Neviem bez neho byť

10. jún 2024

Ahojte nenadavajte neodcudzujte, nebudem tu písať celú story lebo je to na dlho a niektorý by ste si to zobrali zle a riešili len to. Ale v skratke žili sme u manželových rodičov, a proste stali sa určité veci a musela som odísť k mame som tehotná a znášam to neskutočne zle. U našich môžem byt len ja a malá, a než si nasetrime na depozit to je na dlho nezvládam to psychicky byť bez neho, to som tu len jeden deň a ja sa totálne rútim proste chcem ísť za ním keď snim volám je to ešte horšie. Chcem snim zaspávať a zobúdzať sa, strašne idem dolu vodou nezvládnem byt bez neho, on chce zajtra pre nás prísť že ma nenechá v takomto stave aby sa mi niečo nestalo. Prosím čo mám robiť ? Aby som sa takto psychicky nerutila ja mám v hlave strasne scenáre

gribka1
10. jún 2024

Ísť s ním.

krasneleto
10. jún 2024

neviem kolko mas rokov... ale vzchop sa.. ked jedej den u svojich rodicov takto tazko znasas, potom si nie som ista, ci si v zivote uz nieco preskakala... ved svet nekonci .. nasetri na depozit a chod s nim. druha vec je si tehotna a nemas inu starost len sa depkovat?

sisska96
10. jún 2024

Tvoj manžel je muž. Nech si vybaví podnájom alebo vlastné bývanie. Ste dospelí ľudia, nie deti.

kitycat
10. jún 2024

Znies ako skolacka co si vo svojej detskej izbe vytrtkala decko a potom v manzelovej detskej izbe zamiesili druhe. Jedine co ta trapi je kde dnes vecer spocinie on a nejake zazemie pre deti tu je sum a fuk.

No a opustat sa takto po jednom dni je konecna

vler
10. jún 2024

Takato zavislost az hrotenie sa u dospelej zeny,mamy alebo buducej mamy?

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domkakvet
10. jún 2024

Tak chod za nim, alebo napis preco si odisla, to je dost podstatna vec.

sissy27
10. jún 2024

A on chce byt s tebou?? Tak nech pohne ritou a postara sa o byvanie. Decka robit to hej, ale zodpovednost nikde, len ostat visiet rodicom na krku 🤷‍♀️

maranta_leuconeura
10. jún 2024

Nemate ani na depozit, nemate vlastne byvanie, alr dieta ste sa nebali si spravit... Tak snad budete mat aspon na plienky, z toho co pises, ich budrs menit dietatu asi u tvojej mamy

joesvk
10. jún 2024

Dúfam, že len hormóny robia túto hystériu.
Inak chudák vaša malá aj to druhé dieťa.

alzbeta311
10. jún 2024

Co sa stalo u manzelovych rodicov ze si musela tehotna odist ?

tttbb
10. jún 2024

@kitycat to bolo drsne :D

Akoze je super, ze sa maju radi, ze neho nedokaze byt. Ale naozaj by ma skor trapilo,ze kam s dietatom.. A ze nemate na depozit? Zvlastne... Treba zamakat, dieta potrebuje zazemie a istotu a neviem fi Vam niekto povedal, ale aj podnajom je tazke najst s dietatom.

januska12323
10. jún 2024

Nemáte žiadne vlastné bývanie ani financie na podnájom a robíte deti do detskej izby? Nezačali ste od druhého konca? Radšej ani nepíš prečo on u tvojich rodičov nemôže ostať lebo to žiadny dobrý dôvod nebude. Pošli ho zarábať a ty sa daj dokopy, nemôžeš takto hysterčiť pri každej blbosti.

