je to skutocna laska.. ide tam o nedostatok sebalasky a sebadovery.. inak by ta takyto vztah ani nenapadlo udrziavat
@bibibee nemas za co.. drzim palce, nech to das k svojej spokojnosti..
a este - laska ma vela podob.. a ty si mozes vybrat taku, s ktorou sa citis najviac v pohode.. neznamena, ked aj ta niekto miluje, ze s nim musis byt, lebo ved ta miluje.. este mozes zazit aj ovela lepsie veci 🙂 prajem ti to
@bibibee nie, nemusis nic urobit.. robis nieco uz len tym, ze si.. si aka si a ten pravy partner ta ma rad taku, aka si a uz tym pre neho robis to dobre.. lebo to ma rad.. a aj naopak - ty si s nim spokojna s takym, aky je a nemas pocit, ze by mal nieco robit inak.. ak sa musis vo vztahu snazit a aby si druhemu vyhovela , uspokojila ho, robit nieco navyse, alebo dokonca nieco, pri com sa musis premahat a nie je ti to prijemne, tak to nie je to prave..
ale vela ludi ti napise, ze hadky v partnerstve su normalne, ze je normalne robit neustale dake kompromisy a aj premahat sa a ustupovat - ze to je ta praca na vztahu.. no pisu ti to preto, lebo sa naucili, ze tak vztahy funguju a inak to nejde.. ale ide.. oni sami nemaju dobre vztahy, ked sa musia takto snazit, len si este nevsimli, alebo nie su schopni/ochotni verit tomu, ze to ide aj inak.. a ma to ist inak..
takze mozes si vybrat, bud zostanes vo vztahu, kde stale treba nieco vykomunikovavat a riesit, ustupovat, stale rozmyslat nad tym, co si urobila zle a co by si mala urobit inak, aby bolo dobre, mat pocity viny a nedostatocnosti a stale sa snazit zlepsit - alebo mozes si pockat na partnera, ktory ta bude nosit na rukach za to, ze si zijes, ako sa ti paci .. a ano, take vztahy su normalne
ty mas pocit, ze ste sa lubili v dobrom aj v zlom, ale pokazili to hadky - ak by ste sa ozaj lubili, tak nepridu hadky .. ano, mozno ma na tebe nieco rad a ty na nom tiez, ale nelubite sa 'komplet', ako ste a tie vase casti, ktore na sebe nemate radi, vam to budu vzdy kazit, VZDY, to sa nezmeni a casom to bude len horsie.. ak mas rada sunku, ale nemas rada chlieb, iba pecivo, tak predsa nebudes jest sunkove chleby, len za to, ze je tam ta sunka, ktoru mas rada.. das si sunku na pecive a mas to komplet
🙂
uz o sebe tolko nepochybuj.. neboj sa, aj on si najde k sebe vhodnejsiu a budete obaja stastni, nebude nicoho skoda, nebudes nic lutovat.. skoda je casu a energie vlozenych do takychto 'vydretych' vztahov
@bibibee A hlavne, najskôr hovoril, ze bude macku akceptovať a tento týždeň uz mi posal ze bud on alebo macka, ze on ju psychicky nedava, co je ravda veľa krát mu to zdvihalo tlak az som sa bala. Mam problem aj s tou dôverou ze co ak sa vsetko bude opakovať a s tym ze co ak dam prec macku a on sa nebude snazit a bude to to isté? Nebudem mat ani jedno ani druhé.