vierkainka
10. jún 2024

Nepisala si ty uz tu náhodou?Nie si ty ta,co ma dievčatko 7 ročné a si tehotná s chlapom , ktorý ta nechal lebo si mu robila žiarlivostne scény? 🤷Ak nie tak sorry,ale dosť podobny drama psycho príspevok...
Takto sa rútiť kvôli chlapovi???Preco nemyslís na deti? Nemáte kde bývať atd atd...,. hrôza....🤦A inak....dost malo informácií si dala .. iba same vyplakavacky a hystéria kvôli partnerovi..... absurdné 🤮

enmery
10. jún 2024

Toto je cele toxické. Autorka asi nebude vôbec psychicky vyrovnaná a dospelá žena. Od jeho rodičov musela odísť, on u jej rodičov byť nemôže🙄To už samo o seba veľa hovorí. Nemajú kde bývať, ani peniaze na depozit, ale dieťa je ok, bude žiť zo vzduchu. A takto sa rúcať po jednom dni bez muža namiesto riešenia problému je také no...celé je to divné. Ľúto mi je len tých detí.

megg1
10. jún 2024

@gribka1 k jeho rodicom, ak ju tam nechcu? Autorka, radsejsa porozpravaj s vasimi, ci chvilu nemozte byvat u vasich

gribka1
11. jún 2024

@megg1 To nevieme, čo sa tam stalo, jeho rodičia nechcú ju a jej rodičia jeho? Keď nepíše o čo ide, možno nejaká blbosť, keďže jej partner nemá problém ju vziať k nim.

mircalla
11. jún 2024

Bez celej story sa radit neda.

beronsche
11. jún 2024

Aké strašne scenáre máš v hlave po jednom dni od chlapa?
Pýtaš sa, co robiť. Nuž urýchlene kontaktovať odborníka.
Lebo žiaľ, toto, čo robíš/ ako situaciu prežívas, nie je normálne.
Ries svoj psych.stav aj kvôli chudatkam deťom!

chvostik1
11. jún 2024

Toto bude celé zamotané. Vy musíte byt fakt extrémny prípad. A ty zvlášť ak si bývala u jeho rodičov a nakoniec ťa vyhodili aj napriek tomu, že si tehotná. To už si to musela vyhrotiť naozaj do extrému keď si odtiaľ musela odísť nie z vlastnej vôle.

Druhá vec čo tiež pri nej rozum zastane je to, že tvoji rodičia ho u vás doma neakceptujú. To čo za darebáka si si pre boha vybrala a narobila s ním deti?

Nemáte na depozit na nájom a šetriť naň budete ešte dlho. Pracuje ten tvoj amant vôbec? Pracovala si ty vôbec pred tehotenstvom? Či žijete len z dávok? Alebo ako mám chápať to, že evidentne nemáte nič našetrené aby ste mohli do podnájmu hneď? Chcela by som inak vidieť, ktory človek vam dá byt do podnájmu s jedným dieťaťom a ďalším na ceste. Veľa šťastia.

A ty vyhľadaj psychológa. Lebo evidentne nebudeš psychicky vôbec ok keď jedine čo ťa po vyhadzove trápi je to, že si nelahnes vedľa svojho chlapa! Mala by si byť rada, že ťa s deťmi prichýlili rodičia späť a že ma staršie kde spať a že bude v teple a že aj ty s dieťatkom v lone budeš mať posteľ, teplo a navarené. Ale nie. Treba revať za to, že vedľa mňa nebude zaspávať chlap. Ty máš teda životné priority a hodnotový rebríček.... Predstav si, že hodí robiť na turnusy. Možno budeš zaspávať ľahšie.

margotka17
11. jún 2024

Ty si nikdy nestratila víkend sama u rodičov s dcérkou? Čo hystercis? Keby tvoj manžel chodil na týždňovky či služobky, to by si chodila s ním, aby ti bol pri zadku? Zbytočne stresujes, zober malú vonku do prírody na vychádzku, užívajte si dní u babky a muž nech sa postará, kde skončíte všetci spolu.

vanilkovazmrzka
11. jún 2024

Ked deti maju deti.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kitycat
11. jún 2024

@taynee asi sa za nim soplazila ta nema casu uz 🤦‍♀️